![]() |
Odp: Dwór " Romantyczne marzenia "
Baardzo ładnie z zewnątrz i w środku, 10/10 :)
|
Wow, sprawia świetne pierwsze wrażenie. Świetnie się prezentuje z zewnątrz, ale w środku jest po prostu cudnie ;) na stylu francuskim się za bardzo nie znam, więc nie będę się lepiej wymądrzać ^^ 10/10 ;D
|
Naprawdę piękny :)
Bardzo podoba mi się z zewnątrz ^^ Użyłaś też świetnych mebli ;) 12/10 |
Cudny, świetny z zewnątrz i wewnątrz...10/10
|
Piękny,wspaniały,idealny
10/10 Mam tylko pytanie:dodatki z płatnych czy darmowych stron ? |
Super kochana!
naprawde nie widzialam lepszeo domku, gdyby simy wiedzialy jakie to fajnee:) a nie tylko jedzom i oglondajom telewizje! xD 100000/10 CoolOwoo*** |
Ajaj :P Jak królewsko... Cudo, dopracowane w każdym calu.
10/10 |
Dziękuję za komentarze. ;)
Dastina - dom umeblowany jest w większości darmowymi dodatkami. Płatnych również użyłam, ale bardzo nielicznie. :) |
Super dom Znam styl francuski a więc twój dom nawiązuje do romantycznego stylu we Francji nazywanym : Ze lizepoin ( czyt. Rze Lizepoinl ) Dodałaś temu Dworu akcentu romantycznego i francuskiego Dlatego należą ci się brawa !
|
Za mieszkankę 10/10
Za dom 9/10 :P |
jak zwykle, nie ma się do czego przyczepić jeśli chodzi o twój projekt
wyszło dokładnie tak jak miało wyjść chyba nikt nie da ci mniej niż 10 |
Czemu ja przeoczyłam to dzieło?
Niewybaczalny błąd i wielka strata dla mnie. Ale lepiej późno niż wcale... Dziś z wielką przyjemnością oddałam się doznaniom, wynikającym z podziwiania tego wyjątkowego dworu. Uzyskałaś niesamowity efekt, cudowny klimat. Jak zawsze, wykazałaś się idealnym wyczuciem, wielkim poczuciem estetyki, dobrym gustem i wrażliwością na piękno, które ukazałaś w każdym fragmencie tej prezentacji. Jestem pod ogromnym wrażeniem i cóż tu więcej pisać... |
Bryła
Już pierwsze zdjęcia zrobiło na mnie wrażenie, głównie ze względu na bardzo udaną bryłę. Choć praktycznie jest dosyć prosta w kształcie, to dzięki dobrze ustawionym ozdobą dachu i ozdobieniem rogów bryły kolumnami cała posesja bardzo ciekawie się prezentuje. Szkoda tyle, że nie pokazałaś tyłu dworku. Ogród Pasuje do klimatu całego projektu. Skromny, zadbany i jak najbardziej mi się podoba. Zauroczyła mnie szczególnie ta ławeczka z ptaszkami. Sądziłem tylko, że w późniejszej części prezentacji pokarzesz i tył ogrodu. A tam altanę, obok oczko wodne a za nim starą wierzbę. (to tylko taka moja wizja) Wnętrze Jak zawsze najlepsza część projektu do której nie mogę mieć zastrzeżeń. Uwielbiasz dekorować dom w swoim ulubionym stylu. Bardzo, ale to bardzo mi się podoba. Niezwykła dbałość o szczegóły i staranność w zagospodarowaniu każdego kąta w domu. Oglądając wszystkie pomieszczenia odnoszę wrażenie, że nad ustawieniem każdego nawet najmniej by się wydawało znaczącego obiektu poświęcałaś mu dużo czasu by znaleźć mu miejscu i sprawić tym samym że cały dom będzie po prostu idealny. Jak najbardziej Ci się to udało. Ocena -Bryła dworku -Świetnie zagospodarowany front domu -Stylowe i przepiękne wnętrze -Brak ogrodu z tyłu posesji Ocena liczbowa Bryła-9/10 Ogród-8/10 Wnętrze- (jak zawsze, zasłużone) 10/10 Ogół-9/10 Choć miałem nadzieje, że twój ostatnio dom (Jesienna fantazja) będzie Twoim ostatnim projektem w the sims 2, a następne w ts3. To teraz widzę, że póki co czułabyś się nie swoje w klimatach trójki, która jeszcze nie jest w stanie dać Ci tylko dodatków, dzięki którym możesz tworzyć wspaniałe wnętrze domów. Pozdrawiam: Kowalino. |
ślicznie :) wszystko dopracowane, idealnie.
cud miód :D 10/10 oczywiście |
:O Japierdziele, ale cudo! Szczególnie kuchnia i to mega wypasione łóżko w sypialni. Nie podoba mi się jedynie właścicielka domu, bo wygląda jak z wosku
1598517217254889 / 10 ;) |
... po prostu brak mi słów... to nie jest dom, to jest marzenie!
ten budynek to coś niezwykłego, wyjątkowego. tu nawet nie da się dać oceny, bo on jest nieoceniony, zapewne tak, jak wykonawca!! Zostaje mi tylko pogratulować i pozazdrościć :) talentu! Dom, w którym się zakochałam! ahh... |
Nie skomentowałem? Dziwne :P
Powiem tylko jedno: cudny! A dwie przedostatnie fotki są super :D Najbardziej podoba mi się chyba łazienka :P 10 pozdrawiam |
po pierwsze wspaniały pomysł.
Ogród- tak- bardzo wspaniały, już zapiera mi dech. Co do właścicielki, skoro nawet o nią się postarałaś to bardo fajna, do tego niezłe wdzianko i fryzura. Sień i korytarz- wszystko dobrane, takie stare, wszystko w dodatkach z neta, ale nie zachwyca. Salon- to prawdziwe arcydzieło wszystko w moim ulubionym kolorze- w takich pastelach, do tego te dobrane wzory i kompozycja. Znakomite dodatki dobrane w każdym calu. Sypialnia- świetna, bije urokiem i taką starością, która jak najbardziej jest tu prawidła. łazienka- super. I jeszcze ten stylowy gabinecik- cudo.... Kuchnia- wszystko w porządku, styl zachowany, tak samo jak klimat, wszystko dopracowane do perfekcji. Piętro- to dopiero sztuka. Zjawiska paranormalne- dzięki :P Ile tworzyłaś ten dwór??? Co do ocenki nie mam żadnych wątpliwości 10/10 |
TOJESTGENIALNE! Brak mi słów, ale tak jest zawsze kiedy oglądam Twoje prace. Wszytko dopracowane jest w najdrobniejszych szczegółach, niczego nie brakuje. I jestem pod wrażeniem bryły. Chyba najbardziej mi się podoba. :)
10/10 |
Niezmiernie ucieszyły mnie Wasze komentarze, dziękuję. ;)
Cytat:
|
bardzo podoba mi się Twój projekt ;) zazdroszczę tylko możliwości wydania, moje wszystkie wygrały walkę z moim pc-tem - zacinają się przez mase detali ;D
fajnie zrobiony i rozplanowany plan domu 10 |
aniołek, jak zawsze na najwyższym poziomie :>
|
Piękny domeczek :)
Szczególnie z zewnątrz, ale w środku też jest uroczy :) Ocena:10/10 |
Eh, twoje budowle zawsze będą mnie zadziwiać. Nic dodać, nic ująć. 10/10 :)
|
O tak, bardzo piękne meble wszędzie ;]
8/10 |
Dziecko zabiłaś!!!
Dom mi się podoba a szczególnie łóżko w sypialni sama bym w takim chciała mieszkać 10/10 |
Od dawna wyczeiwałam jakieś nowego projektu w Twoim wykonaniu, do i doczekałam się!
Całość idealnie wyraża Twój styl, subtelny, niebanalny, nie będę się wtajemniczać głębiej, bo nie znam się na sztuce, mówię o swoich osobistych odczuciach. No ale po kolei: Bryła charakterystyczna dla dworów i nic tu nie nawymyśla, bardzo mi brakuje ogrodu, jest tak ponuro. Reszta to bajka, wszystko wygląda jak sprzed kilku wieków, a jednocześnie bardzo naturalnie i realistycznie- zazdroszczę tej właścicielce;) W kuchni postawiłaś na elegancję, różni się trochę od poprzednich- mniej w niej bałaganu i codziennego rozgardiaszu, jest o wiele spokojniejsza. Nie jest to ani lepsze ani gorsze, po prostu-inne. Sypialna jest jak oaza spokoju, któa daje wyciszenie po całym dniu, podoba mi się ta subtelność i delikatność- idealny pokój dla romantyczki, marzycielki- tym bardziej chciałabym tam zamieszkać;p Co do salonu mam mieszane uczucia- wszystko jest oczywiście perfekcyjnie dobrane, ale dla takiego artysty jak Ty należy podnosić poprzeczkę i patrzeć nie tylko na formę ale i efekt- brakuje mi jednego mocnego akcentu w tym domu i myślę, że jego miejsce byłoby w salonie. Cały projekt jest utrzymany w jasnych barwach, wszystko wygląda nieco...somnambulicznie, chyba nie znajdę lepszego określenia, no i brakuje mi czegoś na przebudzenie, ale rozumiem, że jest to zamysł samego autora więc ja, nie mając pojęcia o budowaniu domów, nie zamierzam się wpychać ze swoimi wydumanymi teoriami;) Na koniec sobie zostawiłam strych, bo jest to moja ulubiona część- mały a oglądałam go najdłużej. Wszystko mi się w nim podoba, wszystko. Ma taki...strychowy klimat, no i to uwielbiam. Przy okazji, muszę zapytać, skąd masz pajęczyny i książkę z różą??? Chyba tyle, drugie zdjęcie zjawy jest świetne, takie dreszczowe, nie zamęczam Cię więcej, powiem tylko- kawał dobrej roboty aniołku:) |
Podoba mi się ten dom ,ale nie chciałabym tu mieszkać :)
|
Cytat:
Cytat:
W efekcie końcowym może wyszło trochę ponuro, ale wzmaga to wrażenie starej posiadłości. :) Cytat:
Dziękuję wszystkim za kolejne komentarze. ;) |
Domek (jak to skromnie brzmi, chyba lepiej pałac ;D) jest naprawdę udany i odziwo nie mam nic do zarzucenia ;D
Ocena oczywiście 10/10 |
Przyznam szczerze , że ja nie lubię dworków , czy pałacyków . Ale twój dworek mnie urzekł . Nie mogłam zostawić bez komentarza . Cudo , cudo , cudo ... Oceny nie wystawię bo tego się nie da ocenić jest za piękne
|
Co tu dużo pisać dworek prezentuje się perfekcyjnie w każdym calu. Ma niewątpliwie swój klimat i można się w nim zakochać. Jego właścicielka również prezentuje się zachwycająco.
Ocena: 10/10 A tak na marginesie: czy meble i inne rzeczy w prezentowanym poniżej stylu sciągasz z jakiejś konkretnej strony, czy są one mieszaniną wielu różnych przypadkowych stron? |
Fiorella - meble i dekoracje ściągam z przeróżnych stron i najczęściej z tych najbardziej znanych. W tym projekcie najwięcej jest z TSR, a także: VitaSims2, Simply Styling, MTS, SimsinParis, Garden of Shadows.
Dziękuję bardzo za komentarz. ;) Pozostałym osobom również dziękuję. ;) |
Moje pierwsze skojarzenie brzmiało: Petit Trianon. Oczywiście wiem, że w tamtym pałacyku okna były bodajże prostokątne, bez półokrągłych zwieńczeń, ale chodzi mi o bryłę i ogólną koncepcję. Też taki niewysoki, prawie prostopadłościenny klocek. No i ten salon, który nie wiem czemu, ale kojarzy mi się z ostatnimi Bourbonami. Może to za sprawą jasnych barw? Tylko co one mają do tamtych czasów?
Podoba mi się rupieciarnia na piętrze (bo ogólnie lubię artystyczny nieład), natomiast nie do końca podchodzi mi łazienka, pomimo że ona też jest miejscem lekko zaniedbanym. Niemniej jednak wanna to czysta rewelacja. Naprawdę ciekawy kształt - ni to muszla, ni to łupina włoskiego orzecha. Cieszyć może także Twoja wielka dbałość o szczegóły (chociaż nie wiem, czy z tym nie przesadzasz). No i wielki plus za te bluszczopodobne zielska na ścianach. To zawsze dodaje miłej atmosfery. Pozdrawiam. |
Mojej oceny nie może tu braknąć!:P Przypomina mi ten projekt nie tylko francuski styl,ale też ostatnio panujący shabby chic.Zatopiłam się w marzeniach, jest tu tak pięknie ....;)
|
Ten dom jest cudowny.Bardzo ładnie umeblowany jest piękny.Nie wiem co mam powiedzieć wow :O aż oczy mi wypadły !!!!!!!!
|
Podoba mi się styl domu - jest w moim guście.
Przypomina dom z mojego snu ;) Jest on urządzany z elegancją i smakiem. Na początku najbardziej spodobało mi się okręgi wokół okien. Hol to rozumiem ma być taki przedsmak tego stylu ? :) Salon to cudo, jest on stylowy, delikatny i bajkowy. Kuchnia, a raczej rzeczy na stole, są nowoczesne, a reszta klasyczna - idealnie udało ci się połączyć te style. Gratulacje! ;) Sypialnia wygląda na bardzo realistyczną. Raj dla oczu. Najbardziej podoba mi się łóżko. Łazienka średnio mi się podoba ze względu na wannę. Taka w nadmiarze modernistyczna :) Piętro podoba mi się ze względu na jego rozpracowane ułożenie obiektów ;) Ocena: 9,5/10 Pozdrawiam! Dayliúé ;) |
Wszystkim za nowe komentarze bardzo dziękuję. ;)
|
Łał. To jest pierwsze, co przyszło mi do głowy. Zdecydowanie ten projekt jest jednym z lepszych, które widziałam na forum. Z Twoich nie jestem pewna, ale zachwyca równie bardzo co poprzednie.
Bardzo podoba mi się bryła, z zewnątrz dom wygląda niemal jak prawdziwy. Ale najładniejszym pomieszczeniem w domu jest sypialnia. Tak, podoba mi się najbardziej. |
Piękny, romantyczny, delikatny. 10/10.
|
Aż nie mogę wyrazić w słowach podziwu. Zjawiskowo boska rezydencja. Coś wspaniałego. W ogóle wszystkie Twoje projekty zachwycają estetyką i wyczuciem stylu - mnóstwo w tym artyzmu. Cóż pisać... 1 000 000/10 :) Pozdrawiam D_S
|
:O ale musiałaś się napracować. Domek śliczny :) może i jest w nim trochę chaosu, ale mi to odpowiada. Bardzo starannie wykonany i dopracowany. Widać, że wszystko przemyślałaś. 10/10 oczywiście ;)
|
Nie gram w The Sims 2,ale domek (oj, sorka DOM) świetny.... Ma taki klimacik.. 100/10
Po prostu super.... |
Dom perfekcyjnie zaprojektowany,przypominający czasy napoleońskie.Piękna aranżacja wnętrz,nie mogę się do niczego przyczepić,tylko do czego nawiązuje nazwa tego projektu?
Ocena;10/10 oczywiście :) |
Cytat:
Dziękuję za wszystkie opinie. :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:16. |