![]() |
Cztery ¿ywio³y 2012 - Zadanie czwarte
LOVE STORY Zadanie polega na napisaniu jednego odcinka 'Opowiadamy jak sobie gramy', którego tematem przewodnim bêdzie historia mi³osna jednej pary. Wymagania: 1. OJSG musi byæ wykonane za pomoc± gry The Sims 2 lub The Sims 3 2. G³ównym w±tkiem OJSG musi byæ historia mi³osna dwojga simów, których stworzyæ i wystylizowaæ musicie sami. 3. Dozwolone jest u¿ywanie wszelakich dodatków z Internetu oraz obróbka zdjêæ w programach graficznych (jednak proszê o zachowanie rozs±dku). 4. Oprócz tekstu musicie zamie¶ciæ tak¿e zdjêcia - maksymalnie 6 o rozmiarze nie wiêkszym ni¿ 800x600 px. 5. D³ugo¶æ tekstu nie jest ograniczona, jednak pamiêtajcie, ¿e to OJSG, a nie fotostory wiêc nie przesadzajcie. Opiekunowie dru¿yn musz± przes³aæ kompletn± pracê do mnie, do 18.02.2013 do godziny 19.00. Po tym czasie prace zostan± opublikowane oraz zostanie utworzona sonda. Cytat:
¯yczê powodzenia wszystkim grupom! :) |
Odp: Zadanie czwatre
bardzo ciekawe zadanie, podoba mi siê :)
i pytanie: czy to jest ostatnie zadanie? |
Odp: Zadanie czwatre
Bardzo fajne czwaTRe zadanie :)
|
Odp: Zadanie czwarte
Tak, to ostatnie zadanie.
Enobaria - ju¿ poprawi³em, dziêki za zwrócenie uwagi ;) |
zadanie jest mega, szkoda tylko, ¿e ostatnie :<
naprawdê nie da³oby siê zrobiæ piêæ? du¿o osób by chcia³o :3 |
By³abym naprawdê szczê¶liwa, gdyby uda³o siê zrobiæ jeszcze zadanie pi±te. :)
Czwarte bardzo mi siê podoba. :) |
Boskie zadanie <3
Oczywi¶cie te¿ ubolewam nad tym, ¿e ostatnie. Naprawdê nie mo¿e byæ 5? |
Zadanie boskie, ale dlaczego ostatnie :( Nie da³oby siê zrobiæ jakiego¶, chocia¿by ma³ego?
|
Zgadzam siê z wami.
Szkoda, ¿e to zadanie ma byæ ostatnie. Ten konkurs jest ¶wietn± zabaw± i szkoda go tak szybko koñczyæ. |
ostatnie? nie no... w koñcu moge g³osowac na powietrze i tylko raz? SKANDAL :P
to nie na powa¿nie ofc no i ¿yczê powodzenie wszystkim <3 ale wiadomo, kto wygra :* |
CO. Ostatnie! Nie dlaczego!> NIE NIE NIE NIE. Przy³±czam siê do osób, które prosz± o jeszcze jedno zadanie <3 Zadanie 4 jest ¶wietnie wymy¶lone i mam nadzieje, ¿e bêdzie jeszcze jedno :3 !
|
Termin oddawania prac zostaje przesuniêty do ¶rody, 20.02.2012, do godziny 19.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:23. |