![]() |
Odp: apartament "Exqlussive"
Ta droga coś Ci nie wyszła. Ogólnie ogród mi się nie podoba :\
Super salon i kuchnia. Schody, ciekawie :) Noo 9/10 za ogród :[ |
a ja tylko powiem: swietnie jak zawsze : DD
|
Podobają mi się te fontanny w ogrodzie ^^
No i cały ogród też. Salon jakoś taki "mało elegancki" - lekko ponure kolory. Nie ma zdjęcia z łazienki więc nie oceniam :P Bryła prosta jak linijka ale ogród wszystko naprawia :} 9/10 |
Podoba mi się bardzo, bardziej niż poprzedni, a poprzedni był super. To znaczy, że idzie Ci coraz lepiej. Ja lubię wszelkie wodne ozdoby. Podoba mi się więc bardzo basen i te fontanny.
Ogród jest ładny. Ja wiem, niektórzy są wymagający, jeśli chodzi o ogród. Ja w ogrodach nigdy nie byłam dobra, domach z resztą też nie. Ogólnie super dzieło. |
Lubię ogrody, w których jest dużo kwiatów, ozdobnych krzewów, gdzie można znaleźć fontannę i inne takie :) dlatego ten ogród mi przypadł do gustu.
Wnętrza wspaniałe i pomyśleć, że to wszystko zrobione na obiektach wyłącznie z gry, bardzo ładnie i przytulnie :) , kolory ciepłe i nie krzykliwe. |
Jak na same dodatki z gry, to jest to dom idealny, a ogród prezentuje się całkiem, całkiem nieźle.
|
Poprzedni apartament był, moim zdaniem, ładniejszy, ale ten też jest fajny.
Podoba mi się sypialnia, utrzymana w takim miętowym kolorze - bardzo go lubię. Tu łazienka już mnie mi się podoba. Jakieś takie "tanie" wydaja mi się te płytki na ścianach. No i te rzeźby... |
Bryla nie jest zla, typowy klocek :)
Podoba mi sie ogrod, co prawda ta trawka pod linijke nie jest za fajna, ale reszta moze byc. Wnetrza nie sa ciekawe, takie troche nie przemyslane. Daje 6.5 |
Nie wiem czemu, ale pomieszczenia wydają mi się jakieś puste. Mieszkanie jest nawet niezłe, ale niezbyt oryginalne.
Moja ocena: 8,5/10. |
Ogród bardzo mi się podoba, zaś sam apartamentowiec trochę zbyt klockowaty :D Zaprezentowane mieszkanie jest ciut zbyt przytłaczające, za mało światła, przestrzeni, za dużo ciemnych kolorów i masywnych, drewnianych mebli :P Mimo wszystko wrażenie pozytywne, pozdrawiam :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:39. |