![]() |
Cztery ¿ywio³y 2011 - Zadanie pi±te - g³osowanie
Zapraszam do g³osowania, na najlepsz± waszym zdaniem pracê. Przypominam zasady:
Cytat:
Prezentacja prac: http://www.forum.thesims.pl/showthre...92#post1480892 Sonda zostanie zamkniêta w niedzielê, 18.12.2011 o godz. 19:00 ¯yczê wszystkim dru¿ynom powodzenia! |
Odp: Zadanie pi±te - g³osowanie
Zag³osowa³em i ¿yczê powodzenia :)
|
18.12 to niedziela, nie czwartek : p
|
oficjalne ogloszenie wynikow i nadanie rang/kolorow odbedzie sie w poniedzialek, chyba, ze dojade wczesniej w niedziele ale nie wiem
|
Heh. Widzê ¿e tylko 2 prace... ;D
Niech wygra lepsza grupa. :D |
Zag³osowa³am, ¿yczê powodzenia :D
|
£eee... Nie mogê zag³osowaæ, bo mój net za wolno chodzi -_-
Jednak¿e obiecujê, ¿e w sobotê na 100% oddam swój g³os :) Edit: Ju¿ zag³osowa³am ^___^ |
Zag³osowa³am.
Trzymam kciuki ;) |
Zag³osowa³am ¿yczê powodzenia:)
|
Sonda zamkniêta, oto wyniki ostatniego zadania:
PIERWSZE MIEJSCE Powietrze - 4 punkty DRUGIE MIEJSCE Woda - 3 punkty ostateczna punktacja drugiej serii Czterech ¯ywio³ów: PIERWSZE MIEJSCE Powietrze - 18 punktów DRUGIE MIEJSCE Woda - 15 punktów TRZECIE MIEJSCE Ogieñ - 8 punktów CZWARTE MIEJSCE Ziemia - 4,5 punktu Zaraz zostan± usuniête wszystkim kolory, a zatem dostêp do dzia³ów dru¿yn. Osoby ze zwyciêskiej dru¿yny (Powietrze) dostaj± w³asn± rangê w wybranym przez siebie kolorze LUB kolorowy nick, wedle uznania (skontaktujcie siê ze mn±, w zwi±zku z tym, któr± nagrodê wybieracie). JEDNAK¯E je¿eli chodzi o nick, takie kolory nie wchodz± w grê: TAKI TAKI TAKI TAKI Prosi³abym te¿, aby te kolory nie by³y jako¶ bardzo zbli¿one do tych co wymieni³am wy¿ej (np. ja¶niejszy/ciemniejszy jeden odcieñ). Zreszt± wszystko mo¿na ze mn± ustaliæ. To wszystko, serdecznie gratulujê zwyciêskiej dru¿ynie oraz wszystkim pozosta³ym! |
Gratulacje powietrze ;>
|
Tak na pocz±tku chcê pogratulowaæ osobom z innych dru¿yn. Wasze prace by³y naprawdê ¶wietne! :)
Atmosfera by³a super :) Ogranizacja konkursu by³a na wysokim poziomie, zadania by³y ciekawie rozplanowane, ka¿dy móg³ siê wykazaæ. Dziêkujê te¿ moim Kompanom z Powietrza, uwielbiam Was :redface: Bez Was to nie by³oby to samo! Có¿, to chyba wszystko. Jeszcze raz dziêki za te ¶wietne trzy miesi±ce pracy, gratki! ;) |
Ojj... warto by³o po¶wiêciæ te kilka nocnych godzin ¿eby skoñczyæ musical :D
oczywi¶cie przy³±czam siê do odpowiedzi Vigero ^^ bosko mi siê z wami pracowa³o :redface: dziêkujemy wszystkim, którzy na nas zag³osowali! : D |
Ehh... Mówi siê trudno. :D
Ale jak siê prac nie oddawa³o... :x GRATULACJE ! Zale¿y wam siê. :D |
O jeny, dziêkujemy za wasze g³osy, bez was by¶my nie wygrali :)
Dziêkujê serdecznie Liv i ca³ej powietrznej Familii za wspó³pracê :) |
Gratulujê mojej dru¿ynie (Familii? xD) i dziêkujê za niesprawianie mi problemów i s³uchanie siê mnie :D Czego efektem jest chocia¿by ranga u¿ytkownika vigero vel Najtfol vel Pan powy¿ej =D
Jeste¶cie ¶wietni :* I pamiêtajcie: POWIETRZE NAJLEPSZE! :D Wielkie brawa dla pozosta³ych dru¿yn, szczególnie dla wody, bo pokaza³a klasê! No i serdeczne gratulacje dla centy, bo je¶li chodzi o organizacjê, wysz³o idealnie! :D Btw, centa, nie zamknê³a¶ znacznika [color] przy randze vigera ;] |
Gratulujê zwyciêzcom :) miejsce jak najbardziej zas³u¿one :)
I równie¿ brawa dla pozosta³ych dru¿yn ;) |
Gratulujê moim faworytom :D
|
gratulacje dla powietrza i dla wszystkich innych, no i dziekuje naszej grupie, cukieraki, bylo milo!
|
dziêkujê za wszystkie g³osy oddane na nasz± grupê. no i oczywi¶cie gratulujê innym grupom, bo wasze prace by³y znakomite :* .
ogólnie - mi³a atmosfera, grupa wspania³a, no i w ogóle zadania ciekawe i interesuj±ce. choæ zbyt wiele nie zrobi³am w naszej grupie - dziêkujê wam, ¿e by³o tak cudownie. wcze¶niej nie bra³am udzia³u w tym konkursie ( w sensie ¿e w pierwszej edycji :D) . ale ogólnie te mi³e 3 miesi±ce przekona³y mnie, ¿e taki konkurs to fajna zabawa :) . a no i jeszcze podziêkujê za mi³± rozmowê w naszej grupie ; ) . i w ogóle trafili siê sami super, git i ¶wietni ludzie. Dziêkujê :) |
Nie no... nie zd±¿y³am zag³osowaæ! No ale zwyciêzc± gratulujê.
|
gratulujê :)
|
WIELKIE GRATULACJE dla Powietrza :D
Liczy³em, ¿e to my, Woda, wygramy, noale. ;D |
Gratulujê zwyciêzcom!
|
Gratulujê Powietrze, zas³u¿yli¶cie :)
Chocia¿ muszê przyznaæ, ¿e jaka¶ iskierka nadziei na wygran± siê we mnie tli³a :P Ale w sumie... komu by siê nie tli³a? :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:04. |