![]() |
Odp: Ciepłe Wnętrza - Mieszkanie
fajne mieszkanko,dużo przestrzeni,nie jest zagracone i meble tez fajnie ze sobą komponują,ale nie podoba mi się tapeta w salonie,zlewa się z kanapa i jest trochę mdła,powinna być ciemniejsza i jeżeli zamierzasz wystawić dom do pobrania,to proszę go oczyść z plantach i nie redystrybucyjnych dodatków tak,jak jest nie zatwierdzę do pobrania.Pozdrawiam
|
Mi się mieszkanie strasznie podoba <3
Tylko nie pasuje mi jakoś to radio (?) w sypialni, ale wszystko inne jest świetnie dobrane ;) z chęcią pobrałabym to mieszkanko 10/10 |
Jeszcze się o download pyta. No pewnie ze chcemy!
Jest ślicznie 10/10 |
ilona, Shannon, Tryku., dziękuję za opinię :)
Czy ktoś jeszcze? |
Ło je! Jakie cudne kolory! Idealnie dobrane, tak samo jak wzory. ^ ^ Strasznie podoba mi się salon i pomimo tego, że mieszkanie jest raczej nowoczesne, za czyn nie przepadam, to urzekło mnie. A kuchnia... cud, miód!
Taka prostota powiązana z nutką kreatywności. Podoba mi się. :) |
Mieszkanko bardzo ładne,ale szału nie ma.Wszystko wygląda zwyczajnie,standardowo z wyjątkiem kuchni,która jest najładniejsza.^^
|
sliczneee. takie realne i cieple <3
kuchnia jest sliczna :) |
Bardzo ładne takie przytulne...
No mufiindance ja tak samo myślę że kuchnia jest śliczna... |
Najbardziej podoba mi się kuchnia, łazienka i sypialnia ponieważ te trzy pomieszczenia są najlepiej zaaranżowane. Ładne kolory, meble oraz ich rozstawienie. :)
Najmniej przemyślany jest salon, choć to chyba zbyt szumne określenie dla tego pomieszczenia (?). :P Nie podoba mi się tutaj, pomarańczowa kanapa na tle różowej ściany (te dwa kolory nie pasują do siebie) oraz stół z trzema krzesłami. "Sztukowane" zestawienie mebli w takim uporządkowanym stylu jaki tutaj zaprezentowałeś, wygląda rażąco. |
Yuki, symfonia, muffindance, Kysiula, aniołek dzięki za komenty
Cytat:
|
Cytat:
|
oki będę tym pamiętał :)
Czy ktoś jeszcze ? |
Domek... (Jak dla mnie) Piękny... Chciałbym, by moje simy w nim mieszkały.. :D
Naprawdę mi się podoba... Dam 9/10 |
dziękuję Lubię, ktoś jeszcze ?
|
Witam. Ten domek jest cudny :)
Powiedz mi skąd masz tą szafę z sypialni i meblościankę nad telewizorem? |
Nie ma mnie jakiś czas i widzę, że zmieniasz taktykę w projektowaniu! Mieszkanie jest śliczne! :) Najbardziej podoba mi się kuchnia i większa łazienka - cudeńko :)
Pozdrawiam i życzę kolejnych tak udanych projektów :) |
Zatkało mnie. Ten dom jest wspaniały! Nie wiem, co powiedzieć.
|
dziękuję za piękne komentarze i licze na więcej oraz zapraszam do komentowania moich innych domów i mieszkań
|
Ty nie pisz tylko projekt rób! A tak w ogóle - muszę się do czegoś przyczepić - czemu na łóżku są jakoś tak dziwnie dwa rodzaje kołdry/koca czy czegoś tam prócz narzuty? ;P
|
Fajny domek, ale mnie jakoś nie powalił.
Zdecydowanie najładniejszym pomieszczeniem jest kuchnia. Użyłeś w niej fajnych kolorów. Do łazienki nie ma zamykanych drzwi? |
Nie ma, bo to łazienka, tylko dla małżeństwa :) I jest jakby otwarta przestrzeń i przepływ energii
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:21. |