![]() |
Odp: Another House by Einarr
Swietny dom, chyba zostaniesz moim projektantem bo moje domy przewaznie sa duze i maja zbyt wiele miejsca :P a skad wziales kota skoro jest jeszcze "w drodze"? :P a no i skad masz takie meble w TS3? ja tez chce :P
|
Genialny :> chcialbym taki miec w grze, ale mysle ze od tych dodatkow gra by mi sie rozwalila na sto czesci :P 10/10
|
Ale mi miło, :) Aż polepszył mi się nastrój, szkoda, że już go nie dokończę :(
dzięki za miłe komentarze A kot to ozdoba |
Świetny dom... Tylko szkoda że nie ukończony, ale mówi się trudno... (miejmy żałobę że tak cudowny projekt, nie może być ukończony... xd
|
Bardzo ładna bryła, w ogóle zauważyłem ze bryła zawsze wychodzi ci najlepiej.
Nie podoba mi się to że są 2 różne krzesła przy barze oraz kolorystyka sypialni. Ogród jest niczego sobie, ogólny efekt na + |
dzięki, co do dwóch stolików barowych to po części był taki eksperyment, podejrzewałem, że może nie przypodobać się większości :)
|
naprawde swietny domek:-) projektujesz super domy no i oczywiscie pomieszczenia wewnatrz domku sa wspaniale dopasowane. widac, ze sie napracowales:d oczywiscie 10/10
|
Bryła ciekawa. Ładnie dobrane kolory.
Wnętrza też bardzo fajnie urządzone. Dobrze podobierałeś dodatki do siebie. Wszystko tworzy bardzo przyjemną dla oka całość. Bardzo udany projekt. Gratuluję! :) |
dziękuję za komentarze, czy ktoś jeszcze zachce skomentować? :D
|
Domek bardzo udany wręcz idealny.
Bardzo mi się podoba . |
Zatkało mnie :)
Ten dom jest po prostu świetny! Szkoda, że nie możesz go dokończyć, ale czasami złośliwość losu nie zna granic :) |
Kysiula, Nesyetta, dziękuję za komentarze ; )
Czy ktoś jeszcze? : D |
A ja jeszcze :D
Domek mi się podoba, wewnątrz i na zewnątrz, ogród przepiękny :D idealny ! Cx C: |
omg, to jest śliczne <3 <3 <3
bryła super, z pomieszczeń najładniejszy salon i sypialnia ; D ogród super, ale dałbym inne jacuzzi ;P o ile masz impreze w plenerze, to te z okładki : D |
Ooooo, jeden z najlepszych domów. Bardzo ładna bryła, ogólnie dom czysty i przytulny. Wszystko dobrze rozplanowane, podoba mi się bardzo łózko w sypialni. 10/10 -nie mam żadnych zastrzeżeń.
|
Dżemikk, SheiBe, aneurysm, Dziękuję za opinie : )
Czy ktoś jeszcze ? |
Z chęcią. ^ ^
Tak ładne domy nie wypada zostawiać bez oceny. Ja nie pojmuję jak ogarniasz tą całą bryłę, dla mnie przeważnie istnieje tylko wielki kloc z dachem, a tutaj widzę jakieś cudo. Choć nowoczesny - za czym nie przepadam, to mi się podoba. ;) |
Dziękuję bardzo Yuki : )
Czy ktoś jeszcze ? |
Bez ukończenia tez jest ładny. Tylko w przedpokoju panuje straszna pustka.
9/10 |
Szkoda, że nie udało Ci się ukończyć całego projektu, bo nie lubię jak coś jest zaczęte i nieskończone. :P
Oceniając to co jest, wypada za wszystko Cię pochwalić, bo podoba mi się bryła i wnętrza są bardzo ładnie zaaranżowane. 10/10. ;) |
Dziękuję bardzo ;) Naprawdę nie mogłem go dokończyć, bo poprzez reinstalkę zapisy mi się usunęły, na szczęście przekopiowałem screeny
Wkrótce wstawię Mieszkanie Dla Singla II bo jest już ukończone. Czy ktoś jeszcze? |
Świetne, tylko krzesła przys stole, te boczne bym zmienił, są zbyt staromodne, spokojnie mogłybybyć takie jak reszta krzeseł ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:18. |