![]() |
Odp: Aoi
Podoba mi się ^^ Naprawdę mi się podoba ^^ Wnętrza faktycznie są bardzo przytulne i przyjemne dla oka. Nie wiem, co podoba mi się najbardziej. Chyba sypialnia :) Świetne masz te zasłony :)
Nie będę się rozpisywać, bo znam się na tym jak.. (nie powiem kto, na czym). Po prostu dostajesz ode mnie 9/10 Bryła za zwykła, eh ;> |
Bryła za prosta, a szkoda. Brązowy krzyżyk też mnie przeraża :P
Cytat:
Za dużo lamp ulicnzych. U siebie stawiam jedną w połowie parceli i wystarcza :P No i potem jeszcze normalnie oświetlenie zewnętrzne ogrodu i domu. No i zachodzę o głowę, JAK TO AUTO STAMTĄD WYJEDZIE? :D Matko, te zdjęcia! Masz tam taki miszmasz wszystkiego, kolorów, wzorów, kształtów, że się gubię w tym wszystkim! Poza tym skupiasz sie na szczegółach, a nie na ogóle przy robieniu zdjęć. Przydałaby się większa perspektywa/zwiększona odległość od fotografowanych obiektów. Przez to zgubiłam się w kuchni i nie wiem co o niej myśleć :| Łazienka już nie ejst taka zawalona i hurra!, podoba mi się :D Najlepsze pomieszczenie w domu. To połączenie czarnego z białym i resztą fajnie Ci wszystko skontrastowało. Kącik wypoczynkowy koło schodów? Omamusiu, wybitnie nie w moim niephotoskinningnowanym maxis-matchu. Ten dywan to teksturowa porażka o_O A wazon z kwiatami tak strasznie wystaje ponad resztę rzeczy na stole i jest zachwiana harmonia (:D). Salon to moje drugie ulubione pomieszczenie, w sumie mogłabym je nawet postawić na równi z łazienką ; D Mam rozumieć, że to żółte wiklinowe coś to lampa? ;] Btw, dopiero teraz zauważyłam, że masz bardzo ładne panele w tym domku! Możesz zdradzić tajemnicę, skąd? ;] Sypialnia to fail pod względem tekstur! Photoskinning rules! Czerwone zasłony też nijak pasują, poza tym łóżko i szafka nocna (?) mają inny styl niż reszta. I aż dwa dywany? ;o Nie ma rzutów :( Ale i tak ciężko mi wybaczyć, że domek piętrowy jest dla jednej osoby! U mnie by to nie przeszło ;/ (no ale ja mam też ten problem, że nie mogę sobie na to pozwolić, bo w otoczeniu nie mam pomału miejsca na nowe domki...) 7/10 |
Jedyne, do czego się przyczepię to ilość zdjęć. Poza tym bardzo mi się podoba :)
Bryła skromna, ale to nie przeszkadza, a wewnątrz wszystko jest na swoim miejscu. To tyle ode mnie ;) Moja ocena: 10/10. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Mi się tam podoba, ale coś zgrzyta :)
Ocena 8,5/10 |
a mi sie bardzo podoba domek.
bez oceny, bo sie nie znam na takim ocenaniu, a nie lubie dawac jakis glupich cyferek! ale bardzo mi sie podoba |
jaaaaaaaaki fajny dom, :D
Bardzo mi sie podoba, tylko moim zdaniem troszeczkę za dużo tych 'damskich' pierdółek tam jest |
Domek jest super, mimo swojej prostej bryły, zachwyca wnętrzami, które są pięknie umeblowane.
Osobiście mnie najbardziej przypadła do gustu łazienka (kocham błyszczące ściany i podłogi, ale niestety bestialsko przycinają mi grę, więc ich nie używam :P). A zdjęć jest zdecydowanie za mało, brakuje mi fotek tych ślicznych pomieszczeń zrobionych z daleka, żeby można było sobie wyobrazić, jak to wszystko jest rozmieszczone w pokojach, no i przydały by się jakieś rzuty... Ogólnie bardzo mi się podoba, lubię bajzel (czyli całą masę różnych bezużytecznych bibelotów, gdzie to tylko możliwe :P), chętnie bym sobie pograła w takim domku, oczywiście 10/10 ;) |
Dzięki za komentarze :D
Dodałam kilka nowych zdjęć, głównie kuchni i zrzutów. Oglądajcie i komentujcie xd |
Nie podoba mi się sypialnia i ten zielony pokoik (salon rozumiem?).
Z zewnątrz bardzo fajnie, mimo tego, że bryła klocek, podoba mi się. Ogólnie fajny domek ;) |
Bryła jest cudna, a już nie wspomnę o zjawiskowym ogrodzie :D .
Najbardziej podoba mi się kuchnia i jej kolorystyka. Ocena: 10/10 |
Jestem pod wrażeniem. Szczególnie dzięki salonowi i sypialni. Wiem, że jakoś za dużo w tym domu nie ma, bryła nie jest najwspanialsza, a rozmiarem może nawet przerażać, to jest tutaj wyjątkowo przytulnie - jak napisałaś na wstępie. Podoba mi się w każdym calu.
10/10 |
Zrewanżuję się za komentarz... :P
Bryła jest ładnie wkomponowana w otoczenie, dlatego jej prosty kształt również dobrze wygląda. Nie podoba mi się natomiast elewacja (brązowy krzyż) i za duża liczba lamp ulicznych, akurat to o czym już Liv wcześniej wspomniała. Jeśli chodzi o wnętrza to zaaranżowałaś je bardzo ładnie, starannie i niebanalnie. Wszystko jest zrównoważone i uporządkowane stylistycznie. Ładne meble, kolory - tak jak powinno być w modernistycznym stylu. :) |
Podoba mi się całość, nawet bardzo;) Bryła jest prosta bez żadnych zbędnych udziwnień, ciepłe pasujące do siebie kolory. Kuchnia jest boska wręcz bardzo mi się podoba ten odcień czerwieni. Jedynie do czego mogę się przyczepić to sypialnia jak dla mnie to powinien być to osobny pokój zamiast antresoli. Moja ocena 9/10
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:06. |