![]() |
Czy zawsze samemu tworzycie budynki w dzielnicy Showbiznesu? A może jedziecie do tych gotowych? Głosujcie!
|
Czasem buduję, a czasem jadę do tych gotowych.
|
A czego nie ma opcji ŚCIĄGAM Z NETA?
|
Cytat:
|
Wszystko co jest potrzebne do wykreowania gwiazdy jest w gotwej dzielnicy showbiznesu Maxisa,a pozatym budowanie zabudowywanie działek w simsach nie jest moim ulubionym zajęciem.
więc jak naposała Medishon "Dynda mi to" |
nie , nie buduje ... jade do gotowcow ^_^ no chyba ze mi sie strasznie nudzi i wogole nie chce grac simem ... to costam wybuduje..
|
Cytat:
|
raz tak raz tak... zalezy od mojego nastroju....
|
Jak kupiłam grę to tylko szłam do zrobionych. A jak już miałam jedną gwiazde z 5 gwiazdkami to zaczynałam robic...
|
JA odrazu stworzyłam dzielnicę ze wszystkim na jednej paraceli(inne też są, ale ta naj ważniejsza), żeby nietrzeba było szukać odpowiedniego sprzętu po ;) paracelach
|
Cytat:
|
Ja nie buduje..jak już to na stworzonych parcelach coś dokładam, a tak to mi się najzwyczajniej nie chce :unsure:
|
Ja muszę zrobić jeden budynek "w którym jest wszystko". Bo inaczej bym musiała jeżdzić z jednego do drugiego. :huh: A u siebie mam wszystkie rzeczy ;) czyli sklepy, bary i wszystkie rzeczy do "awansowania". :P
|
O tak taki budynek się przydaje i zgadzam się z innymi nie trzeba szukać! Tak samo jak w zwierzakach, (prawie) zawsze jadę do mojej parceli.
|
Cześć ja zbudowałem tylko jeden budynek po poco się wysilać! B) ale pomóż mi odpowiedz na moje pytanie! jestem zrospaczony
|
Cześćja zbudowałem tylko jeden budynek po poco się wysilać! B) ale pomóż mi odpowiedz na moje pytanie! jestem zrospaczony
|
a mnie to wisi
|
ja zaglosowalam na czasem jak mi sie chce heh:P :P
|
mi sie czasem chce jak mi sie bardzo nudzi ale tak w ogole to ostatnio w simsy nie grywalam -_-
|
Ja raczej rzadko buduję coś w krórejkolwiek dzielnicy. wolę budować domy. Czasem, w przypływie dobrego humoru wybuduję centrum handlowe albo hotel. Zazwyczaj wrzucam wszystkie potrzebne rzeczy jak popadnie na jedną parcelę, zeby móc wszystko załatwić za jednym wyjazdem ;)
|
Ja zawsze buduję sama.. i jest to zazwyczaj jeden budynek all in one, wszystkie obiekty do zdobywania kariery w jednym... Wygoda przede wszystkim ;) ;D
|
Zawsze samemu, wtey mam pewnośc że podczas ciężkiej simpracy mój sim będzie miał dobrze...
|
Ja nie robię już swoich parcli,odkąd ostatni raz pojechałam do własnoręcznie zrobionej.Tak poustawiałam przedmioty że mi się simy pozacinały.
|
Ja tylko czasami sama coś dorabiam a ostatnio to po prostu dobuduwuję pewnie obraz po którym jestem szczęsliwa. :D
|
Ja ty;ko jedna parcele sama zbudowałam.Czasami cos dodaję do tych zbudownych.Nowe budować to strata czasu.Te zbudowane i tak sa ładne.
|
Cytat:
Ja też jak mi się chce to buduje jak nie to jadę do gotowych.. I jedna sprawa czenmu tu jest tylko jedna opcja :-| ;) |
Ja tylko przerabiam te gotowe :) A sama nie buduję, bo paskudne wychodzą :\
|
Ja nigdy nie buduję.mZawsze jeżdżę do gotowców, bo są takie... ładne! Moje są szpetne i są z innej bajki. Amen.
|
A ja jeżeli mi się chce to przerabiam te które są, moje nigdy mi nie wychodza - wole robic wlasne domki ale nie buduje sama centrum heh
|
Uwielbiam robi wzystko, więc odpowiedźjst jasne ;-)
|
zbudowałam sobie parę fajnych parceli ze wszystkim i teraz ciągle tam jeżdże. Na tych gotowych zawsze czegoś brakowło i wiele ogólnie nie podobało mi się.
Sonda byłaby niezła, gdyby było więcej możliwych odpowiedzi niż jedna :-) |
Ja np. zawsze buduje swoja parcele, i stawiam w niej wszytko to co potrzeba z wszytkich dziedzin. Przy okazji zaoszczedz duuuuuuzo bardzo cennego czasu, a zwlaszcza dla gwiazdy!!! :ashoot:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:32. |