![]() |
MTU! - Edycja Letnia - głosowanie TS2
Zapraszam do głosowania na najlepszą metamorfozę Julii i Tybalta Kapuletów.
Metamorfozy można znaleźć tutaj. |
Odp: MTU! - Edycja Letnia - głosowanie TS2
Mam pytanie, można pisać na którą z prac się głosowało?
|
Można : )
|
No to, głosowałem na pracę numer pięć.
Uważam, że simowie z tej pracy wyszli autorowi najlepiej. Kobietą osobiście mógłbym grać, bo naprawdę jest ładna, o wieele ładniejsza od pozostałych prac, a mężczyzna, hmm... Te rozjaśnione końcówki są okej, ale mi się nie podobają. :P Chciałbym zobaczyć go bez nich, ciekawe czy byłoby mu lepiej. Zdjęcie razem, wyszło cudnie, tak rodzinnie. Dobry pomysł z tym piknikiem, a do niego dostosowane dobre pozy, very nice! |
Głosowałam na pracę numer 3.
Jest to jedyna praca w której sim i simka mi się podobali oboje. Autor odwalił kawał dobrej roboty i simy przypadły mi do gustu. Życzę autorowi wygranej ;) |
Ja też zagłosowałem na pracę nr.5
Moim zdaniem jest najlepsza. |
A ja zagłosowałem na pracę numer 6, urzekły mnie te piegi xDDDD
|
Praca nr 6, chociaż się wahałam.
Praca nr 5 też jest świetna, ale jednak zostaję przy uroczej 6 :) |
Praca numer 5 zdecydowanie niszczy inne. :) Gratuluje autorowi pracy.
|
Wahałem się pomiędzy czwórką i piątką, ale w końcu zdecydowałem się oddać głos na tę drugą. Czwórka miała fajne zdjęcie z gry, ale w konkursie chodzi o metamorfozę simów a tutaj piątka przewyższa wszystkie prace :)
|
Ja zagłosowałam na trójeczkę, simowie po prostu wyglądali "najnaturalniej". Oczywiście maxisowy skin i oczy robią swoje, ale wszystko tworzyło zgraną całość, a w niektórych pracach te błyszczące włosy były tam po prostu... za przeproszeniem, z dupy wzięte :P
|
Trudny wybór. Trochę musiałam pomyśleć i ostatecznie wybrałam pracę nr 6 za urocze zdjęcie razem :)
|
Tak, zgadzam się z poprzedniczką i tutaj wybór był faktycznie trudny. Ostatecznie zagłosowałam na czwóreczkę, ale jak już wspomniałam, było naprawdę ciężko wybrać tą najlepszą pracę.
P.S. zaskoczona jestem tak dużą ilością zgłoszeń z dwójki. Miło popatrzeć na zdjęcia z tej części. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:10. |