![]() |
Odp: Dom z przypadku
Nie podoba mi się.
- na zdjęciach z zewnątrz widać kratki (-2) - kiepskie ujęcia (-1) - mała ilość dodatków i w ogóle mebli (-2) - z wyglądu też niezbyt (-2) - za to tytuł pasuje idealnie (+1) Czyli 4/10 |
Mi też się nie bardzo podoba
Taki trochę pusty Troszkę dziwne meble Za to ogród jest bardzo ładny :) Ocena: 6/10 |
Szczerze mówiąc: średni...
-strasznie pusto w domku -brzydkie kolory: takie pomieszanie z poplątaniem -nie podoba mi się kształt bryły i elewacja 5/10 |
Mi się podoba, ale mam parę zastrzeżeń:
- te a`la egipskie krzesła (w kuchni) w ogóle nie pasują; - drażnią mnie już te niebieskie kwiatki :(; - no i trochę wieje pustkami; - na ścianie od ulicy nie ma żadnego okna (!); Poza tym, jest ok :) 7,25 |
Blaaaaaah
Co za ogródek i czemu z przodu nie ma okien??? 'Płotowanie' kwiatami źle wygląda W środku całkiem przyjemnie, tylko w łazience kolor szafek gryzie i ogólnie troche jest pustawo, mało kwiatów, obrazów (chyba że ich w ogóle nie ma) 6/10 |
no to tak:
ogród jest piękny według mnie(+3) trochę pusto w tym domku(-1) te kratki trochę przeszkadzają ale jak nie potrafiłaś ich usunąć to dam ci spokój(+,-0) bardzo fajnie prezentuje się kuchnia(+1) ogółem domek(+4) i wychodzi 7/10 |
ba mi się.. Jest pusty, kolory są zimne.. Jedynie ogród nie najgorszy :) 4/10
|
Dom nie jest najlepszy. Z przodu bardzo razi ten brak okien.
Nie podoba mi się jeszcze : -ta ścieżka z tych niebieskich kwiatów -kolory w pokojach, są takie dziwne i szare. - podłoga w salonie jest okropna Ocena 5/10 |
Podoba mi się w środku, bo kolory są takie spokojne i stonowane. Tak jak lubię :P bryła też fajna. Tylko w ogródku za dużo tych niebieskich kwiatków :D
|
To "ogrodzenie" z kwiatow to jakas tragedia.Gdybys usunela te kwiaty i ciekawie zagospodarowala ta przestrzen, ogord bylby bardzo ladny, a tak to masz go#$% :P Pomieszczenia sa jakies takie puste i bez wyrazu (sypialnia, lazienka). Biorac wszystko w kupe domek mi sie niepodoba.
|
Zewnętrzna część domu nie przemawia do mnie, moim zdaniem jest nie dopracowana ;/ Natomiast wewnętrzna jak najbardziej. Udane wnętrza, takie...no nie mam określania na nie, są po prostu ładne ;) 8
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:33. |