![]() |
Cztery ¿ywio³y 2012 - Zadanie drugie - g³osowanie
Cytat:
Prezentacja prac: http://forum.thesims.pl/showthread.p...04#post1633404 Sonda zostanie zamkniêta w czwartek, 10.01.2013 o godz. 19:00 ¯yczê wszystkim dru¿ynom powodzenia! |
Odp: Zadanie drugie - g³osowanie
Wstrzymam siê od g³osu, ¿yczê wszystkim powodzenia.
|
Oj, wszystkie prace sa bardzo dobre. Nie bedzie latwo :P
Powodzenia |
Cytat:
nie spodziewa³em siê TAK DOBRYCH PRAC ;c trudno bêdzie, oj trudno. |
Wstrzymujê siê od g³osu, ale ¿yczê wszystkim powodzenia. (:
Jak ostatnio - naprawdê dobre prace. |
Ja tak¿e g³osowaæ nie bêdê, ale muszê przyznaæ, ¿e pracê s± naprawdê ciekawe i... Fajne :) ¿yczê wszystkim powodzenia
|
Poziom prac jest niesamowity. Jedna mnie kompletnie zaskoczy³a, nie spodziewa³bym siê takiego rozwi±zania. Wstrzymujê siê od g³osu, ale ¿yczê wszystkim powodzenia. :)
|
³ooo fajne te inne prace! ;D
powodzenia wszystkim ¿yczê! :3 |
Powodzenia wszystkim,¶wietne s± te prace <3 ja równie¿ wstrzymam siê od g³osu :)
|
Jestem wyj±tkiem i zag³osowa³am. Wszystkie prace s± na na prawdê wysokim poziomie, a¿ siê mi³o patrzy na tych naszych artystów. :D
Powodzenia. :D |
Prace s± bardzo ³adne ;)
Ja odda³am swój g³os na t± najlepsz± moim zdaniem. ¯yczê powodzenia! |
nie powiem ¿eby by³o ³atwo wybraæ, ale w koñcu siê zdecydowa³am i odda³am g³os:>
|
ja równie¿ odda³am swój g³os :)
|
Odda³am swój g³os, bardzo prosty wybór jak dla mnie ;)
|
Ja równie¿ odda³am g³os. Prace wszystkie prace s± b. ³adne, ¿yczê powodzenia dru¿ynom :)
|
No i g³os oddany :-D.Dawno mnie tu nie by³o ;-)
|
ciê¿ki wybór. wybra³am najlepsz± jak dla mnie kartkê i mam nadziejê, ¿e wygra.
|
zaglosowalem na ... ¿ycze wszystkim powodzenia :)
|
Praca piêkna na która zag³osowa³em to: :x
¯ycze powodzenia. |
Mam swojego faworyta, zag³osowa³am ;)
|
Uff... Zd±¿y³am oddaæ g³os. :D Szkoda, ze nie prowadzi mój faworyt...
|
Wyniki:
PIERWSZE MIEJSCE Powietrze - 4 punkty DRUGIE MIEJSCE Woda - 3 punkty TRZECIE MIEJSCE Ziemia - 2 punkty CZWARTE MIEJSCE Ogieñ - 1 punkt Nastêpne zadanie bêdzie jutro, oko³o 20-21 |
Cytat:
Dziêkujê wam za g³osy <333 Gratulujê te¿ innym dru¿ynom i ¿yczê powodzenia po raz drugi. ¦ledzi³am ci±glê sondê, my¶la³am, ¿e woda z ziemi± zremisuj±, a tu pod koniec uda³o siê zaj±æ wodzie drugie miejsce. |
Chcia³bym powiedzieæ, ¿e nie zgadzam siê z werdyktem sondy, Woda zrobi³a najlepsz± kartkê, ale ka¿dy ma inny gust, a o nich siê nie rozmawia.
Dziêkujê za 10 g³osów oddane na nas. Przez ostatnie minuty po pierwsze, zsika³em siê (moment remisu z wod±) i chcia³em wyczuciæ monitor przez okno (moment 11 g³osu na wodê) GRATULACJÊ WODO ¦WIETNEJ PRACY, FAJNIE SIÊ RYWALIZOWALO OD POCZ¡TKU I zdziwi³em siê, ¿e ogieñ dosta³ TYLKO 3 g³osy, by³a naprawdê dobra. WAM TE¯ GRATULUJÊ + czekam na nowe zadanie. Jak dla mnie ju¿ by mog³o siê zacz±æ. <333 EDIT, zapomnia³em o wygranych. ;c gratulacjê (choæ inna kartka baaardziej mi siê podoba³a, jak wspomnia³em wcze¶niej) |
wow, walka by³a zaciêta :D te ci±g³e ¶ledzenie sondy :P
Gratulujê powietrzu i ogniowi i wodzie :) |
te chwile niepokoju, która kartka uplasuje siê na drugim miejscu, mogli¶my tylko bezczynnie patrzeæ i czekaæ na wyniki :c
podzielam zdanie Lubie, wodo - ¶wietna praca <3 niemniej jednak gratulacje dla powietrza, ciekawy pomys³, wasza praca najbardziej siê wyró¿nia³a i widaæ, ¿e g³osuj±cy to docenili dziêkujê równie¿ za wszystkie g³osy oddane na nasz± dru¿ynê w nastêpnym zadaniu mo¿ecie spodziewaæ siê wiêkszej ilo¶ci kartonów (◡‿◡✿) |
jak siê okazuje, ¿eby wygraæ, nie wystarczy mieæ ³adn± pracê :3
u nas ca³a dru¿yna pracowa³a, praktycznie ka¿dy CO¦ zrobi³, jak widaæ praca zespo³owa op³aca siê i to bardzo ;) dziêkujemy za g³osy, wszystkim którzy nas wybrali :) i gratulujê reszcie dru¿yn! |
Cytat:
no, ale dziêkujê wszystkim za g³osy i ¿yczê powodzenia innym dru¿ynom, walka w tym zadaniu by³a wyrównana! |
Cytat:
|
gratuluje wygranej! ^^ jak i pozostalym druzynom. noo bylo blisko do remisu ale jednak w ostatnich minutach sie nie udalo :c ale i tak jest dobrze! :D
|
Cytat:
W imieniu Ognia dziekuje za skromne, ale zawsze jakies 3 glosy :) I po cichu licze, ze kolejne zadanie nie bedzie sie opierac w duzej mierze na grafice |
Gratulujê wszystkim dru¿ynom wygranej! Wasze prace by³y ¶wietne.
Ziemia, pozdrawia ^^ |
Cytat:
Ale bardzo gratuluje Wam wszystkim. Postarali¶cie sie :* Ziemio, bardzo piêkna ksiê¿niczka Ksenia B) EDIT: no i powietrze TO dla nas :D @rudzia: ok Kenny starczy ju¿ tych czu³o¶ci ;p @Kennu¶: dobrze Rudziu :* |
Gratulujê wszystkim dru¿ynom udanych prac i serdecznie dziêkujê za g³osy dla naszej grupy. |
Gratulujê wszystkim :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:31. |