![]() |
The Sims 3 - S³odkie niespodzianki Katy Perry
Daj swoim Simom s³odki i energiczny styl Katy Perry. Pakiet The Sims™ 3 S³odkie niespodzianki Katy Perry zawiera szeroki wybór obiektów dekoracyjnych, mebli oraz, oczywi¶cie, fantastycznych strojów i fryzur! Te weso³e elementy wyposa¿enia, dekoracje i ubiory, zainspirowane ubraniami i rekwizytami u¿ywanymi przez rzeczywist± Katy, dodadz± szczyptê s³odkiego stylu ¿ycia Twoich Simów. Znajdziesz tu wiêcej obiektów ni¿ kiedykolwiek wcze¶niej, a Twoi Simowie bêd± siê cieszyli tak¿e trzema, ca³kowicie nowymi, spektakularnymi lokalami, w³±cznie z popularnym miejscem spotkañ, parkiem miejskim oraz basenem publicznym – wszystko to wyposa¿one w smakowitym stylu Katy Perry! http://img600.imageshack.us/img600/7...sims3slodk.jpg tekst by EA, Zdjêcie by kotek.pl Co s±dzicie o tych akcesoriach? Kto¶ to w ogóle kupi³? Bo jak dla mnie jest to zupe³ny kicz... |
Odp: The Sims 3 - S³odkie niespodzianki Katy Perry
Dla mnie te¿ zupe³ny kit... Szczerze, dla piratów nawet nie op³aca siê ¶ci±gaæ, co dopiero kupiæ. oO
Nawet, jak bym dosta³ te akcesoria, p³yta by napêdu nie zobaczy³a. |
Najbardziej straszy mnie... cena. Kto widzia³ 60 z³ za takie co¶? Lol...
W tym wszystkim ³adne s± 2 ciuszki. Szczê¶cie, ¿e nie kupi³am. |
"S³odkie niespodzianki"? Chyba obrzydliwe... Tutaj nie ma co opisywaæ, ka¿dy wi, jaka tandeta ;) Nigdy nie kupiê...
Ciekawi mnie, czy kto¶ od nas z forum w ogóle to kupi³? :| |
Skok na kasê, ¿enada, kicz...jestem ciekaw w jakim nak³adzie siê to sprzeda³o.
|
Ejak prawdopodobnie ¿a³osna by³± sprzeda¿ bo w wielu sklepach mo¿na to kupiæ ju¿ za 39 z³ ;] I siê nie dziwiê, ja tych wszystkich akcesoriów nie tykam kijem, po 30-40 z³ dawaæ za kilka nêdznych obiektów. To dobre dla dzieciaków z bogatymi rodzicami, ja siê zadowolê innymi ¼ród³ami sprawiedliwo¶ci :P
|
Ja planuje jednak kupiæ te akcesoria bo przydadz± mi siê do stworzenia chatki dla czarownicy ;). Wiecie zawsze z tych akcesoriów mo¿na co¶ wykombinowaæ przy budowaniu domu simom ;).
|
Ogólnie, to bardzo lubiê akcesoria i mam wszystkie, i nie ¿a³ujê, ¿e je kupi³am... Ale Kiczu Katy Perry za nic nie kupiê, nawet jakby rozdawali za darmo, to tego nie chcê. Moje Simy maj± dobry gust, i w ciuszkach z owoców i ciasteczek chodziæ nie bêd±... :P
|
ja tam czasami lubiê jak moje simy siê tak, cudacznie ubieraj± ;). Przynajmniej to bêdzie fajne je¶li chodzi o takie s³odkie nastolatki ;).
|
zdaje mi siê, ¿e niektóre ciuchy nie s± z³e, ale nie pozwoli³bym, ¿eby po mie¶cie wêdrowa³y npc z ciastkiem na g³owie 3
ten dodatek, to totalny niewypa³. |
Ja planuje je kupiæ tylko ze wzglêdu ¿e planuje zbudowaæ chatkê dla z³ej czarownicy co¶ w stylu chatki z Jasia i Ma³gosi ;).
|
Cena zupe³nie nie jest adekwatna do zawarto¶ci, ale oczywi¶cie kupi³am. Faktycznie przyda siê do chatki z piernika
|
Te¿ mam te akcesoria, ale w ogóle ich nie u¿ywam. Obawia³am siê, ¿e Simy z miasta po zmianie wieku bêd± mi paradowa³y z ciastkami na g³owach, ale jak na razie mieszkañcy Lunar Lakes wykazuj± siê dobrym gustem :D
|
Ja bym sobie to chêtnie sprezentowa³, za 5 z³.
|
@UP, to nawet tyle nie jest warte... :D Wiem, brutalna jestem, ale mam alergiê na kicz... Jak co¶ jest s³odkie, ró¿owe, b±d¼ czerwone, to na pewno tego nie tknê, nawet koñcem patyka :P
|
Ja, bym sobie stworzy³ kiczowat± rodzinkê, ale bym ni± nie gra³, wiêc 5 z³, mogê daæ za taki projekt w Simsach.
|
|
Ja my¶lê, ¿e ca³kiem dobre akcesoria je¶li kto¶ robi bajkowe fotostory.
|
Czy jestem jedyn± osob±, której podobaj± siê te akcesoria? xD
|
Katy Perry bardzo lubiê ale te akcesoria nie trafiaj± w mój gust. Gdybym jakim¶ cudem wesz³a w ich posiadanie pewnie wykorzysta³abym te przes³odkie meble itp. do budowy kawiarni czy cukierni. Je¶li chodzi o ubrania i fryzury to mia³abym nadziejê, ¿e miastowi bêd± ich unikaæ. Ogl±da³am first look gdzie ka¿da rzecz by³a pokazana i to co mi siê faktycznie spodoba³o to obraz, jakby na szybie (jest na nim lizak, ro¿ek i co¶ jeszcze), mi¶ pluszowy oraz trzy ró¿ne pojemniki ze s³odyczami. Tak wiêc na upartego co¶ fajnego da siê w tych akcesoriach znale¼æ tylko, ¿e na te kilka interesuj±cych mnie obiektów nie wydam tyle pieniêdzy ;)
|
A ja mam te akcesoria i zawsze beke se z nich robiê haha :D Niektóre ciuchy naprawdê straszne ale czasami trafi siê jaka¶ ³adna sukienka lub parcela z kolorowym basenem :)
|
Nawet jakby dali za darmo i tak bym ich nie zainstalowa³.Po co maj± mi za¶miecaæ niepotrzebnie gre :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:45. |