![]() |
Odp: Park AMITILIVE by Lubie
Wow, śliczny. Taki elegancki. Tylko wokół bryły powinno być troszkę drzew, lepiej by to wyglądało, niż pusty trawnik.
9/10 |
Ojoj, za dużo drzew napaćkałeś. Wszystko się zlało i imho nie wygląda to dobrze.
Budyneczek jest całkiem całkiem, w sumie tutaj zgodzę się z Einarrem, aby tam dać parę drzew, jednocześnie wyrzucając te drzewa z lasu. Rośliny z dachu bym odrzucił - wygląda to dziwnie i sztucznie. Płytki w łazience też są raczej na nie, nie lubię ich ogólnie xD Fontanna nawet fajnie Ci wyszła. |
:O
Świetny park! Bryła jest genialna, bardzo podobają mi się te rośliny na budynku :) Oczywiście nieskończoność/10 :D |
Dzięki za oceny. :D
vigero - W parku powinno być właśnie dużo drzew. :d A kwiaty na budynku miały być, bo tam na dach wchodzi co tydzień ogrodnik, i pielęgnuje je. To ma być taki punkt ozdobny tego "zamku" (tak w nawiasie, tam są tylko toalety xd ) Einarr Nie zauważyłem tych pustych przestrzeni. :D |
Park ma potencjał, ale nie do końca wykorzystany. Głównie na celownik trafił budynek - zdaje się "serce parku" :D Po pierwsze - drzwi, w ogóle nie pasują. I w dodatku powtórzyłeś ten błąd poziom wyżej. Dalej: czarne barierki. Zdecydowanie bardziej sprawdziłyby się białe drewniane. Kolumny poustawiane na siebie można zastąpić jednymi dwupoziomowymi, bez robienia tego małego, bezcelowego balkonika. Ponadto przydałoby się trochę więcej urozmaicających, skośnych ścian. A krzaczki na dachu chyba nie rosną na betonie? :) Wnętrze zaś w ogóle się nie wpasowało w klimat - zbyt nowoczesne (i tego nie uratuje nawet rzeźba jakiegoś brzuchatego kulturysty!) I jeszcze jedno: kamienne chodniczki zastąpiłbym jakąś bardziej klimatyczną mozaiką z kostek lub kamieni. Pozdrawiam! :)
|
Dziękuję za ocenę.
|
Bardzo ładnie, park ma przyjemny klimat :), bryła budynku oryginalnie wygląda, zwłaszcza roślinność na dachu, o ewentualnych wadach projektu nie będę pisać, ponieważ zostały już wymienione.
|
Dziękuję Figo i Sunny za oceny. :3
Ktoś jeszcze skomentuję moją jak że przepiękną pracę (szart. xd) |
Lubie, naprawdę widać, że włożyłeś w tą parcelę wysiłek i talent.
Wszystko wygląda na zaplanowane i dobrze skomponowane. Gratuluję :) |
To jest fajowe B) Gdym coś takiego potrafił robić w TS3, to bym w nie grał :P
I plus za moje ulubione kolumny <3 1oo/10 PS: Björk napisała tu 3,700 post! Lubie, czuj się zaszczycony! :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:46. |