![]() |
PMSW - Studenckie ¯ycie - G³osowanie TS 2
W tym temacie g³osujecie na prace zamieszczone tutaj. G³osowaæ mo¿na do 13.10.2013 r. do godz. 20:00.
Zwyciêzca sam wybierze nazwê rangi ( na 3 miesi±ce) oraz jej kolor. |
Odp: PMSW - G³osowanie TS 2
Wybór by³ bardzo trudny. Mieszkanie Liv strasznie mnie zaskoczy³o. Wygl±da inaczej, ni¿ jej inne domy (wed³ug mnie) ... inaczej czyli lepiej. ¦wietna robota, lecz dom Qwerty'ego podbi³ moje serce. <33
|
waha³am siê miêdzy Liv a Qwerty, najchêtniej wybra³abym obie prace :(
ech, a¿ chyba zainstalujê sobie TS2, takiego mi 'smaka' zrobiliscie :D |
Rany dziêkujê! C:
Cieszê siê, ¿e siê podoba :) |
Wybór by³ trudny, domy Qwerta i Livki s± mistrzowskie. Ale jako¶ bardziej urzek³ mnie ten Liv ;)
Stara³em siê zwróciæ uwagê na studencki klimat i w obu taki panuje :) |
dok³adnie!
Równie¿ waha³am siê pomiêdzy prac± Liv a Qwerty'ego. Zag³osowa³am na dom Qwerta, choæ decyzja by³a strasznie trudna. :) |
Bardzo podobaj± mi siê prace Liv i Qwerty, Volturia tak¿e pokaza³a co¶ ciekawego, jednak dom Liv prezentuje siê najlepiej, zarówno pod wzglêdem jako¶ci elementów, jak i samego wykonania. Qwerty ciut za mocno namiesza³.
Niemniej, gratulujê. ¦wietne prace. :) |
Praca Liv podoba³a mi siê najbardziej i bez wahania na ni± zag³osowa³am. Sama bym najchêtniej w takim mieszkanku zamieszka³a :)
|
Od czasu do czasu trzeba pokazaæ, co siê naprawdê potrafi, no nie? :D Ile siê namêczy³am z OMSPami! xDD Normalnie by mi siê nie chcia³o :D
Dziêkujê za g³osy :* |
Oczywi¶cie zag³osowa³am na Liv. Nie ulega w±tpliwo¶ci, ¿e jej projekt jest najlepszy pod ka¿dym wzglêdem - od samego pomys³u po prezentacjê.
Swoj± drog± - szkoda, ¿e tak ma³o prac wykonanych zosta³o w maxis-match. |
Projekt Liv ma ¶wietny, industrialny klimat, a do tego aran¿acyjnie jest nieprzesadzony. Panuje w nim dobrze przemy¶lany umiar i równowaga, dlatego na tê pracê oddajê g³os. :)
|
Ciê¿ki wybór. Ale ostatecznie wygra³a w moim rankingu Liv.
|
Wooooooow, prace Liv i Qwerty'ego mnie zabi³y! Obie s± genialne, a¿ ciê¿ko mi zag³osowaæ xD Z jednej strony praca Livki, bardzo dopracowana, funkcjonalna, nieskazitelna wrêcz, piêkna <3 Z drugiej strony, praca Qwerty'ego ma ten studencki klimat, niby nie ma ba³aganu, ale te napisy na ¶cianach daj± takie wra¿enie :P
Ja jednak zdecydujê siê oddaæ g³os na Liv, bo ¶wietny projekt, mega <3 |
Jak dla mnie Zwyciê¿czyni jest tylko jedna :)
|
Ja zag³osowa³em na pracê Qwertego, w szczególno¶ci spodoba³ mi siê pomys³ na zagospodarowanie ¶cian, chocia¿ mieszkanie urz±dzone przez Liv kaza³o mocno mi siê zastanawiaæ nad podjêciem decyzji. ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:47. |