![]() |
Słyszałam że ropucha daje POT ROPUCHY gdy się ją całuje. Mnie to jeszcze nie wyszło <_<
Słyszałam też że ropuchę można zamienić w księcia :) ale to też mi jeszcze nie wyszło bo nie wiem co mam zrobić <_< Wypowiedzcie się na ten temat! Pochwalcie się osiągnięciami! |
Jak użyłam czaru do zmiany w ropuchę (nie pamiętam nazwy) na Simie to się zamienił w ropuchę i go pocałowałam no i zamienił się w księcia ^_^ :wub:
|
mnie tez kiedys ropucha zmieniła się w księcia... księcia murzyna :D
|
jak to?przecież się nie da! Całowałam ropuchę chyba ze setkę razy i nic ani POTU ROPUCHY ani zamiany w księcia! :(
|
Mi tak samo. Nie mogę :wacko: :(
|
Simuś Ty też nie możesz! No bo mnie sie nie da ja nie wiem co wy takiego szczególnego robicie że wam sie w księcia zamieniają te ropuchy <_<
|
A może to jest jakiś dodatek z neta że się ropucha zmienia w kśęcia??? ;)
|
Cytat:
|
nie... nie potrzebny jest żaden dodatek tylko abrakadabra! :D ja całowałam ileś tam razy i się udało... ale potu nie mogę zdobyć z tych ropuch...
ps. mam simy już od bardzo dawna i ani razu mi simow ufo nie porwało. - coś w tym jest |
Dziwne by byłoi bo najczęściej zamieniałem w żaby dziewczyny które nie chca go i gdybym mógł ja zmienić to ciekawe w kogo
|
Wiecie co... ja mam ten pot ropuchy ale nie wiem czy to tak do końca tak powinno być. Całowałam żabę i całowałam a tu nagle od razu w magazynku mam pot ropuchy nie tak jak np. smocza łuska że jak wyczesujesz smoka to Ci obok wyskakuje słoik tylko od razu w magazynku. A księcia jak nie było tak nie ma... ja bym chciała księcia :wub:
p.s. mnie raz ufo porwało, ale to było dawno temu... B) |
może jak zamienisz w żabe jakiegoś zakochanego w tobie sima to się zamieni w księcia??
|
Raczej nie. Próbowałem
|
UFO w simach? Nieee... Ktoś chyba coś tu kręci... <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_<
|
Heheh, Magi, słonko - przejrzyj starsze tematy - są nawet całe fotostory o porwaniach przez UFO :]
|
:D :D :D :D :D :D Heheh, nie chce mi sie :D :D :D :D :D :D
|
mi kiedyś ufo porwało sima ale wrucił po tem a resz ty mni sie niechce pisać bo jest to na emacie to stronka http://forum.thesims.pl/index.php?showtopi...ło\?\? papa
|
^_^ raczej nie wejde ^_^
|
W dodatku Światowe Zycie jest luneta, jeśli nią obserwuje się niebo UFO może porwać B)
|
Mnie właśnie UFO porwało kiedy spoglądał mój Simek przez lunetę
Ale prosze Was nie zbaczajmy z tematu <_< ... A co właściwie z tym księciem da sie zrobić? :huh: |
Cytat:
|
Magi UFO jest w ŚW, a wracając do tematu całuję i całuję tą przeklętną Gottycką, to znaczy żabę i nic nie przychodzi od niej. Może to trzeba faceta w żabę zamienić?
|
Wczorasj gdzy grałam w simsy zdarzylo się coś dziwnego. Zaprosiłam facia i rzuciłam na niego zaklęcie "Wielkie Pytanie" i stał się moi mężem. Potem zaczarowałam go w ropuche , ale jakoś nie zamienił się w księcia. Gdy czar minął zauważyłam , że po działce biega jeszcze jedna żaba , chociaż nikogo więcej nie zamieniałam w ropuchę. po dwóch dniach po działce biegały 4 żaby i nie wiedziałam co mam zrobić. przez 6 dni tak biegały/skakały , aż w końcu zniknęły i nie został po nich ślad. ZDIWNA SPRAWA!!
|
No ale ten temat jest stworzony do czegoś innego <_< .
|
ja mialam pelno zab w ogroku i jak jedna pocalowalam to zamienila sie w ksiecia <_< jakiegos starca -_-
|
Z tymi żabami to jest chyba tak jak np. z lunetą popatrzysz raz, drugi... i nic sie nie dzieje, a kogoś innego za pierwszym razem porywa UFO. Tak samo jest z ropuchami... trzeba mieć szczęście :P którego ja nie mam <_<
|
Mi i UFO porwało sima i zmienił sie z żaby w księcia.Tylko szkoda że ksiąze był nie ladny. W starczym temacie jest nawet zdjecie jak simropucha zmiemia sie w ksiecia.
|
mnie porywa ufo zawsze jak patże przez taleskop w nocy no tylko kilka razy nie wyszło Ps. mam wszystkie dodatki i niewiem przez który...
|
Cytat:
|
Cytat:
|