![]() |
Odp: "Mało dodatków?"
Ciekawy dom. Podoba mi się nowoczesne wnętrze i kolory. Miejscami przypomina trochę taką współczesną galerię jakiegoś fotografa czy innego artysty :P
|
99% dodatków z neta:D
Bardzo ładny dom Te kamienie z daleka wyglądają jak śnieg;) |
Zdjęcia załadowały się niemożliwie szybko :O
Hm, cóż mogę powiedzieć o domu... Jest zimny = nie w moim typie :P Czyli niezbyt mi się podoba... :( Jeśliby pominąć całą te "zimność", to może byłoby 9 ;) EDIT: Przeczytałem, ale to i tak nie zmienia mojej opinii :| Dom jest dla mnie za zimny i już. |
nabdźione dodatkami z neta - tragedia...
weszłam w temat,wierząc,że w końcu ktoś zrobi dom BEZ internetowych ptasich kup,a tu pupa najsztuczniejszy dom w trójce ever @down - ale robienie takich domków w ogóle to świętokradztwo! |
Chryzantem Złocisty i Sherlock zanim napiszecie komentarz,to przeczytajcie opis do domu
|
Nie podobają mi się tyły domu- są takie zwykłe i nic tam nie ma :D
Ale generalnie świetnie jak na trójkę, najbardziej chyba łazienki mi się podobają ;) 10 ps. czy mi się wydaje, czy schody są przymocowane do okna? |
Bardzo podoba mi się ten dom. Ma ciekawą kolorystykę, jest dopracowany i niezwykle elegancki.
Jesteś mistrzynią jeśli chodzi o aranżację wnętrz, masz nadzwyczajną umiejętność dobierania dodatków, które wspaniale podkreślają nowoczesny styl i charakter domu. Jestem pod dużym wrażeniem i z przyjemnością bym w nim pograła :) |
Mnie się ten dom bardzo podoba - zwłaszcza jak na trójkę. Mimo, że jest trochę - jak na mój gust - zbyt nowoczesny (zawsze lubiłam starocie :D). Nie przeszkadza mi, że jest naładowany dodatkami z Internetu. Zwłaszcza, że jak dla mnie EA zrobiło się ostatnio strasznie pazerne, najchętniej tylko oni rozpowszechnialiby dodatki i zbijali na nich kasę...
Nie mam się do czego przyczepić - 10/10. |
Dom z zewnątrz bardzo mi się podoba. W środku korytarz jest nieco pustawy, same rośliny... przydałaby się jakaś szafka, stolik, rzeźba. Kuchnia jest ładna, bardzo realistyczna tylko za dużo rzeczy jest na szafkach nie widzę w ogóle miejsca na przygotowanie czegoś. No i za dużo dodatków z neta, dom wygląda jakby nie był ze simsów tylko z jakiegoś katalogu:) 6/10
|
jak na ts3 to dla mnie cudowne
absolutnie wszystko! nic dodać a tym bardziej ująć :) 1000 |
Mi się za to podoba , dużo dodatków z neta ale ja na to nie zwracam uwagi .
Chętnie bym zamieszkała w takim domu :D 10/10 |
Ten dom jest świetny!:O
Nie przeszkadza mi, że jest mnóstwo dodatków, przecież po to są dodatki, żeby z nich korzystać ;) 10/10 |
Cytat:
|
Cytat:
Z zewnątrz ładny, ale w środku, BOŻE.... bomba:O, dom jest niezwykły, i jak dla mnie lepiej gdy są dodatkie z neta, bo te już gotowe w grze to jakies takie... nier powalają, gdybym miala takie dodatkie to tylko bym robiła na tych dodatkach. 10/10 A możne wiedzieć skąd masz niektóre dodatki? |
Moim marzeniem jest taki dom, nie tylko do Simsów - chętnie bym od ciebie wzięła razem z całą ilością gigabajtów dodatków, więc jakbyś kiedyś była chętna do zrobienia wielkiego packa żeby mój dome też tak wyglądal w grze, to ja się piszę :)
|
Dziekuje za opinie,a Ci ktorzy pobrali domek wczesniej musza pobrac go jeszcze raz,tym razem zapisze sie grze,problemem byly "nieoficjalne" dodatki ze Store
|
ojoj, strasznie mi się podoba! Dobra robota ;)
|
Przez to, że dom jest cały z dodatków z neta, to całość wygląda straaasznie sztucznie(zwłaszcza kuchnia) i jak z Simsów 2 ;) . 8,5/10
|
z zewnątrz pieknie się prezentuje, podobnie jak wewnątrz. Uwiodły mnie łazienki, zwłaszcza ta pierwsza (niebieska) poprostu cudowna!!:)
myslę, że świetnie jest wykonany ogród w proprcjach do domu, taki skromny, ale urodziwy. Dom jest po prostu wyjątkowy, mimo dodatków z internetu. Właściewie nie wiem dlaczego neiktórzy aż tak je krytykują, czy to z sentymentu do mebli przygotowanych przez twórców gry, czy z jakiś innych względów. Ja osobiście myslę, że czasami jest to miła odskocznia, jeśli na przykład ciągle się dana osoba wzoruje na jednych i tych samych meblach i w końcu postanawia stworzyć jakieś nowe połączenia. Pozdrawiam, Aga =) |
"mało dodatków?" - no właśnie coś dużo tych dodatków :) ale muszę to powiedzieć - O kurrrrrrczę ;) lepszego simowego domu nie widziałam . Jak będę dorosła to pokaże budowlańcom ten domek aby mi taki sam zrobili :)
|
ładnie i jednolicie stylowo urządzony dom, jest kilka rzeczy które bym zmienił
8,5/10 |
Oj bardzo ladny ten domek.
Tylko niektore zdjecia sa za bardzo wyostrzone (takie oczo***ne xd) 10/10 |
Super, nowoczesny, przeszklony i jasny. Lubię takie. Kuchnia, łazienka no i sypialnia są pr0 :D
10|10 |
Osobiście podoba mi się dom. Aż chciało by się w takim zamieszkać :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:10. |