![]() |
Odp: Konnes
Łaaał
Bardzo ładna bryła, ale z tyłu ten brąz razi w oczy :D W środku jest baaaardzo ładnie :D Wszystko pasuje i są ładne kolory Troche sypialnia mnie gryzie, bo nie lubie syfów :p Ogólnie bardzo ładnie :) 8/10 |
Fajnie z tym podwórkiem zrobiłaś ^^
Hm, ogólnie mi się podoba :) Wszystko ładnie dobrane, ustawione, itd. xD 10 |
świetne, naprawdę nie mam zastrzeżeń :)
11/10 |
Ajaj... Boska sypialnia :P
I ogólnie moja ulubiona kolorystyka, kształt bryły też ok. 10/10 |
Podoba mi się i to bardzo :)
Zwłaszcza sypialnia i łazienka (cudowne te płytki). Kuchnia trochę za chłodna. Wielki plus dla Ciebie, że nie używasz dodatków z internetu i potrafisz stworzyć coś tak pięknego :) |
Don z zewnątrz szczególnie od przodu mi się nie podoba. Od tył jest już lepiej, bardziej zagospodarowane i urozmaicone. Co do bryły to jak dla mnie nic zaskakującego.
Jeśli chodzi o wnętrze to na pierwszy rzut oka od razu wydaje się być o wiele lepiej. ;) Jednak gdy przyjrzałam się szczegółom, które zaraz opisze, to stwierdzam, że wnętrze jest zaskakująco lepsze w porównaniu z bryłom. - podobają mi się te wiklinowe fotele i ten stołeczek w salonie bądź korytarzu; - niezła łazienka; - fajna kolorystyka jesli chodzi o dobranie mebli ze ścianami. Jednak jak dla mnie jest za pusto- widać to bardo wyraźnie w rzucie. - |
ale ładne widoki ta plaża i woda za to masz już plusa.Wnętrze też jest wspaniałe dlatego 10/10
|
Normalnie mnie zatkało(zdjęcie Joli Rutowicz pomogło :D ). 10/10 jak nic! Masz szczęście, że kocham małe rzeczy :D .
|
Naprawdę, to jest dobre. Bardzo dobre. Sądzę, że świetne kolory, meble i ogółem czuć tutaj nadmorski klimat..achh...aż zachciało mi się pojechać nad morze ;) 10
|
Ogólnie b. ładnie.
Duży plus za kuchnię, salon, korytarz i sypialnię. Oryginalny ogródek, cenię oryginalność :) I zgadzam się z Jin : aż chce mi się jechać nad morze ;) 9 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:09. |