![]() |
Odp: Park Plurgol
Znasz już moją opinię na temat Twojego projektu więc tutaj napiszę krótko, że projekt mi się podoba. :)
Zrobiłeś go w temacie konkursu co z pewnością nie do końca pozwalało zrealizować pomysł z racji pewnych ograniczeń, ale jest bardzo ładnie. Idealne miejsce dla simów. :) |
Śliczne!
Bardzo mi się podoba :) |
Baaardzo fajny ten park :)
Widać rękę profesjonalisty : D Ogólnie super kolory i świetne rośliny :] |
Jezu to jest przepiękne! Masz talent :)
|
Aaaaaaaa! Więc to na Ciebie głosowałam! :D
Naprawdę piękny park ^^ Podejrzewam, że kawiarenka ma dużo klientów, w końcu mało kto nie skusiłby się, żeby tam nie wypić kawy :D Wieża (chyba tak to było, prawda?) w parku dodatkowo dodaje temu miejscu uroku i ładne się komponuje z otoczeniem. 10/10 |
Łał, ty to umiesz bajerować z roślinami ;)
Świetny park |
No, no ;) Twój kolejny, świetny projekt ;)
Podobnie jak moi poprzednicy, nie mam nic do zarzucenia :) |
Przepiękny park ;)
Zero zastrzeżeń. W szczególności podoba mi się... wszystko :P 10/10 |
Dobra robota, piękna parcela :)
Jedyne, co mi nie pasuje, to ten zamek (wieża?) - wg mnie, psuje klimat parku, ale to już kwestia gustu. Reszta cudna |
Super po prostu.
Nie mogę uwierzyć, że park powstał w 6 godzin. Ja bym się nad tym męczyła tygodniami :O Brawa dla Ciebie! Dbasz jak zwykle, o każdy szczegół. Napracować się musiałeś nieźle. Co do tej wieży, to Twój styl - średniowieczne klimaty, po prostu musiało się znaleźć w Twojej pracy, jako taki znak rozpoznawczy :) |
Przepiękne. Gdybym miała wszystkie obiekty ze store, które tu użyłeś od razu bym ściągnęła.
|
Park jest super. Chętnie sama bym się tam wybrała.
Tylko ta wieża trochę kłóci się z harmonią parku :P 9,5/10 PS. Gratuluję III miejsca :) |
Świetna robota bardzo się udał ten park! Bardzo mi się podoba i życzę dalszych pomysłów!!!
10/10 |
Nie muszę ci mówić, że to jest po prostu piękne. Brak mi słów, oceniając każdy twój projekt. W tym przypadku jest tak samo. 10
|
Ale śliczniee ^^ Oczywiscie że 10/10 Wszystko swietnie zorganizowane . Nigdy nie brak Ci pomyslow ;D
|
Bardzo ładny. Przeraziło mnie tylko na początku to łyse drzewo ale i tak jest super.
10/10 ;) Aha i ogromne gratulacje za tak szybkie tempo pracy O.o |
Naprawdę cudowny.
Jak na kilka godzin praca jest wspaniała. Taka dokładna. Bezbłędna |
Bardzo mi się podoba i z tym stwierdzeniem nie będę oryginalna :)
Świetny jest ten zamek a ten placyk zabaw dla dzieci - boski :) Dobry pomysł z tą piaskownicą i genialny w swej prostocie. Wszystko jest takie dopracowane, te rośliny doskonale ze sobą współgrają, bezbłędny jest pomysł z otoczeniem klombów i w ogóle roślin kamieniami, wygląda to świetnie. Wejście mi się podoba, te parasole i stoliki, ta restauracyjka. Po prostu cudo, oby jak najwięcej takich projektów. Ocena to oczywistość: 10/10 |
masz talent, widzę już twój 2 projek i poprostu jest zaje... :)
10/10 |
Odp: Park Plurgol by Watchman (Kowalino)-konkurs
Twoje projekty robią się nudne -.- Co patrze to wystawiam 10 ;d I tutaj tak samo O.o
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:01. |