![]() |
Odp: Nadmorski azyl
Wowowow! Naprawdę super dom! Nie chce mi się po kolei wymieniać co mi się podoba, bo wszystko mi się podoba. Najbardziej to chyba ta czarna sypialnia. Świetne, świetne, 10/10.
A jest opcja, żeby go udostępnić do pobrania? ;) |
Śliczny domek;)
Nie mam zastrzezen. |
Wow bardzo mi sie podoba
Jest taki modernistyczny a taki styl najbardziej preferuje Z zewnatrz prezentuje sie znakomicie, a wewnatrz nie gorzej! Wspaniala robota ;) |
Śliczny! Chciałabym taki ściągnąc ;)
|
Wow, o my god, wytrzymać się nie da, padłam z wrażenia, on jest cudowny 10/10, 10/10..
I skąd masz te rzeczy, a szczególnie kanapę i rzeczy z fioletowego pokoju i w ogóle wszystko;) |
Przepiękny.
A najpiękniejsza jest 1 łazienka :D Jak mogę od razu się zapytać, to skąd masz prysznice [oby dwa :P]? :D |
Carolyn, Vipera, Kondzio, ewita1998, Maddie*** , Kamis - dziękuję pięknie :)
Dla zainteresowanych pobraniem - dom jest dostępny na simsdistrict Jeśli chodzi o obiekty z "fioletowego pokoju" to obrazy na ścianie są chyba z TSR, natomiast reszta rzeczy to w większości dodatki z Wymarzonych Podróży i Kariery. Prysznice - jeden ze Store, drugi z Nowoczesnego Apartamentu Ktoś jeszcze oceni? :) |
Tradycyjnie jak każdy Twój dom :P masakra, niszczy i wymiata :D ale wreszcie na coś sobie ponarzekam (chyba pierwszy raz w Twoim domu :P) nie podoba mi się ten jasny kolor domu na zewnątrz :P czymś innym bym go zastąpił :D bo z tym wydaje mi się jakby było niedokończone :)
|
Dzięki za komentarz :)
Właśnie też się zastanawiałam nad tym kolorem, może lepszy byłby jakiś lekko piaskowy odcień? |
Powiem że jestem pod dużym wrażeniem super dom, taki jasny i przestrzenny, super :)
|
Bardzo podobają mi się wnętrza :) Są dobrze oświetlone, nowocześnie umeblowane... Nie ma żadnych niedociągnięć.
Najbardziej podoba mi się garaż ;) 10/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:13. |