![]() |
Cztery ¿ywio³y 2010 - Zadanie nr 5 - g³osowanie
Zapraszam do g³osowania, na najlepsz± waszym zdaniem pracê. Przypominam zasady:
Cytat:
Prezentacja prac: http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=58551 Sonda zostanie zamkniêta we wtorek, 7.12.2010 o godz. 21:00 Jest to ostatnie zadanie. Po tym czasie zostan± opublikowane wyniki, a pó¼niej zsumowane dotychczasowe punkty i og³oszenie zwyciêskiej dru¿yny. Apelujê o g³osowanie na pracê, która naprawdê wam siê podoba, a nie po znajomo¶ci. ¯yczê wszystkim dru¿ynom powodzenia! |
Odp: Zadanie nr 5 - g³osowanie
Mia³em du¿y dylemat miêdzy dwoma pracami. Ale w koñcu zag³osowa³em. ;)
|
A ja mia³am bardzo wielki dylemat miêdzy trzema pracami! :D
Ale bez w±tpliwo¶ci zag³osowa³am na wed³ug mnie najlepszy trailer. ;) Powodzenia ¿yczê wszystkim dru¿ynom! |
A ja jedn± :P i ta u mnie wygra³a
|
wybra³am jedn±, wg. mnie miala naj. wyk. :)
|
Nie mia³em problemu z wyborem najlepszego zwiastunu. Pozdrawiam wszystkie zespo³y i ¿yczê powodzenia.
|
Tak¿e bez problemu :D ¯yczê powodzenia ;)
|
Nie mia³am ¿adnego problemu z wyborem ;)
|
Mia³am dwa na oku :<
No, ale, ¿yczê powodzenia! ;) |
Ostatnia czê¶æ konkursu wypad³a moim zdaniem najlepiej. Wszystkie prace s± ciekawe. Powodzenia. :)
|
G³os oddany :)
Faktycznie te¿ mia³am nad dwiema dylemat |
Wybra³am trailer, po ogl±dniêciu którego z chêci± wybra³abym siê na film :)
|
2 calkiem niezle prace, jednak jedna z nich oczywiscie byla jak najbardziej ciekawa, no i wygladala jak prawdziwy, emocjonujacy trailer prosto z kina. ;) glos oddany, powodzenia.
kurcze.. szkoda, ze jestem tak nieogranieta ze nic wczesniej nie wiedzialam o tym konkursie :< |
Cento droga bardzo ³adnie prosimy,niech to nie bêdzie ostatnie zadanie :(
Wybacz nam nasze wyskoki,bulwersy i p³acze.. Nie chcieli¶my Ciê zdenerwowaæ,a ju¿ na pewno nie doprowadziæ do zakoñczenia konkursu! Dlatego prosimy,daj nam jeszcze jedno zadanko,taki prezent Miko³ajkowy! (albo chocia¿ nam dzia³y zostaw...?) |
Popieram Chryziê, centa, b³agam, zgód¼ siê! My chcemy jeszcze jedno zadanie, ostatnie! :*
btw. zag³osowa³em |
zag³osowa³am, nie mia³am z tym problemu : )
|
dzialow nie zostawie, jak zbierzecie zgode wiekszosci uczestnikow to prosze bardzo, moge cos wymyslic.
|
to zrobmy sonde wsrod uczestnikow!
|
to robcie, macie moje blogoslawienstwo;p
|
Wed³ug mnie nie ma co robiæ nastêpnego zadania. Zapewne wiêkszo¶æ osób jest ju¿ tym zmêczona i tylko czeka na koniec konkursu. Ale to tylko takie moje zdanie >D
|
aha, czas jest do 21 [godziny, dzisiaj], potem daje wyniki z tego zadania i ogolne juz ;] nie martwcie sie na zapas, pomolestujecie kogos o nowa edycje!
|
Sonda zamkniêta, oto wyniki:
PIERWSZE MIEJSCE Powietrze - 4 punkty DRUGIE MIEJSCE Woda - 3 punkty TRZECIE MIEJSCE Ziemia - 2 punkty CZWARTE MIEJSCE Ogieñ - 1 punkt Jest to ostatnie zadanie! Dziêkujê wszystkim za uczestnictwo, gratulujê zwyciêskiej dru¿ynie. Nie przeg³osowali¶cie, aby zrobiæ kolejne zadanie (zreszt± mogli¶cie sondê za³o¿yæ wcze¶niej, od pocz±tku by³a mowa, ¿e to ostatnie zadanie;p), dlatego zaraz zsumujê wyniki i nast±pi oficjalne og³oszenie zajêtych miejsc. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:41. |