![]() |
Odp: Powiew nowoczesności. By rath.
Bardzo ładny. Chodziarz niepotrzebne jest to lustro i chusteczki w przedpokoju. to taka uwaga.
Tak to super |
O! Ten jest o wiele lepszy od poprzedniego. Jedyne co mnie drażni to wzorek na meblach w kuchni. Teraz się postarałeś 8/10. 1 za kuchnie, a 2 za otoczenie.
__________________ pozdrawiam |
proponuję używać jeszcze więcej x
Nie podoba mi się kuchnia, ogród, łazienki. Reszta całkiem całkiem |
@agápi- 'proponuję używać jeszcze więcej x'- co chciałeś wyrazić przez to zdanie? Nie mam pojęcia o co chodzi.
Co do łazienek i ogrodu- to są moje najsłabsze strony hehe. Dzięki za komentarze :) |
no bo te zdjęcia są takie rozjechane
|
Jakoś nie mogę się połapać w tym domu. Jest bardzo nowoczesny, ale przez to dziwny. Ta bryła mnie odstrasza. W ogóle wygląda tak, jakbyś swój poprzedni domek przerobił.
Kuchnia jest taka przytłaczająca - ten wzór na ścianie nie współgra z tym na meblach (który z kolei zupełnie nie pasuje). Ogród właśnie, moim zdaniem, jest Twoją mocną stroną, bo najlepiej Ci wychodzi. Poprzedni dom bardziej mi się podobał. |
bryła ogólnie ładna. ale nie pasuje mi ogrodzenie. wygląda jakby był w więzieniu. (; w środku bardzo dobry klimat jest. :) to chyba wszystko jeśli interesuje Cię moja ocena to :
9/10 . Pozdro<3 |
Na zdjęciach ściany dość "roztańczone", nie wygląda to dobrze.
Dom bardzo nowoczesny zarówno bryła jak i wnętrza. Jedyne co mi się nie podoba to biało czerwone paski na ścianach. Za najlepsze pomieszczenia w tym domu uważam salon na piętrze, sypialnię i łazienki. |
wow, całkiem fajny!
tylko w salonie i łazience jest trochę za pusto:( toaletę mógłbyś zrobić ciutkę mniejszą ;D ogólna ocena - 9,5/10 |
Hm, czy, aby imię Francisco Lachowski nie należy do nieziemsko przystojnego modela? :) :D Domek z zewnątrz jest taki zwyczajny, utrzymany w takich stonowanych barwach, w sumie nawet mi się podoba, chociaż przydałoby się trochę koloru. W salonie przydałyby się jakieś obrazy, kuchnia jest fajna, podobają mi się te blaty. Łazienka i sypialnia są ok. Najbardziej podoba mi się sypialnia. ;) 8/10
|
Dzięki wszystkim za komentarze!
Tak imię to należy do modela. Często nadaję imiona modeli/modelek z topki moim simom :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:48. |