![]() |
Gta v
Znowu San Andreas. Super. ;D Nie mogę się doczekać. |
Odp: Gta v
Dokładnie przed chwilą obejrzałem ten trailer na yt. Szczęka mi opadła... Boże drogi, nie mogę się doczekać. Tylko czy mi pójdzie na kompie... 4 chodzi na max detalach na przyzwoitej rozdzielczości całkiem dobrze, więc 5 też powinna jakoś wyglądać, a z tego co widać na pierwszy rzut oka jest to ten sam silnik graficzny.
I świat będzie chyba gigantyczny. Tutaj plaże, góry, plantacje czegoś, wieżowce... WOW :O |
Nie wiem... Na pierwszy rzut oka jakieś to wszystko przekontrastowane i takie plastelinowe (?). Już IV mi się ładniejsze wydawało..
No ale San Andreas, to mi się podoba!! |
Mam nadzieje, że oprócz Los Santos będzie Las Venturas i San Fierro to by mi się podało, 3 klimatyczne miasta + tereny poza miejskie ;)
Grafika rzeczywiście lekko cukierkowa, ale co tam. Widzę, że znów będą do dyspozycji samoloty a to oznacza, że mapa będzie całkiem spora. |
ja nie mogę się już doczekać tej gry, grafika jest boska, co z tego, że cukierkowa - to doda klimatu znanego z Vice City :> no i loty samolotem nad taką wielką mapą!
|
jeszcze nic
|
I nie będzie wiadomo jeszcze przez długi czas bo gra na razie wychodzi tylko na konsole ;)
Coś czuję, że po premierze dopiero wyjdzie Red Dead Redemtion na Pc i jakiś rok później V na pc ;) Świetnie by było gdyby było całe Sa, łącznie z San Fierro i Las Venturas :) Trzy różne klimaty ;) |
Ahhh
Szkoda, że premiera dopiero w 2012 i to tylko na konsole ;/ Na pc pewnie jescze długo czekać, jak za prawie rok na konsole. I tak sie nie mogę doczekać :D |
z tego, co pamiętam, to z gta iv było to samo i jakoś ludzkość przetrwała ten fakt ;) no chyba, że R* zmieni swoją politykę, co jest mało prawdopodobne
|
Na pewno do końca będę wszystkich utwierdzać w przekonaniu, że Gta V wgl. nie pc nei wyjdzie.
A wszystko po to by ludzie specjalnie konsolę dla tej gry kupowali, aż w końcu po 3-4 miesiącach po premierze zapowiedzą wersję na pc ;) Tak samo było z IV i tak też będzie i tutaj. |
To byłby straszny błąd moim zdaniem ze strony twórców, gdyby było samo Los Santos. Oni większy nacisk kładą na grafikę, fizykę, efekty i oprawę audio niż na grywalność. Właściwie, to w GTA: San Andreas położyli nacisk też na grywalność, zniszczyli to w GTA IV. Ja chcę tereny pozamiejskie i dwa pozostałe miasta. No i oczywiście małe wymagania.
|
Tereny pozamiejskie przecież będą i być może wymagania małe też.
Ostatnie opublikowali wymagania Max Payne 3, który działa na tym samym silniku czyli Rage i ma zadziwiające małe wymagania sprzętowo, być może udoskonalili też silnik pod platformę pc. Samo LS ma być wielkie, ale jednak wolałbym 3 mniejsze ale bardziej zróżnicowane miasta, niż jedno wielkie. |
a może nas zaskoczą i zrobią całe san andreas? w końcu to był tylko jeden trailer :) no i jaki sens miałoby istnienie samolotów z tylko jednym miastem?
|
W sumie nie przypominam sobie by RG wystawiło w sprawie Gta V jakiś szczegółowy opis.
Chyba poprzestali tylko na zwiastunie, a reszta informacji na temat gry to już interpretacja tego co można było zobaczyć. |
z tego, co mi wiadomo, to dokładnie tak jest, więc pozostaje czekać do następnych zwiastunów
|
Cytat:
|
ja tylko się boję, że będzie zbyt "plastikowo"bo w trailerze mnie nie zachwyciła ta grafika :C
chociaż czekam, czekam |
a mi się właśnie podoba to słoneczne, kolorowe miasto z traileru, chciałem, by w gta v było vice city, to przynajmniej mam jego namiastkę :>
|
Świetne *.* Ciekawe tylko, kiedy będzie na kompa... Jeśli wymagania będa podobne do IV to będzie swietnie. ;)
|
LUDZIE NIEDAWNO CO WYSZEDL GAMEPLAY Z GRY, A TU NIC NAWET O TYM NIE NAPOMKNIETO? SERIO???!
Wyglada to zacnie! Niemoge sie doczekac by sobie ponurkowac, pojezdzic i napadac. Dochodza jeszcze inne czynnosci, ale nie wypada mi o nich tu wspominac xD :P |
mnie najbardziej cieszy, że wreszcie zwierzaki zawitają do miastaa! <3 jeny, tyle na to czekałam :P nie mogę się doczekać premiery, świetnie to wygląda na filmiku xD
|
No wlasnie. Mnie intryguje fakt, ze jeden z bohaterow bedzie mial psa. Ciekawe czy bedzie mozna kupowac gdzies zwierzaki/psy.
Ja sie bede wozic z yorkiem koksem B) XD jak sie bedzie dalo |
Nie wiem czy kupic gta na xboxa czy sie wstrzymac i zaczekac,az wyjdzie na pc :/
|
Jeżeli masz Xboxa, to chyba lepiej na niego. Co prawda może być trochę gorsza grafika, ale zapewne optymalizacja będzie o wiele lepsza + na PC nie wiadomo kiedy wyjdzie, możesz czekać i czekać :P
|
ja biore na chlebaka czyli ps3 :D Jak ktos tez ma to mozeemy w grupie popykac :D
|
|
Dobra robaczki. Mam dla was porcje informacji, ktore zebralem do kupy. Sa takie smaczki jak np. lista utworow w grze, wiec jest ciekawie :D Zaczne od ESRB, czyli klasyfikatora systemowego gier w Ameryce. O to sprawozdanie
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przeciek informacji wynika z tego, ze Sony udostepnilo prawie, ze cala gre w swoim sklepie internetowym i ci ktorzy zrobili preordera na wersje cyfrowa, mogli juz gre pobrac. Oczywiscie sama gra byla zabezpieczona, wiec nie dalo sie jej uruchomic. Mimo tego, hakerom udalo sie z udostepnionej zawartosci powyciagac wiele informacji. Twierdza, ze maja dostep do dialogow koncowych gry, co oznacza, ze znaja zakonczenie GTA V! To sie rockstar mowiac lagodnie w****il xDD :D Gra zostala usunieta z sklepu, po tym jak Sony zauwazylo co sie dzieje. Troche za pozno :P |
Cytat:
Wszystkie utwory przesłucham sobie później :D A ta generalnie, to ktoś z forum ma już pre-order albo planuje kupic gre we wrześniu? ;) edit: Mam nadzieje że wyjdzie PC, ale żeby nie zrobili premiery na równo z simsami 4 :P Bo wtedy 24/7 przed kompem :D |
Mialem na mysli raczej ogolnie cala serie i jak ona jest postrzegana :D Podejrzewam, ze GTA V sie nie wylamie i nie bedziemy nagle przed ekranem miec zalewy pochw i penisow :P
Choc ja te wszystkie smaczki chce wylapac np. zajarac jointa :D Ja planuje gdzies w okolicach premiery nabyc na ps3 :) Wersja na PC nie jest potwierdzona, wiec nie wiadomo czy sie pojawi. Aczkolwiek przy GTA IV bylo podobnie, wiec moze byc z pol/roczna obsuwa jak na moje oko ;) |
No czwórka tę obsówę miała 8 miesięczną :D W sumie bardzo chciałbym kupić to na xboxa, który póki co służy mojej siostrze do jakiś durnych disneyowskich gierek, ale chyba poczekam te kilka miesiący i zobaczę jaka będzie sytuacja. :P Ze mnie bardziej pecetowiec jest, no i grafika też lepsza mimo wszystko.
|
No widzisz, a ja wole grac na konsoli :p na pc grafa pewnie bedzie lepsza (zakladajac ze gra wyjdzie na pc) ale to za malo by mnie przekonac do zmiany platformy :p
|
No nie wyobrażam sobie zeby nie wyszła na pc. To taki chwyt - na razie o pc nic nie wiadomo, ludzie w popłochu pokupia konsole specjalnie pod tą grę (bo chcą wyprzedać jeszcze te starej generacji na których będzie chodziła piątka; ps3 i xbox360) a za 3 miechy zapowiedzą wersje pc ;) Stare dranie z rockstara :D
|
Wujek Donek jest tak dobry, ze podzieli sie z wami kolejna porcja informacji, dotyczaca najgoretszej gry tego roku (a moze nawet i generacji?) :D
Wiele z podanych tutaj informacji jest juz dobrze nam znana, ale znalazlo sie tez pare smaczkow :D Zacznijmy od muzyki, poniewaz jest maly update dotyczacy tejze sfery gry. W GTA V znajdziemy ponad bagatela 240 utworow! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mam jeszcze cytat, ktory jak dla mnie poprostu zmiazdzyl system. Oto i on :D Cytat:
|
Trailer już widziałem wczoraj, jedyne co mi się w nim podoba to muzyka ;) Teksty też jakieś bardziej suche niż te, które były we wcześniejszych trailerach. No może oprócz "... you're pathetic psychopath" - nie wiem czemu mnie to tak rozbawiło, ale cały czas się uśmiecham do monitora jak idiota :D
|
Na swiecie, pojawil sie juz pierwszy playtest w formie tekstu. O to, co udalo sie przetlumaczyc polskim gracza (niektore rzeczy sam tlumaczylem :P)
Cytat:
|
Lądowanie helikopterem jest prostsze, yaaay! :D Jakoś ciężko mi było zawsze 'idealnie' wylądować, więc mam nadzieję, że tym razem będzie lepiej i nie będę miała takiego problemu z tym xD
|
O tak. Ale co tam helikopter, ja bede latac odrzutowcem bjacz B) :D
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Gash, żeby tylko dali na PC :D |
Reklamowki gry :D |
Porcja gameplay'ow z gry! :D Na yt jest tego wiecej, wybralem jakies przypadkowe ;) |
Zawsze darzyłam sympatią serię GTA, która towarzyszyła mi prawie przez całe moje 17-letnie życie (mam dużo kuzynów, którzy z przyjemnością mnie w to wszystko wprowadzili :D). ;) Jednak szczerze i z całego serca mówię, że to właśnie "Piątka" mnie zdobyła! Nie mogę się doczekać, kiedy wyjdzie na PC!
Dziś miałam okazję pograć na konsoli. :D Pokracznie mi szło, bo z kontrolerem się nie lubimy (:P), ale jakoś dałam radę. Przeszłam misję napadu na sklep jubilerski i to po prostu było *****iste! Po tym mogę stwierdzić, że to Mike zajmniej miejsce mojej ulubionej postaci (tak jak F "pracownika miesiąca" :P). :) Jego rodzinka jest świetna. :D Amanda jednak mnie trochę irytuje, ale fajnie się z nią gra w tenisa - łatwo ją ogrywam. B) Nie mogę zapomnieć o Chopie, kochany z niego zwierz. :D Raz się przełączyłam i akurat Franklin się nim zajmował, to było urocze. :D A to co najbardziej lubię u F., to jego specjalna umiejętność. Nie znoszę przez to, kiedy prowadzi Mike, bo się od niej nadzwyczajnej w świecie uzależniłam. :P Szkoda trochę, że Franklin ma taką wkurzającą ciotkę i jeszcze bardziej wkurzającego kumpla. :rolleyes: Lamar i jego "Nigaa" strasznie mnie denerwuje, ale z drugiej strony jest z nim zabawnie. :D Jeszcze trochę i mój kuzyn dojdzie w grze do momentu poznania Trevora. :) Słyszałam, że w zabawny sposób opowiada swoja historię, to musi być interesujące. :D Z chęcią nim pogram i "odwalę" coś niesamowicie szalonego. Już nie mogę się doczekać. :P |
moja ulubiona postacia tez jest Michael <3 uwielbiam jego glos.
Smiesza mnie rozmowy Lamara i Franklina,wlasnie przez to ciagle "nigga nigga" :D:D misje sa naprawde fajne,napady tez. lubie jak ktos mi daje w grach wybor,a tutaj wlasnie daja wybor np kogo wybrac na napad :D Trevorem gram od niedawna dopiero,ale tez uwielbiam jego glos i charakter |
A ja należę do grona ludzi załamanych, że GTA V nie ma na PC, co zresztą uważam za żałosne. Nigdy nie rozumiałam tej chorej polityki wypuszczania GTA w wersji PCtowej z rocznym opóźnieniem...
Seria GTA też mi towarzyszy przez większość życia. Zaczęłam od jedynki lata temu, w 1997 chyba jak wyszła. Potem grałam w każdą kolejną jaka się pojawiła. |
Słyszałam, że ma wyjść w marcu, ale jakoś w te plotki nie wierzę. ;) Cholerny Rockstar :D
Postanowiłam jednak dłużej nie czekać i kupiłam konsolę (PS3). :) fromyesterday, w sumie też lubię go między innymi za głos :P |
No zwykle wychodziło pół roku po premierze. Grę zapowiedzą zapewne po świętach, bo na boże narodzenie jeszcze sporo osób zakupi specjalnie dla tej gry konsolę swoim uciechom. (sam bym kupił dla tej gry, gdybym z roboty nie zrezygnował) ;P
|
Jak wyjdzie w marcu to pół biedy. Doczekać się nie mogę :megusta:
|
Dzisiaj przesłuchałam soundtrack i muszę powiedzieć, że ta gra jest bez wad. :D Niby niemożliwe, a jednak. Strasznie mi się podoba i nigdy nie mogę się zdecydować, jaką stację radiową wybrać w trakcie jazdy - chociaż w sumie najczęściej jest to Non Stop Pop :P xD Do With Every Heartbeat znam już cały tekst. ;P
|
[IMG]http://i62.************/fod9p0.jpg[/IMG]
pozdrawiam :fun: |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:24. |