![]() |
Marry The Night pojawi się w Zostań Gwiazdą!
Informacja z ostatniej chwili!
W sountracku do The Sims 3 Zostań Gwiazdą zawita Lady Gaga ze swoim najnowszym hitem Marry The Night! To niesamowite, że ktoś naprawdę znany i ceniony pojawi się w kolejnym dodatku. Zazwyczaj w soundtrackach pojawiały się gwiazdy... mniej znane. Lady Gagę w Simach potwierdza ten twitt: R: The Sims Studio oferece contrato para Lady Gaga cantar "Marry the Night" na linguagem SimLish para a expansão "The Sims 3: Showtime". Źródło: http://www.twojesimy.com/ |
Odp: Marry The Night pojawi się w Zostań Gwiazdą!
No sorry, a Depeche Mode?
A Nelly Furtado? A Katy Perry? |
Ale Super! Bardzo się cieszę... :D
I pewnie będzie też firework Katy Perry ;) |
O mój Boże!!!
Na pewno kupię ten dodatek, bo jestem Little Monster. :) Kupię chociażby tylko po to, żeby usłyszeć jak Gaga śpiewa w języku simlish. :) |
O Matko, tylko nie ona. ><
|
Eh, mi to obojętne. Queen pasowałby tu, ale to niemożliwe, z oczywistych powodów...
|
Cytat:
|
A ja nie lubię Gagi. Gwiazdy mniej znane? No sorry, ale powiedzcie mi, że Rise Against nie są znani :P Przecież było My chemical romance, 3oh 3 , Katy Perry.
|
No właśnie, MCR, Rise Against, 3oh3 są znani, a nawet bardzo, przynajmniej tak mi się wydawało. :| Nic nie mam do Gagi, ale jej muzyka to nie mój styl :D
|
W sumie to ja też nic nie mam do niej, po prostu jej nie słucham. A i tak wolę Gagę niż [tu zostanę pewnie zlinczowana] Adele. Ale Marry the night nawet pasuje do klimatu nowego dodatku, więc może być ciekawie.
|
Stephenowa, tak tylko napisałem.
Utwór na pewno będzie na youtube. Przyznam się, mam obsesję na jej punkcie, ale co w tym złego? |
Nie no, złego nic, hahaha. : ) Miłego słuchania.
|
Lubię Lady Gagę, ale jakoś nie widzi mi się jej twórczość w Simsach. Ale cóż, zobaczymy, może być ciekawie.
|
Ja tam nic do Gagi nie mam. Ma swój styl i już.
Mam tylko nadzieję, że będzie Katy Perry ze swoim ''Firework'' <3 |
A ja mam nadzieję, że będzie Slayer ze swoim "Raining Blood" xD
A tak naprawdę, to wydaje mi się, że dobrym pomysłem byłoby wrzucenie jakiejś piosenki Florence and the machine :] |
Lubię Florence, ale jej muzyka nie pasuje mi do Simsów. Katy Perry to dobry pomysł. (:
|
A ja nie słucham Florence, ale mógłby zostać stworzony w simsach odrębny gatunek 'indie rock' i tam by były utwory tego typu.
|
Hey a jak już przy soundtracku jesteśmy, to mi się podoba kawałek ze zwiastuna Wymarzonych Podróży, nie pamiętam tytułu (ani wykonawcy), ale to jest w wieży stereo w dziale "Rege Roots". Ogólnie, to EA ma bardzo miły dla mnie zwyczaj wybierania do zwiastunów muzyki, która mi się podoba... Np. w utworku ze zwiastuna Pokoleń (All Time Low - Time Bomb), jestem po prostu zakochana! :P A nie znam i ogólnie nie słucham Nelly Furtado, czy tych innych wykonawców...
|
Ja polubiłam Katy Perry po tym :D
|
Gaga w simach XD w końcu !Tak się cieszę jestem wielką fanką Gagi (mam z nią 4 aplikacje na smartfonie )
Na tym filmiku Katy ma taki fajny flet . Też chcę taki na muzykę ! |
Ciekawe, czy się zapomniała z tym fletem, czy to było w planie :P Tak czy siak, fajnie wybrnęła...
|
Cytat:
Jestem ciekawa jak to bedzie. Ogolnie to ja lubie wszystkie piosenki w simlish. :P TS2 czasami wlaczam tylko po to, zeby posluchac muzyki xD Gaga bedzie swietna. :> |
Potrafię sobie ją wyobrazić, jak będzie łamała język na simlish :P Co prawda, nie przepadam za jej muzyką, ale myślę, że całkiem dobrze wkomponuje się w simowe klimaty.
|
To zły pomysł, że każdy może pisać tu newsy...
Jestem ciekaw "Marry The Night" w simlish. |
Łiii, Lady Gagaa <3 Marry The Night <33
A tak poza moją radością, to nie dramatyzujcie, bo na pewno będzie Katy Perry - Firework, podejrzewam też, że będzie Victoria Justice - Make It Shane. Ale ja bym się nie spodziewał rocka, może ewentualnie taki słaby, bo jakoś mi tu darcie gęby na cały głos nie pasuje do simsów, i to jeszcze w simlish ._. |
Zdecydowanie wolę słychać Gagę niż Ją oglądać, więc Jej piosenka nie będzie mi przeszkadzała.
Bjork: świetny filmik i faktycznie mam do Niej więcej sympatii :) |
Pojawił się teledysk do Marry The Night w The Sims 3:
http://www.youtube.com/watch?v=ON-Y6...embedded#at=21 Moim zdaniem wygląda niesamowicie ! |
Cytat:
|
Hmm ja za Gagą nie przepadam, nie mój styl ;). Słucham Rocka i Reagge a na to liczyć nie mogę.
|
Simka Gaga ładniejsza od jej pierwowzoru :) A teledysk bardzo odwzorowuje oryginał. Może być.
|
Wygląda jak teledyski 2.
|
Nie lubię Gagi. Ma zbyt ''ciekawy'' styl jak dla mnie...
|
Katy Perry pobiła Jacksona nawet więc uważam ze jest większa. Ogólnie wielkie gwiazdy są w simsach. Szkoda ze teraz ją wzieli, jak okres świetnosci ma już za sobą =(
|
Simka Gaga ładniejsza od pierwowzoru? Hahah...
Śmieszne. Mnie w Gadze urzekło to, że nie przejmuje się komentarzami właśnie w tym stylu. :) Nie uważam, że jest lepsza od innych, ale zawsze będzie moją faworytką. |
Cytat:
Sorry, Karel, ale taka prawda. ultraviolence: Polać dziewczynie, bo dobrze gada! Wybacz Searle, że wtryniłam się do Twojego postu, ale nie chciałam spamować :> |
Ja bym była zadowolona z typowo rockowego dodatku TS3 .
Fajnie by było gdyby dali jakiś utwór TSA albo The Cardigans |
Ja nie przepadam za Lady Gagą ale jakoś ujdzie .
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:22. |