![]() |
Konkurs na logo FTS - prezentacja prac konkursowych i g³osowanie
http://i1059.photobucket.com/albums/...rSs/logo-2.png Prezentacja prac konkursowych Praca nr 1 http://i1059.photobucket.com/albums/...rSs/praca1.jpg Praca nr 2 http://i1059.photobucket.com/albums/...rSs/praca2.jpg Praca nr 3 http://i1059.photobucket.com/albums/...rSs/praca3.jpg Praca nr 4 http://i1059.photobucket.com/albums/...rSs/praca4.jpg Praca nr 5 http://i1059.photobucket.com/albums/...rSs/praca5.jpg Praca nr 6 http://i1059.photobucket.com/albums/...rSs/praca6.jpg Praca nr 7 http://i1059.photobucket.com/albums/...rSs/praca7.jpg Praca nr 8 http://i1059.photobucket.com/albums/...rSs/praca8.jpg G³osowanie potrwa do 24 listopada, do godziny 20:00. Og³oszenie zwyciêzcy odbêdzie siê po sprawdzeniu sond. Przypominam, ¿e nie mo¿na g³osowaæ na swoje prace. Nie mo¿na tak¿e zdradzaæ, która praca jest czyjego autorstwa. Takie praktyki zostan± ukarane banem czasowym! ¯yczymy wszystkim powodzenia! :) |
Odp: Konkurs na logo FTS - prezentacja prac konkursowych i g³osowanie
¦wietna robota! Powodzenia ¿yczê! :P
|
Jeszcze raz gratulujê pomys³u na konkurs :)
Buu, dlaczego nie mo¿na g³osowaæ na kilka? :D To by³a naprawdê trudna decyzja. |
up: zgadzam siê :D
Nie mog³am siê zdecydowaæ, ale zag³osowa³am. Powodzenia ;) |
Re: Konkurs na logo FTS - prezentacja prac konkursowych i g³osowanie
spodziewalam sie hardcoreow photoshopowych, ale fajnie ze jest w miare prosto i przejrzyście ;D
|
@Volt: te¿ siê spodziewa³am :P
No, zag³osowane ;) |
Ciê¿ko by³o siê zdecydowaæ , ale zag³osowa³am.
|
mi podoba³y siê trzy prace, ale jedna by³a najlepsza :D
|
Nie przypuszcza³am, ¿e bêd± tak dobre prace. ;) Zag³osowane.
|
Odp: Re: Konkurs na logo FTS - prezentacja prac konkursowych i g³osowanie
Cytat:
mo¿e jaka¶ inna jestem, ale na logikê siê nasuwa, ¿e nie op³aca³o siê robiæ loga na ca³± szeroko¶æ obrazka, bo wiêkszo¶ci i tak widaæ nie bêdzie, NO ALE :rolleyes: jedno logo jest przepiêkne, w sumie to chcia³abym ¿eby by³o na stronie ;) |
A wg mnie wybór byl ³atwy ;dd
|
Zag³osowa³em. Mia³em spory dylemat, ale w koñcu wybra³em najlepsz± opcjê ;).
|
Trudno by³o wybraæ, jednak zag³osowa³am. ¦wietne prace, najbardziej podobaj± mi siê trzy. ;)
|
Odp: Re: Konkurs na logo FTS - prezentacja prac konkursowych i g³osowanie
Cytat:
Mimo wszystko jestem zachwycona niektórymi pracami, uwa¿am, ¿e poziom jest naprawdê wyrównany i autorzy sobie poradzili z wyzwaniem. Gratulacje! :) |
Zag³osowa³am choæ mia³am dylemat, niestety mój faworyt przegrywa, ale wszystko mo¿e siê zmieniæ. Tak czy inaczej ¿yczê powodzenia ka¿demu uczestnikowi i niech wygra najlepszy. ;)
|
Bêdê szczera, jedna praca mnie zabi³a xDDDDDDDDDD
A poza tym, nooo, mia³am spory dylemat. Spodziewa³am siê czego¶ gorszego. Ale zag³osowa³am, oby mój faworyt wygra³ <3 |
mia³am dylemat miêdzy trzema, ale wybra³am w koñcu jedno. ³adnie by siê wed³ug mnie prezentowa³o..
|
Prace by³y ¶wietne, ale nie mia³am problemów z podjêciem decyzji. Zag³osowa³am i czekam na wyniki.
|
Cytat:
|
zaglosowalem na xxx,oby ta praca wygra³a ;)
|
Cytat:
Powodzenia wszystkim! |
Hmm, zag³osowa³am i mam nadziejê, ¿e praca, któr± wybra³am wygra :)
|
Z przyjemno¶ci± og³aszam, ¿e w konkursie na nowe logo Forum The Sims Polska zwyciê¿y³a praca numer 6, której autork± jest... Malin Gratulujemy! :) Z kolorem rangi zg³o¶ siê do którego¶ z administratorów |
Gratulacje Malin!
Zas³u¿y³a¶, logo wysz³o ci ¶wietne :3 |
Gratulujê Ci, Malinko :* W pe³ni zas³u¿one zwyciêstwo :D
Administracjo, kiedy mniej wiêcej mo¿emy spodziewaæ siê nowego logo? :) |
Gratulujê Malin, logo cudne, takie "ponadczasowe", super :)
|
Gratuluje, zas³u¿one zwyciêstwo. :)
|
Gratulacje Malin, ¶wietne logo! :) Zas³u¿ona wygrana :)
|
wiedzia³am ¿e ono wygra! :D Pokazuje wszystko, jest... Po prostu zwyciêzc±, GRATULACJE
a w³a¶nie, kiedy siê pojawi "oficjalnie"? |
¦wietna praca, gratulujê Malin :)
|
brawo Malinko : ))
zwyciêstwo zas³u¿one + kiedy zdradzicie kto jest autorem pozosta³ych prac? ;] |
graluje ci Malin ;)
ale ta praca jest poni¿ej oczekiwañ,poprostu jest do¶æ s³aba wg mnie,bardziej by³em za 1 |
Tak podejrzewa³am, ¿e to mo¿e byæ Malin, jak zwykle perfekcyjnie! Gratulujê, w pe³ni zas³u¿one zwyciêstwo :)
|
O rany, naprawdê nie spodziewa³am siê zwyciêstwa i jak ¶ledzi³am wyniki, to wierzyæ mi siê nie chcia³o w to, co widzê. Wielkie zaskoczenie i rado¶æ, ¿e przy tak wysokim poziomie (tu uk³on zw³aszcza dla autora pracy nr 1) wybrano akurat mój projekt. Jest mi bardzo, bardzo mi³o. Co do samego logo, pomy¶la³am, ¿e w koñcu gra The Sims to nie tylko TS2 i TS3, ale te¿ pierwsza czê¶æ, od której w³a¶ciwie wszystko siê zaczê³o, dlatego te¿ powinna o niej byæ jaka¶ "wzmianka" i st±d pomys³ na takie kadry. Poza tym, bardzo trudno by³o cokolwiek zrobiæ, gdy¿ ta reklama u góry niszczy absolutnie wszystko. Je¶li administracja zdecyduje siê umie¶ciæ obrazek, to zobaczymy, czy to w ogóle zno¶nie siê bêdzie prezentowaæ (w koñcu nie jest powiedziane, ¿e obrazek zawi¶nie). Bardzo dziêkujê wszystkim, którzy g³osowali na moje prace i za wszystkie mi³e s³owa <333 :) |
Gratulujê Malin.¦wietna praca.
e. logo ¶wietnie siê prezentuje. nie mogê od niego oderwaæ oczu. |
No kole¿anko da³a¶ czadu :D
akurat na Twoj± prace g³osowa³am, bo chcia³am ¿eby zawis³a jako logo :3 GRATULACJE KOCHANA! :) teraz muszê sobie ¶ci±gn±æ program do blokowania reklam i bêdê podziwiaæ to piêkne logo <3 :D ja siê akurat swoj± prac± nie popisa³am tym razem, ale dziêkujê ¶licznie za te 6 g³osów :3 |
Gratulujê :)
Aczkolwiek muszê przyznaæ, ¿e nie podoba mi siê to, jak logo wygl±da na forum. Mo¿e w prezentacji wygl±da³o ³adniej, ale na forum nie wygl±da fajnie. Osobi¶cie liczy³am na pracê nr 5, ale có¿, na tym polegaj± konkursy, nie zawsze wygrywa czyj¶ faworyt :P Jeszcze raz gratulujê :) |
Ludzie, apelujê do Was, ¿eby¶cie nie narzekali na reklamê, z któr± nie mo¿emy wiele zrobiæ, tylko zainstalowali sobie AdBlock - z tego, co wygooglowa³em, jest dostêpny na Chrome, Firefox, IE, Operê, Safari i pewnie wiele innych - piêæ minut roboty i spokój z reklamami praktycznie wszêdzie:)
|
Logo fajnie siê prezentuje, ale faktycznie szkoda, ¿e jest uciête.
|
Gratulacje Malin. Co prawda, glosowalem na inna prace, ale ta rowniez prezentuje sie swietnie! :)
|
A ja jak zwykle nie w czasie :P
Poziom prezentowanych prac jest naprawdê wysoki i nie dziwiê siê, ¿e u¿ytkownicy mieli trudny orzech do zgryzienia! Mnie szczególnie do gustu przypad³y prace 1, 5 i 6, ale to w³a¶nie ta ostatnia wygra³a, z czego siê niesamowicie cieszê. :) Logo ¶wietnie siê prezentuje, mimo ¿e jest przyciête. Forum teraz na powrót siê o¿ywi³o. Serdeczne gratulacje, Malinko! :) E: Oj, szkoda, ¿e reklama zas³ania nowe logo, ale z drugiej strony to z nich utrzymuje siê forum (to tak dzia³a, prawda? :P). Czy poznamy pozosta³ych twórców? |
Równie¿ gratulujê, mimo ¿e nie g³osowa³am na twoj± pracê, logo naprawdê ponad czasowe, od¶wie¿a wygl±d forum i ¶wietnie pasuje!
|
Gratulejszyn Malin! :)
|
Gratuluje i przyznaje, ¿e logo bardzo ³adnie wygl±da na forum. Wesz³am i mi³a niespodzianka, co prawda nie g³osowa³am na t± prace, ale mo¿e i lepiej, ¿e wygra³a ta bo bardzo ³adnie wspó³gra z ca³ym forum :)
|
Gratulujê, sam g³osowa³em na to logo i uwa¿am, ¿e to najlepszy wybór, choæby dlatego, ¿e nie prezentuje tylko jednej ods³ony serii TS ale ka¿d± po trochu. Umieszczenie logo z postaciami tylko z serii drugiej by³oby g³upie. Jeszcze raz gratulacje :)
|
Równie¿ g³osowa³am na Twoj± pracê, Malin, i uwa¿am, ¿e ten wybór jest s³uszny, Cieszê siê, ¿e odda³a¶ ho³d poczciwej jedynce, serdeczne gratulacje!
|
G³osowa³am na nr 6 z tego samego powodu co Absolem. Fajnie, ¿e na logo widniej± wszystkie trzy czê¶ci The Sims, a nie tylko jedna. Tego mi w³a¶nie brakowa³o na poprzednim. Gratulacje Malin!
|
wg mnie logo jest nieco za ciemne i za malo skontrastowane albo po prostu wygladalo tak przy moim pierwszym - Zielonym. Dziekuje za rywalizacje, wygrywa zawsze najlepszy :)
'Umieszczenie logo z postaciami tylko z serii drugiej by³oby g³upie. ' - hola hola wybacz, moze nie od razu glupie? nie mam niestety 1, 3ka mi nie wiem czemu mi nie chce dzialac i nie chcialam brac czyis zdj anonimowych z internetu, bo to slabe i dopiero glupie :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:10. |