![]() |
Odp: Spokojna przystań
Bardzo mi się podoba ten domek.
W ciepłych kolorach lubię takie klimaty ;) Niektóre meble są podobne do moich w the sims 1 :P Pozdrawiam |
Wszędzie ten fiolet, nie pasuje, za dużo go. Oceniałam każde pomieszczenie w skali od 1 do 10 i łazienka dostała 9, najbardziej mi się podoba. ^^
Bryła i taras, nie w moim stylu, ale wyglądają ładnie. Ocena: 7/10 |
Bryła jest dość prosta, średnio mi się podoba... Kolory prawie wszędzie takie same, jednak pasują do siebie i za to plus. Najbardziej podoba mi się kuchnia i łazienka :) Ogólnie domek oceniam na 8/10.
|
Poprostu kocham fiolet :)
|
ja tez :-) ,ale po co zmieniasz wielkość zdjęć w programie graficznym skoro ustaliliśmy ich rozmiar na 800x600,żeby było wygodnie,na obojętnie jakim serwerze w opcjach zmiany wielkości zdjęć wybierasz właśnie ta wielkość-800x600 pixeli,dawaj tez odstępy miedzy zdjęciami i wyłącz kratkę w domu,a na zewnątrz pozbędziesz się jej włączając wybór terenów,jeżeli chodzi o sam domek,to podoba mi się bryła,ale nie pasuje mi do biało-czarnej tapety ten ogrodowy kominek-tapeta jest zbyt nowoczesna,do tego romantycznego kominka,tak poza tym jest ładnie
i jest milo zobaczyć swoje prace w czyimś domku |
Wiec tak
Plusy: +Salon i jadalnia +Lazienka i pralnia +Sypialnia dziecka +Sypialnia rodzicow Minusy -kuchnia -bryla Plus/Minus +/- Taras Jak widac wiecej jest plusow wiec jest dobrze. Oceniam na 7 z malym plusikiem ;) |
Dziękuje:) Ilono a dzięki twoim pracom,móje domki wreszcie wyglądają tak jak chciałam od dawna,brakowało mi tego:)
|
Cytat:
Co do domku, uwielbiam wnętrza, głównie za to, że nie wyglądają jak z gry tylko jak prawdziwe. Najmniej podoba mi się wanna, ale pasuje do reszty, więc się nie czepiam. Krzesła na tarasie mi jakoś nie pasują, ale ogólnie dom bardzo przyjemny. |
pewnie nie powiem nic nowego:
- przytulny - nieco nie naturalny - słitaśny oceniam go na 18/20 |
A więc...
Sypialnia dziecka niezbyt mi się podoba ale ujdzie w tłoku, reszta super, daję 9/10 ^^ |
Podoba mi się ten domek.
Widać, że mieszka lub zamieszka w nim kobieta :) Łazienka jest przesłodka w pozytywnym tego słowa znaczeniu :) Podoba mi się też kuchnia, szczególnie pod względem kolorystycznym, ponieważ lila w połączeniu z bielą bardzo dobrze wygląda. W sypialni dziecka trochę za dużo różu, bo tak jak pisałam wyżej: lila + biały = super, tak filetowy + różowy = niekoniecznie cool :P |
Mnie się bardzo podoba, choć wielkość zdjęć i widoczna siatka nieco psują efekt.
Moja ocena: 8/10. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:20. |