![]() |
Zmiany w obsłudze forum
W związku z dużym zaangażowaniem Gingers'a w działalność forum i dopilnowanie tegorocznego Forum Awards, mam przyjemność poinformować, że został Administratorem.
Życzę wszystkim owocnej współpracy :) |
Odp: Zmiany w obsłudze forum
Aha.
Cóż, gratulacje! :) Aczkolwiek spodziewałam się, że dołączy jakiś nowy modek... uv: takie są plany ;) L. edit: ładnie to tak edytować MOJE posty?! ;] Powiedzielibyście chociaż, kiedy będzie coś więcej wiadomo. |
I być może tak też się stanie, że ktoś dołączy i mam taką nadzieje.
Gratki Gingin :) |
Gratuluję Gingersowi;) Na pewno świetnie się sprawdzi w nowej roli...
|
no no no, również się tego nie spodziewałem...
ale bądź co bądź zasłużyłeś na to miano :) |
Czyli będzie nowy mod?
Gratki Gingers... |
Gratulację. Gingers. ! W 100% zasłużony avans.
Tylko smutno, że się kolor zmienił, bo do zielonego Gingersa przyzwyczaiłem. :> |
Nie tego się spodziewałem, ale dobrze, że wreszcie jakiś facet w administracji :P
|
Gratulacje ;)
|
Dzięki wszystkim :) Mam nadzieję, że szybko przyzwyczaję się do nowej funkcji ;)
|
Najlepszy wybór imo, gratulacje. :)
|
Już gratulowałam w innym temacie, ale zrobię to jeszcze raz :> A więc powodzenia, Gin! Na pewno dasz sobie radę :)
|
Gratulacje już składałam, ale cóż z tego? :)
Jestem pewna, że sprawdzisz się w swojej nowej funkcji. Naprawdę dobry wybór ;) Tylko ten czerwony kolor... nie mogę się przyzwyczaić ^____^ |
gratulacje Gingers :)
|
Cytat:
Gratulacje! |
Również gratuluję i uważam, że wybór jest świetny :)
|
Z dniem dzisiejszym do naszej ekipy dołączyły: Apocalypsa, Charionette, Lexi, Libby i rudzielec. Póki co dziewczyny są jedynie moderatorkami, jednak jeśli będą się dobrze spisywały to awansują :) Funkcję Promotora forum otrzymuje DamianPL. Gratulujemy i zaganiamy do roboty :) |
cóż, cieszę się, że wreszcie podaliście wyniki
na pewno dwie z tych pięciu osób są bardzo słusznym wyborem, a co do reszty to się mam nadzieję, że przekonam ;) gratuluję też Damianowi! |
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, nie spodziewałem się aż tak dobrego wyboru! Ogromne gratulacje, zwłaszcza dla Rudej i Libby!
Teraz to będzie Piekielnie dobra moderacja :D |
Spodziewałam się max. 2 nowych modów! W sumie nie wydaje mi się, żeby na forum było aż tyle roboty, że potrzeba 5 nowych członków, niemniej jednak gratuluję :)
Miejmy nadzieję, że dziewczyny, których osobiście nie widziałam w tej roli, dobrze się spiszą. A moim faworytkom jeszcze bardziej gratuluję :D No i mam nadzieję, że jak już któraś (a najlepiej co najmniej dwie!) z nich się zaczerwieni, to forum wyjdzie to na dobre ;) Oby to nastąpiło szybko i wybór nowej administratorki był trafiony. Damian, życzę powodzenia w promowaniu forum ;) |
Bardzo wszystkim gratuluję :).
|
Gratuluję serdecznie :)
|
No nie spodziewałem się takiego wyniku ;) W sensie, że liczby modów ;)
Ale po namyśle popierma ten wybór. Lepiej sprawdzi się 5 modów z ograniczeniem do kilku działów, aniżeli 2 smodów na cały forum ;) a i gratulacje ;) |
gratuluję wszystkim zwycięzcom.
widzę, że kierowaliście się stażem userów. tyle tych modów |
O, Gratuluję! A... i według mnie przydało by sie zrobić porządki w administracji. :)
|
Cytat:
|
nieważne,ale ja go popieram xD
A dowiemy się, kto zajmuje się jakim działem? :P |
@MPS
nie rozumiem: zaczynać temat i skwitować: "nieważne", ok co do drugiego: w działach prawdopodobnie będzie wyświetlony moderator do nich przydzielony (nie dotyczy smodów i adminów) |
Ależ to nie ja zacząłem temat. Wolę tym razem zachować wszystko dla siebie ;)
|
Gratulacje dla nowych moderatorek i promotora... właśnie, promotora. Powodzenia, bo to niezwykle ciekawe zajęcie... Tak w ogóle powodzenia wszystkim.
|
Gratulacje nowym moderatorą, a raczej moderatorą. Damian, tobie też gratulacje. Kiedy możemy się spodziewać nowego fan-paga ? Powodzenia.
|
No cóż, gratuluję ;) :D
|
Gratuluję nowym moderatorkom i naszemu promotorowi.
Mam nadzieję, że dobrze sprawdzicie się w swojej roli. ;) Podziwiam również moderację i administrację za trafne podjęcie decyzji ^^ |
Witam, i dziękuje za wybranie postaram się o to abyście się nie zawiedli.
W najbliższym czasie przedstawię swoje propozycje co do propozycji promocji forum, oraz ruszymy z fan-pag'em. Pozdrawiam :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:50. |