|  | 
| 
 MTU - wyniki Mam zaszczyt ogłosić, iż MTU w TS2 wygrała Master of Disaster, a w TS3 Wikki. Serdecznie gratuluję! Możecie sobie wybrać kolor rangi, np. stąd. | 
| 
 Odp: MTU - wyniki Gratuluje zwycięzcom. `^^ Dziękuję również za mój JEDEN głos, który mi przyznaliście, za to, że zabawiłem się maxisem. <3 | 
| 
 Odp: MTU - wyniki O, gratuluję mojej faworytce! :) | 
| 
 Odp: MTU - wyniki Masz Ci los, a było tak blisko :D Ale gratuluję Wam, dobre prace zrobiłyście :) | 
| 
 Odp: MTU - wyniki No, moja faworytka jedna :D Ogólnie gratuluję dziewczynom i innym uczestnikom dziękuję za fajną zabawę :) | 
| 
 Odp: MTU - wyniki Gratulacje dziewczyny :) I serdecznie dziękuję tym, którzy głosowali na moją pracę :* | 
| 
 Odp: MTU - wyniki Gratuluje! :D Moja faworytka od początku wygrała! :D Alle w Ts3 TY nie wygrałeś, a ja na CB mój głos oddałem. No wiesz? xD EDIT: Co wy wszyscy z tymi faworytami? :< | 
| 
 Odp: MTU - wyniki Oczywiście dziękuję serdecznie za wszystkie głosy na mnie, przepraszam za to wykłócanie się o maski :redface: widać wygrałam bez nich... I dodam, że stylizacje były naprawdę ładne, zarówno w Sims 2 jak i Sims 3. | 
| 
 Odp: MTU - wyniki Gratulację zwycięzcom :) Zasłużone ;) | 
| 
 Odp: MTU - wyniki gratuluje Masterkowi, mojemu faworytowi ; ) i Wikki rowniez - takze dobra robota. | 
| 
 Odp: MTU - wyniki gratuluje gratuluje, zasłużone! no i dzieki za konkurs, bo wziecie udzialu w nim to sama frajda! >D | 
| 
 Odp: MTU - wyniki Serdeczne gratulacje, obie prace są świetne! Co prawda głosowałam nieco inaczej (w jednej kategorii), ale mimo wszystko cieszę się z takiego obrotu sprawy. Osoba, która wygrała, była moją drugą faworytką :) | 
| 
 Odp: MTU - wyniki gratuluję :D i dziękuję za głosy! ^^ | 
| 
 Odp: MTU - wyniki W obu kategoriach głosowałam inaczej, ale to bez znaczenia, bo wybór i tak był trudny.  Gratuluję zwycięzcom, prace są rewelacyjne i pewnie wymagały trochę pracy. (: No i, rzecz jasna, dziękuję tej jednej osobie, która (niezasłużenie!) na mnie głosowała. To o jeden głos więcej, niż się spodziewałam. C: | 
| 
 Odp: MTU - wyniki Gratulacje. Oczywiście zwyciężczynie jak najbardziej zasłużyły sobie na miano zwyciężczyń. I dziękuję za głos oddany na moją pracę. : > | 
| 
 Odp: MTU - wyniki Gratuluję zwycięzcom. Super prace! | 
| 
 Odp: MTU - wyniki Dziękuję osobom, które głosowały na moją pracę i pozostałym uczestnikom za wspólną zabawę. | 
| 
 Odp: MTU - wyniki Gratulacje! :3 Kawał dobrej roboty dziewczyny! | 
| 
 Odp: MTU - wyniki Cytat: 
 | 
| 
 Odp: MTU - wyniki Gratulacje. :) Wszystkie prace były naprawdę dobre. ;) | 
| 
 Odp: MTU - wyniki Gratuluję zwyciężczyniom, no i oczywiście dziękuję tym, którzy głosowali na mnie ^_^ Konkurs naprawdę bardzo fajny, cieszę się, że mogłam wziąć w nim udział ;p | 
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:40. |