![]() |
Odp: Park 'Wiejski Odpoczynek' by Einarr
Świetny projekt! Zresztą jak każdy :D
Jednak uważam, że powinno być nieco więcej drzew. 9/10 |
Park świetny, ale również uważam że w parku powinno być więcej drzew... :D
A i skąd masz te zabawki do placu zabaw ("skuterki" i piaskownice ?? ) |
Park bardzo ładny, pasuje wyglądem do otoczenia, w którym się znajduje, taki wiejski jest :) Przejrzysty, przyjemny, ładnie rozplanowany, naprawdę mi się podoba. Chętnie wybrałbym się do takiego parku. Zgodzę się z przedmówcami, że mogłeś dać więcej drzew, ale bez przesady. Na ostatnim zdjęciu parku w dolnym rogu, tam mogłeś dać jakieś dwa, trzy drzewka. I jeszcze w prawym górnym rogu, przy ławeczkach też mogłeś dać jedno niższe i nie więcej.
Pomościk i staw też fajny. A w tym budyneczku coś się znajduje, czy jest pusty? Z tego co zauważyłem, ostatnio zrobiła się jakaś dziwna moda na kwiatki na dachu =/ Reasumując, udany projekt :P |
Fajny, ładny park tylko zjeżdżalnia jakaś dziwna, ciekawie dobrane ozdoby naprawdę super
9/10 |
Trykuu, Lubie, vigero, Adrinanus, dziękuję Wam za komentarze ;) Początkowo chciałem dać więcej drzew, ale bałem się, że przesadzę, więc wolałem zostawić tak jak jest. Dodam, że bardzo mi zależało na otwartych przestrzeniach ;)
|
Cytat:
|
Bardzo ladny park ;)
Pasuje do otoczenia, i ma ten "parkowy" klimat :) W pewnych miejscach dodalbym pare drzew, ale i tak jest swietnie |
Dziękuję Wam za komenty. Faktycznie, te kilka dodatkowych drzew, by nie zaszkodziło :)
Czy ktoś jeszcze skomentuje? |
Bardzo miłe miejsce, takie naturalne, idealnie wkomponowane w otoczenie :)
|
Tak jak napisała figa - fajnie komponuje się z otoczeniem. Jest miejsce, żeby odpocząć w cieniu drzew, żeby w coś zagrać na polanie - czego chcieć więcej ? :P Mam tylko mały żal do Ciebie, że nie zrobiłeś wnętrz tego budynku - już sobie wyobrażam taką country knajpkę :D pozdrawiam!
|
Dziękuję, Gio;D
Być może wykończę wnętrze tego budynku, niestety projekt został tworzony nie na moim komputerze więc, mam do niego ograniczony dostęp ;) Może ktoś jeszcze skomentuje? |
Mówisz, masz. ;)
Park jak już napisano świetnie komponuje się z otoczeniem. Budynek jest bardzo ładny i nie psuje ogólnego parkowego klimatu. Cała parcela duża, ale nie łysa, co Ci się bardzo chwali, bo mnie najczęściej we wszelakich parkach irytują pustki. Najbardziej urzekł mnie plac zabaw i ten wiatrak(?). Dużo drzew, ale nie naćkane - największy plus <3. |
park ładnie się prezentuje, są pustawe miejsca - nawet krzaki by były nie złym rozwiązaniem ;)
ocenię 9/10 przez te miejsca pustek ;) Ps dzięki za ocene mojego projektu ;) |
Fajny, jednak ja bym dał drzewa parkowe, a "dom" lepij by wyglądał jako angielska, stara posiadłość przerobiona na restaurację/kawiarnie, albo klub nocny
Ocena 8/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:56. |