TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Konkursy - Archiwum (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=279)
-   -   PMSW - Studenckie ¯ycie - G³osowanie TS 3 (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65859)

Libby 07.10.2013 21:13

PMSW - Studenckie ¯ycie - G³osowanie TS 3

W tym temacie g³osujecie na prace zamieszczone tutaj. G³osowaæ mo¿na do 13.10.2013 r. do godz. 20:00.
Zwyciêzca sam wybierze nazwê rangi ( na 3 miesi±ce) oraz jej kolor.

Lubie 07.10.2013 21:26

Odp: PMSW - G³osowanie TS 3

marandile kocham twoje domy. Zdjêcia s± super. <33 Bardzo ³adna grafika + dodatki bardzo wysokiej jako¶ci. Idealnie.

Letown twój dom równie¿ bardzo ³adny, lecz ³azienka odstaje :c

Ofk. g³os leci na mar. <33

marandile 07.10.2013 21:29

jejku, dziêkuuuje Lubie :D

szkoda, ¿e tak ma³o prac zosta³o oddanych :/

Pink Panther 07.10.2013 21:45

Mia³em dylemat pomiêdzy domem marandile i Letown, bo w sumie oba pokazuj± taki studencki klimat. Ale dom Letown jest strasznie pusty, wiêc marandile, ¿yczê szczê¶cia :)

Shiver 07.10.2013 22:00

Marandile zmia¿d¿y³a konkurencjê, ¿e siê tak wyra¿ê ;)
Naprawdê ¶wietna praca :)

Kêdziorek 07.10.2013 22:15

Praca Letown mi siê podoba³a, jednak zgadzam siê, ¿e strasznie tam pusto, a ja lubiê kiedy w domu jest du¿o ozdóbkowych ¶mieci :) Ajditia równie¿ sprezentowa³a ³adne wnêtrze, nie mniej praca marandile jest jak dla mnie nie do pobicia :)

Letown 07.10.2013 22:43

Dziêki za opinie. :)

Cytat:

Napisa³ Qwerty (Post 1764525)
Marandile zmia¿d¿y³a konkurencjê

Absolutnie siê zgadzam! Od kiedy zobaczy³am, ¿e bierzesz udzia³, marandile, by³am strasznie ciekawa, co tym razem wymodzisz. Nie zawiod³am siê. :D

Agor-ia 08.10.2013 10:13

Ja siê tak w³a¶nie zastanawiam, czy mieszkanie marandile nie jest zbyt dopracowane i przytulne. Jestem studentk± z w³asnymi czterema k±tami i có¿... firanek nie mam, kwiatków te¿ nie, po pod³odze walaj± siê papiery i ksi±¿ki, biurko wygl±da jak pobojowisko, a ciuchy przeznaczone do prania le¿± na fotelu... :D

Bibeloty s± jak dla mnie zupe³nie niepraktyczne, bo trzeba je regularnie odkurzaæ, a gdzie tam student ma czas na takie pierdo³y :P

U Letown wyrzuci³abym tego biednego jelenia, nie mog³abym mieæ czego¶ takiego w domu :P Fotel bujany jest super, podoba mi siê te¿ pomys³ ukrytego pokoju. ''Odstaj±ca'' ³azienka mnie nie dziwi, bywam u znajomych, którzy wynajmuj± mieszkania, i to w³a¶nie ³azienka jest zazwyczaj najbardziej odpicowanym pomieszczeniem.

Searle 08.10.2013 11:37

W domku zaprezentowanym przez marandile najchêtniej bym zamieszka³a :) Wydaje siê najbardziej przytulny.

FresH 09.10.2013 17:48

Faktycznie, marandile zmiot³a konkurencjê. Praca jest genialna, piêkne kolory, chocia¿ trochê ma³o studencko. ;p

Agor-ia 09.10.2013 19:09

Ja zapomnia³am napisaæ, ¿e zag³osowa³am na Letown. Jest tam trochê pustki, któr± widzê te¿ w swoim mieszkaniu (klasyczny studencki problem: brak czasu, a przede wszystkim kasy na urz±dzanie siê), do tego te paczki makulatury i karton :D Kartonów mam zawsze ca³e mnóstwo (po zamówieniach internetowych :P).

Jedna rzecz, która mnie trochê zdziwi³a: we wszystkich mieszkaniach jest podwójne ³ó¿ko. Wprawdzie ja u siebie mam du¿e wyro, ale studenci zazwyczaj cisn± siê na w±skich, jednoosobowych ³ó¿kach :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:23.