![]() |
Jest jakiś bank czy coś jest na tą drugą kasę na te składaniki np. szlam ropuchy czy coś takiego.
|
po pierwsze ta "kasa" to maginiony :D i nie ma zadnego szlamu jest co najwyżej pot ropuchy, no i nie ma żadnego banku.... trzeba sobie samemu zarobić - robiąc występy w abrakadabrowie - przy maks umiejętnosciach na scenie dostaniesz za jednorazowy występ 25 maginionów :D
|
Można też za pojedynki dostać magimony, w pudełku jest 30, ale to co innego... To jest w innym temacie -_-
|
Albo ściągnąć grzyba z strony[podaję tylko na pm'y] co wszystko daje-kase simsową[ ;) ]i magimony i składniki...
|
Ja podam odrazu:
http://sims.kelsha.net/ Wchodzisz w Objecst potem w Magic Thins! a potem w Mushrooms(czy jakoś tak).Nie jestem pewna ale to chyba ta strona. |
A dokładniej tu
|
A jak dzieci mogą zdoby skladniki? Proszę odpowiedzcie :(
|
Cytat:
|
Żeby zdobyć kasę a najlepiej jak najwięcej musisz (powinnaś)podszkolić logikę swojego sima potem idź do abrakadabrowa i np.weź i przedstaw jakiś wystemp na scenie poprostu na nią kliknij lub staczaj pojedynki a zobaczysz że tam gdzie sim przechowuje prezenty magiczne pojawią się magiomony.Ale dokładnie wszystko się dowiesz w księdze czarów pytaj o magiomony! :ph34r:
|
A co do tych pojedynków: jakie czary pokonują inne czary??
P.S. Mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi. |
Ja wiem o co chodzi ale człowiek uczy sie na błedach. Ja tak właśnie robiłam. Wybierałam co mi się wydawało, że wygra. Musisz próbować!
|
A ja sobie rozpiskę zrobiłam w sposób, który podała Martek :D Więc:
Żółta Siarka pokonuje Białą Błyskawicę Czarna Śnieżyca pokonuje Białą Błyskawicę Biała Błyskawica pokonuje Niebieskie Tornado Czerwona Fala pokonuje Niebieskie Tornado Czerwona Fala pokonuje Czarną Śnieżycę Niebieskie Tornado pokonuje Czarną Śnieżycę Biała Błyskawica pokonuje Czerwoną Falę Żółta Siarka pokonuje Czerwoną Falę Czarna Śnieżyca pokonuje Żółtą Siarkę Niebieskie Tornado pokonuje Żółtą Siarkę :) |
Moim zdaniem domy w Abrakadabrowie powinny byc tansze. Co wy na to?
|
Owszem-co z tego że są w Abrakadabrowie?Bleee...
|
1000, 1500 magimonow! Poszaleli! I jeszcze na dodatek, ze tak trudno je zdobyc :angry:
|
No właśnie!!!Że 1000 simoleanówq to bym zrozumiała,ale magimonów,które tak trudno zdobić?!
|
Pewnie specjalnie dali tylko 3 domy, bo przewidzieli, ze nikogo nie bedzie na nie stac. :angry:
|
ja znam kody na magimonki!!!! :D :D :D :D :P :P :rolleyes:
|
Cytat:
|
Pan kocio najprawdopodobniej zna kod magicbud...............albo chciał wywołać sensacje wokół swojej osóbki :) ...........hm...a ja potrzebuje tego durnego pudła gdzie są wszytskie składniki !
|
Hmm... Jak dla mnie to domów jest za mało. I nie sprawia mi większej trudności zdobycie Magimonów (naturalnie, przy użyciu "move_objects on" dla zachowania dobrego nastroju, lol)...
|
Dzięki za pomoc z tymi pojedynkami :D
|
Mam pytanie. Jesli sciąga sie z internetu takiego grzyba, kryształy itp. to czy te napisy (jesli są) są po angielsku czy po polsku? :huh:
|
Cytat:
|
nawet jakby tak robili to Polski by się chyba tam nie znalazł
|
Ach Wy małe leniuszki jedne... :lol: Przecież gra traci cały sens i urok jak się ma wszystkie kody... Owszem korzystam z kodów jak buduje dom i go umeblowuje, ale bez przesady... Przecież jak sie cały czas jedzie na kodach, ma full nastruju, umiejętności i kasy, to nie ma co robić simem, przez cały dzień ;)
|
Cytat:
|
Ja nie ściągam nic z neta, nawet mebli i ciuchów, a kodów wcale nie używam. Wtedy gra jest ciekawa i nie nudzi się tak szybko :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|