![]() |
FTS Newsletter 6 [9] - 22.12.2010. - komentarze.
Zapraszam do komentowania świąteczno-noworocznego numeru gazetki
|
Odp: FTS Newsletter 6 [9] - 21.12.2010. - komentarze.
No cóż...
Jak zwylke... Podoba mi się ^^ Ciocia Chryzia jak zawsze na topie. Nawet Mój Av się tam znalazł :D Pomysł z najgłupszymi prezentami mnie rozbił :D i oczywiście nie pominę kawałka o Świecie ! Przydał mi się Chiński kalendarz ze zwierzętami, szukałem tego dawno. Gazetka wyszła lepiej niż wspaniale ;) |
Odp: FTS Newsletter 6 [9] - 22.12.2010. - komentarze.
ja muszę przyznać,że ten numer strasznie mi się podoba.
artykuły charionetki i miwako oraz motyki przypadły mi najbardziej do gustu,ale jin,gingers i braindamage również spisali się świetnie. czytało mi się tą gazetkę z prawdziwą przyjemnością :) |
Dobra robota!:)
Śmieję się, bo czytam ostatnie zdania. Życzymy zdrowych i wesołych świąt... Ściągaj majtki, będziemy się całować... xD |
hmmm :D
nie dało się ich oddzielić od mojej sygny :C |
Wesołych świąt a tu odrazu ściągaj majtki będziemy się calowac czytałam to razem z gazetą. chryzia na topie ! najlepsze o rozwijaniu jakis tam robacków
|
Haha.
Najgłupsze prezenty. Myślałam, że padnę. A tak ogólnie to bardzo mi się podobało. Dobry pomysł z avatarami. ;) |
Jestem psem (wg kalendarza)!!! coż to za zniewaga
|
A ja prężnym i leniwym tygrysem.:P
|
A ja... nie powiem, jaki jest mój znak, ale jestem z niego zadowolona :D Przy okazji - faktycznie, zmiana avatara na święta to nie taki zły pomysł, dzięki za przypomnienie.
|
Ten numer jest znaczenie lepszy, niż poprzedni, ale nie najlepszy :)
Chryzia tym razem się postarała :) Podobają mi się też te prezenty-niewypały i avatary świąteczne :) Znowu ubolewam nad brakiem rankingu nicków i horoskopu. Wywiad też mi się podoba, bo poznajemy bliżej za jednym razem aż 7 osób :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:26. |