![]() |
Cztery ¿ywio³y 2010 - Zadanie nr 2 - g³osowanie
Zapraszam do g³osowania, na najlepsz± waszym zdaniem pracê. Przypominam zasady:
Cytat:
Prace nr 1 i 2: http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=58032 Prace nr 3 i 4: http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=58033 Sonda zostanie zamkniêta w ¶rodê, 20.10.2010 o godz. 21:00 Zadanie trzecie zostanie opublikowane w ¶rodê wieczorem lub w czwartek. Apelujê o g³osowanie na pracê, która naprawdê wam siê podoba, a nie po znajomo¶ci. ¯yczê wszystkim dru¿ynom powodzenia! |
Odp: Zadanie nr 2 - g³osowanie
UWAGA! Niestety, osoby Bindi i olciakitty zostaj± usuniête z dru¿yny "powietrze" i s± potrzebne na to miejscie dwie dodatkowe osoby - zatem je¿eli masz czas i chêci na ten konkurs, zg³o¶ siê do mnie na pw. |
kurczê,mia³am ciê¿ki wybór,ale domy trójkowe przewa¿y³y moj± ocenê :P
|
Hmm. Nie mog³am siê zdecydowaæ pomiêdzy dwoma pracami.. :) Zag³osowa³am :D
|
ja tak samo jak Gold Chocolate + ta okropna walka ze zdjêciami :P
|
¯yczê powodzenia wszystkim pracom :)
|
Zag³osowa³em, powodzenia wszystkim dru¿ynom. Nie g³osujcie na swoich kumpli lecz na najlepsz± pracê bo to konkurs!
|
Tak¿e odda³em g³os. ¯yczê powodzenia wszystkim uczestnikom konkursu ;)
|
Mo¿e nie bêdê za bardzo obiektywna, bo niektóre zdjêcia za Chiny nie chc± mi siê pokazaæ, ale swój g³os odda³am.
|
Powodzenia! :D
|
Do grupy "powietrze" do³±czy³ Gio. Jest jeszcze jedno wolne miejsce -> pw do mnie.
|
To by³ ciê¿ki wybór ; ) Powodzenia wszystkim!
|
@up: Dok³adnie.:) Ale w koñcu zdecydowa³em.:)
|
Wybór by³ trudny, wszystkie prace piêkne ale trzeba wybraæ tylko jedn±.
Zag³osowa³am i mam nadziejê, ¿e ta praca wygra :) Powodzenia :) |
Zag³osowa³am
|
A wiêc sonda zamkniêta, oto wyniki:
PIERWSZE MIEJSCE Woda - 4 punkty DRUGIE MIEJSCE Powietrze - 1,5 punktu (zgodnie z obietnic±) TRZECIE MIEJSCE Ziemia - 2 punkty CZWARTE MIEJSCE Ogieñ - 1 punkt Dziêkujê wszystkim za uczciw± rywalizacjê i gratulujê zwyciêskiej dru¿ynie oraz wszystkim pozosta³ym! Nied³ugo opublikujê zadanie trzecie. |
to jest po prostu ¶mieszne...
ale spoko,dziêki za te DWA g³osy,naprawdê docenili¶cie nasz± pracê!!! czujemy siê kopniêci zaszczytem po sam± dupê |
kurde , przykro mi siê zrobi³o, ¿e ogieñ ju¿ 2 raz mia³ ostatnie miejsce. ¿yczê wam zwyciêstwa w nastêpnym zadaniu :)
i gratulacje dla wody. |
Chcia³am jeszcze tylko og³osiæ, i¿ Emallie do³±czy³a do grupy "powietrze".
I WYPOWIADAJCIE SIÊ W ZADANIU NR 3! |
Cytat:
i gratuluje wodzie! |
ta,wygra woda albo ziemia,w sumie reszta nie musi startowaæ bo szkoda czasu
|
dobrze, czego oczekujesz chryziu? zamkniecia konkursu? czy przyznanie wam dwoch pierwszych miejsc w kolejnych zadaniach bez glosowania? ja wiem, ze jestescie sfrustrowani, ale co ja mam zrobic, ze tak sie rozlozyly glosy...
|
niczego ju¿ nie oczekujê.
tu nie chodzi o wygranie jakiego¶ zadania...a dobra.nie chce mi siê t³umaczyæ. jestem z³a,mam prawo do tego. @down - ja pitolê nikogo nie postrzegam tak,¿e chodzi mu o zwyciêstwo i bêdzie koksem jak wygra konkurs. tylko stwierdzam fakty - macie najlepszych ludzi,najwiêcej punktów,wiêc macie najwiêksze szanse,¿e wygracie. |
w sumie nie po to chyba pisze, ¿e chce wiêcej ni¿ 2 zadania jeszcze by wygraæ. chcê tak dla zabawy. Jakbym chcia³a wygraæ pisa³a bym, ¿e koñczyæ to jak najszybciej bo tak to, mo¿emy straciæ nasz± pozycje.
wiêc mi³o, ¿e nas tak postrzegasz! @up: chodzi³o mi o co¶ innego , ale nvm. |
heh, tworzenie tego konkursu to nie byl dobry pomysl, wiec chyba beda tylko 4 zadania lacznie i koniec, mam nauczke na przyszlosc.
|
o nie,nie próbuj nawet przeze mnie skoñczyæ konkursu,bo Cie zaspamujê!
to ¿e ja mam zryty beret nie znaczy ¿e masz innym odbieraæ zabawê! |
Cytat:
|
spoko,mam nadziejê ¿e nim wygram w forum awards
|
lepiej nie startuj, bo jeszcze przegrasz i znowu bêdzie dramat.
|
Chryzantem wystopuj. Je¶li siê nie potraficie zorganizowaæ w dru¿ynie i przy³o¿yæ do zadania, to czego oczekujesz? ¯e kto¶ da Ci punkty z sympatii?
|
Chryz ma racjê - Grupy s± ¼le "z³o¿one" w Wodzie i Ziemi s± najlepsze osoby, a w innych grupach jest taka nie równo¶æ... Nastêpnym razem mam nadzieje, ¿e grupy "wipóf" nie bêdzie, uwa¿am to za niesprawiedliwe.
Ale gratulujê zwyciêzcy . |
no w koñcu jaki¶ m±dry cz³owiek!!
Miziu droga,mo¿e bym tego nie prze¿ywa³a,gdyby by³o tak,jak mówisz. ale niestety przy³o¿yli¶my siê do tego bardzo i nie odwalili¶my czego¶ na "odpiernicz siê". |
Jaka jest przyjemno¶æ z gry? Robisz byle ¿eby by³o, ¿eby nie wywalili a i tak nie wygrasz...
to tak jakby 2letnie dziecko walczy³o z Pudzianem .... |
Yyy, no co wy? To tylko gra. Zabawa. Wystarczy jedynie trafiæ w gust g³osuj±cych i mo¿e bardziej siê postaraæ je¶li chodzi o regulamin... Chryzantemo, jestem pewien, ¿e poczu³aby¶ siê lepiej gdyby ogieñ choæ w jednej konkurencji zaj±³ pierwsze miejsce.
I w ogóle je¶li Ci siê nie podoba to wycofaj siê jak Starlight, a nie apelujesz o zakoñczenie konkursu. |
Có¿.... Nie spodziewa³em siê ¿e ogieñ znowu przegra.... Nie domy¶la³em siê ¿e to ich praca. Ale i tak wam wszystkich gratuluje!
|
nigdzie nie zaapelowa³am o zakoñczenie konkursu :|
nie chodzi mi o wygran± zadania,powtarzam kolejny raz. Starlight trafi³ w sedno i to chyba wystarczy. |
Grupy s± nierówne ?
Z tego co widzê w dru¿ynie Ogieñ posiadacie Mariana, który jest jednym z najlepszych dekoratorów wnêtrz w ts2 oraz Charionette bardzo dobr± stylistkê, wiêc nie mówcie mi, ¿e grupy woda i ziemia by³y faworyzowane przez Foda-se i przydzieli³a do nich najlepszych z najlepszych, bo to kompletne bzdura. Dobra, ale skoro Wam to nie pasuje, to proponujê zakoñczyæ konkurs, i najmocniej przepraszam Was za to, ¿e grupa Woda wygra³a. |
Cytat:
|
Wyobra¼cie sobie,¿e Marian od samego pocz±tku konkursu ani razu siê nie pojawi³ w naszym temacie,nawet nie napisa³ "poca³ujcie mnie w d..."
ale oczywi¶cie tego nikt nie sprawdzi,bo po co :) i nie chodzi mi o zakoñczenie konkursu,bo¿e,czy ja piszê po chiñsku? nie chce ju¿ mi siê o tym dyskutowaæ.po prostu zapomnijcie o tym,co pisa³am,bawmy siê dalej,bo konkurs nie jest z³y. a co do odej¶cia z grupy to faktycznie to rozwa¿ê. eot |
Fode se nie bra³a pod uwagê tego, i¿ kto¶ mo¿e olaæ konkurs, je¶li Wam to bardzo przeszkadza to zg³o¶cie to i za¿±dajcie przydzielenia innych osób na ich miejsce.
U nas równie¿ s± dwie osoby, które siê w dziale nie pojawi³y. Up@ Ok, w takim razie proponuje ju¿ zakoñczyæ dyskusjê. |
a ja nie zakoncze dyskusji, bo zarzucacie mi niekompetencje.
nie jestem wrozka. nie wiedzialam, kto sie bedzie udzielac, a kto nie. tak samo nie wiedzialam, czy ktos jest "dobry" czy nie - nie znam wszystkich, ktorzy sie zglosili. nie sledze simek, domow. dobralam grupy na zasadzie tego, jakie macie gry i jakie umiejetnosci SAMI ZADEKLAROWALISCIE! poza tym pytalam w rzezni, czy ma sie odbyc losowanie czy tez przydzielic osoby zgodnie z ich deklaracja do danej druzyny - o zgrozo, wszyscy byli za tym, aby uwzglednic wasze zyczenie! a nagle sie dowiaduje, ze jestem niesprawiedliwa, faworyzuje innych. fajnie. coraz bardziej sklaniam sie, aby zrobic lacznie cztery zadania i koniec. mam dosyc tych pretensji, gdy zawsze staram sie isc wam na reke, a co poniektorzy nawet nie byli laskawi odpisac na moje pytanie w temacie z 3 zadaniem. rewelka. |
Cytat:
|
To ¿e niby grupa wody, to grupa vipów ?;) u nas te¿ 2 osóbki w ogóle nie bior± udzia³u i jest jak jest, radzimy sobie, pomagamy, dobrze siê bawimy przede wszystkim.
|
Z dru¿yny "ogieñ" odchodzi Marian..., a na to miejsce przychodzi Starlight.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:59. |