![]() |
Odp: ''Nowe Mieszkanie dla Singla'' by Einarr
Wow! Zatkało mnie :O Ten dom jest genialny!
Nie wiem, co jeszcze mogę dodać. Nie bardzo znam się na projektowaniu domów, więc rad i tym podobnych ci nie dam. Według mnie nic tu nie trzeba zmieniać :) Pozdrawiam :D |
http://us.123rf.com/400wm/400/400/bu...askoczenie.jpg
matko boska! toć to jest piękne <3 od teraz kocham Twoje domy <3 taras wymiata ;D a to na oknach w salonie jest boskie ;3 1000000000000000000000/10 daj do pobrania ;D |
Przestraszyłem się okropnie tej twarzy co dałeś bo mi tak wyskoczyła szybko : )
Bardzo się cieszę, że się podoba ; ) @down Bardzo mi miło, nie wiedziałem ;O |
Mi się od zawsze podobają twoje domy, jesteś moim domowym GURU. :D
|
No, bardzo ładnie. Jedynie, to chyba to, że w pewnych miejscach pouwalałeś tyle rzeczy (to chyba miał być taki majestatyczny bałagan :D), a w innych jest tak... idylistycznie? O właśnie! Nieraz miałem wrażenie, że jestem w przytulnym domku babci Steni, a innymi razy (np. w kibelku) jak w jakiejś ultranowoczesnej rezydencji. + do tego jakiś dziwny układ okien i niedobrane drzwi :|
10 |
taki sobie.
Widac, ze sie starales/as, fajny pomysl i styl, ale wykonanie troche slabsze - byloby o wiele lepiej, gdyby dodatki z internetu wygladaly bardziej realistyczne, a oswietlenie wylacznie sztuczne (moim zdaniem wtedy wnetrza wygladaja najlepiej). I pare drobiazgow bym zmienila, ale tak to to jest okej :) 6/10 |
Dzięki za konstruktywną krytykę
W następnym projekcie postaram się nie popełniać tych błędów :) Czy ktoś jeszcze? |
@up Ja :P
Ten dom jest cudowny! Też bym tak chciał budować domy :) Salon i kuchnia najlepsze a ten pluszak na podłodze słodki :3 |
Nić dodać, nic ująć - genialne. 10/10.
|
Narutoman, SunnySimmy, bardzo dziękuję za opinię ;D
Czy ktoś jeszcze? |
Matko boska to jest boskie no po prostu kocham twoje domu.
Czekam na następny domek :) |
Wybacz, wybacz za dużo rzeczy na uczelni i nie miałam czasu dobrze pooglądać zdjęć :<
Projekt bardzo udany i świetne kolory - jak zawsze wszystko ładnie dobrane :) 10/10 |
Mieszkanko jest przytulne i świtne-sama chętnie bym w nim zamieszkała :D Dasz może do pobrania?? Czekam na mieszkanką 2+1 :D
|
Bardzo podoba mi się wnętrze, zwłaszcza kuchnia, jednak z zewnątrz jest trochę gorzej. Mimo wszystko 10/10 :)
|
Mieszkanie jest śliczne, takie delikatne i kobiece. Cieszę się, że jednak czasami mężczyźni potrafią pomyśleć jak kobiety ;) 10/10
|
Dziękuję za opinie ;)
Ktoś jeszcze? |
Ładnie dobrane meble i kolory. Niespecjalnie lubię aranżacje oparte na mocnych kontrastach kolorystycznych więc wnętrza, które tu prezentujesz wyjątkowo mi się spodobały. Delikatne, jasne barwy tworzą miły i elegancki klimat. :)
Do całości nie pasują tylko ściany/tapety i drzwi, które nadawałyby się bardziej do klasycznego wnętrza. |
Einarr, mieszkanko spodobało mi się niesamowicie, choć nie czuję bluesa jeśli chodzi o styl nowoczesny...
Wszystko jest bardzo spójne, przemyślane... Jedyna rzecz, która trochę przyciężko wygląda - to krzesełka w kąciku jadalnianym w kuchni. Gdyby byłe pokryte czymś jaśniejszym, lub jakąś plecionką - byłyby lżejsze... Nie dopatrzyłam się w tym mieszkaniu bałaganu, nadmiaru dekoracji - może momentami jest aż za pusto? Pobałaganiłabym trochę w kuchni :P |
aniołek, Sansenoy, miło mi że skomentowałyście
Czy ktoś jeszcze? |
Superancki :D Przydałby mi sie taki w grze. Muszę sobie stworzyć :P
|
Jest to chyba najlepszy Twój projekt, jak dotychczas.
Uważam, że doskonale dobrałeś dodatki. Wszystko ze sobą harmonizuje. Kolorystyka bardzo fajna - takie pastelowe barwy. Jedyna moja uwaga: wypośrodkowałabym ten obraz nad łóżkiem w sypialni :P |
Dziękuję Wam za te wszystkie komentarze ;)
Może ktoś jeszcze? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:36. |