![]() |
Ryzykanci
Plemię połączone Hae Da Fung Don Kerbi rawrvera Sędziowie motyka mroczny Pan Skromności Pink Panher redmoon Fallen Flo Fei Long Don Fallen Flo Kerbi Pink Panther rawrvera Zhan Hu motyka fromyesterday Mroczny Pan Skromności redmoon 1. Gracze zostają podzieleni na rywalizujące ze sobą drużyny - w zależności od liczby chętnych - dwie, trzy lub cztery. Maksymalna liczba graczy to 27. Obowiązuje zasada ,,kto pierwszy, ten lepszy''. Gdy przed zamknięciem zgłoszeń zgłosi się dwudziesty siódmy gracz, zamykamy listę. Jeśli jednak zgłosi się mniej osób, nic się nie stanie. Po prostu będziemy grać w mniejszym składzie. 2. Codziennie o umówionej godzinie plemiona (drużyny) walczą o immunitet, czyli nietykalność, dzięki której nikt z wygranej drużyny nie odpadnie z gry. Walka polega na wypełnianiu zadań logicznych, odpowiadaniu na pytania (tematyka różnorodna), rozwiązywaniu zagadek, rebusów i quizów związanych z m.in. simsami, ale nie tylko. Przegrane drużyny udają się na Radę Plemienia. Podczas Rady eliminują osobę ze swojego plemienia, wysyłając PW do Cytrynowej Wiśni lub do mnie z nickiem tej osoby. Gracze z jednej drużyny mogą się dogadywać, np. na PW, kogo chcą wyeliminować. 3. Gdy w grze zostaje 12 lub mniej osób, następuje połączenie plemion. Od tej pory każde zadanie jest indywidualne. Immunitet dostaje jedna osoba (ta, która wygra zadanie). Nie można na nią głosować na Radzie. Wszystkie osoby, które zostały w grze, głosują na gracza, który ma odpaść. Ten, kto zdobył immunitet, też głosuje (po raz kolejny przypominamy: nie można głosować na niego). Głosować można na kogo się chce - na osobę, która np. może nam przeszkodzić w zwycięstwie. 4. Każda osoba wyeliminowana po połączeniu zostaje członkiem sądu, które ma ważne zadanie w finale. 5. Finał odbywa się, gdy w grze zostaje dwóch lub trzech ostatnich graczy. Sędziowie (osoby, które zostały wyeliminowane po połączeniu plemion) głosują, kto ma wygrać. 6. Przed głosowaniem na zwycięzcę członkowie sądu mogą zadać kilka pytań finalistom, a ci mogą wygłosić swoją mowę, która ma na celu, tak jak odpowiedzi na pytania sędziów, zachęcić głosujących do tego, że to właśnie ta osoba ma wygrać. 7. Zwycięzca zdobędzie rangę „Jedyny ocalały” na okres czterech miesięcy. REALIA FORUMOWE 1. Podczas trwania Survivoru uczestnicy mogą prowadzić swoje „życie obozowe”. W internecie jednak nie możemy ścinać bambusów czy rozpalać ognia za pomocą krzemienia. Będzie więc to raczej coś w stylu RPG. Pamiętajcie: nie ma urządzeń typu laptop, komórka, młotek, latarka itd. W kwestii jedzenia też nie popuszczajcie wodzów fantazji. Na przeżycie muszą wam wystarczyć banany, kokosy i limonki, ewentualnie złowione ryby, ale złowione za pomocą prymitywnej sieci a nie wypasionej wędki. =D 2. W grze mogą, ale nie muszą, nastąpić przemieszania plemion. 3. Przed Radą Plemienia zawsze będzie czas na przemyślenie swojego głosu. Prosiłabym o niedebatowanie o tym w temacie drużyny. On jest po to, żebyście sobie gadali o wszystkim i niczym. 4. Niektóre zadania będą całodniowe, a niektóre trwały będą godzinę, więc jest to raczej gra dla osób, które mają trochę wolnego czasu. Zaczynamy zabawę :D Zabawa odbędzie się w Chinach [stąd takie nazwy plemion]. Pierwsze zadanie jutro o 15.00, skończy się następnego dnia o tej samej godzinie, więc nie trzeba być dokładnie jutro o 15 ;) Dziś poznajcie się z innymi członkami plemion B) |
Odp: Ryzykanci
Zhan Hu zadecydowało, że kapitanem zostanę ja :)
|
Cieszę się, że już wybraliście kapitana :)
A oto wasze pierwsze zadanie PUZZLE W tych układankach chodzi o to, że im mniej ruchów i czasu tym mniej punktów, a im mniej punktów tym lepiej. Do jutra godziny 15.00 proszę o wstawienie screena z wynikiem. Zanim zaczniecie podpiszcie się swoim nickiem, dzięki temu w screenie z wynikiem będzie widoczny również wasz nick [prawy dolny róg]. Ta drużyna, która zdobędzie mniej punktów wygra. Jeśli z drużyny A screena wstawi 5 osób, a z drużyny B - 6, czas start :) |
obojętnie jaki obrazek wybiorę, czy jest określony?
|
Ten, który jest w linku masz układać
|
1. można edytować swój post po wstawieniu wyników?
2. ta zasada ze średnią ma swoją wadę: wystarczy, że np. jakiś miszcz zrobi poniżej 200 i nikt inny nie wstawi swojego wyniku: średnia jest porażająco niska, a ta robi za wyniki innych userów, z czego wynika świetny wynik drużyny. to nie jest jak dla mnie dobra zasada :) |
Cytat:
Cytat:
wieć zróbmy inaczej, jeśli wyników będzie nie po równo nie będe liczyć ostatniego wstawionego wyniku z drużyny, która ma ich więcej. Lepiej? :P |
Jeśli mogę coś zasugerować, to czy nie lepiej byłoby odrzucić najgorszy wynik, a nie ten ostatni? ;)
|
ja bym wprowadził zasadę mobilizującą każdego do wstawienia, typu: zastępowanie brakującego wyniku pierwszego plemienia najgorszym wynikiem drugiego plemienia - coś takiego. wtedy każdy zepnie poślady
|
zgadzam się z Kerbi
ja zrobiłem te puzzle ostatkiem transferu z telefonu i nie dam rady po raz drugi, ale inni mają jeszcze masę czasu na poprawienie wyniku i będą zapewne zwlekać do ostatniej chwili :P a ja chciałbym swój wynik opublikować jak najszybciej, bo wiem, że już go nie poprawię, a jutro mogę nie mieć czasu ;) |
No dobra, po pierwsze: wybaczcie za te niedokładności. Myslałam, ze wczesniej wrócę ze szkoły i to zrobię, a tak na prawdę robiłam to w 10 minut :P
Po drugie: Zostaje tak jak jest. Ta gra nie zawsze jest uczciwa. Jakbyście ruszyli głową to wszyscy byście zrobili! |
mam jeszcze dwa pytanka
te wyniki mamy wstawiać w swoim dziale, tutaj, czy w jakimś innym miejscu? i dwa: zamiast Mroczny Pan Skromności, podpisałem się jako MPS. czy to stanowi jakiś problem? dopiero teraz zdałem sobie sprawę, a tak jak mówiłem - transfer danych nie pozwala mi nawet na wstawienie screena na serwer a co dopiero rozwiązywanie po raz drugi. |
Tutaj proszę screeny.
Pewnie, że nie musi być cały nick ;) |
|
Fei Long zdecydowalo, ze kapitanem naszej druzyny bede ja :)
|
Ze sie tak wtrace. Moge? Jak nie to sory.
Mowicie niesprawiedliwe, bo costam costam. Dzialacie jako druzyna, tak? Zmobilizujcir sie jakos. Ktos zanizy wasz wynik bardzo, przegracie, to go wywalcie. Jak dla mnie proste. Ale to moje zdanie. ;p |
Ja jeszcze dodam, ze lepiej by bylo wysylac wyniki na pw. Mysle, ze tak bedzie rozsadniej. A pozniej mozna by je bylo opublikowac tu
|
Lubie, rzecz w tym, że jak np. u nas puzzle ułożą wszyscy, a w drużynie przeciwnej jedna osoba nie da rady, to my możemy na tym stracić. Tu działanie zespołowe nie ma nic do rzeczy ;)
co do PM, to uważam, że to nie ma większego sensu, w sumie nie wiem w jakim celu wyniki miałyby być zatajane :P |
tez uwazam ze bawienie sie w pm'y nie ma najmniejszego sensu, ale robcie jak chcecie :|
|
Ja właśnie wolę żebyście tu, osobiście wstawiali, nie chce potem żadnych niedomówień :P
|
http://img854.imageshack.us/img854/8049/ype9.png
pytanie: Kerbi swój wynik wstawił, ale post usunął po jakimś czasie, co uważam za nieuczciwe. z chęcią przywrócę jego post, mogę? |
|
http://s9.postimg.org/l0cgjpdjz/wynik.png
moglo byc gorzej xD |
|
|
Cytat:
Cytat:
|
jasno był podkreślony zakaz poprawiania swoich wyników
|
Nie poprawiłem wyniku. Organizatorki mają dostęp do oryginalnego screena, więc zawsze mogą go "wydobyć", jeśli uznają to za konieczne.
|
organizatorki takiego dostępu nie mają, skąd mają wiedzieć, jaki wynik był wstawiony w tym temacie? post przywracam i przepraszam organizatorki za wchodzenie w kompetencje.
|
Ej sorry motyka, ale chyba bardziej przywracanie postów jest nie fair ;_; Organizatorki całą sytuację znają z działu Fei Longu.
I wg. mnie nie powinno się mieszać uprawnień administracyjnych i moderacyjnych do zabawy. |
Cytat:
uważasz, że to fair? każdy zespół ma swoją strategię, a gdyby coś było nie w porządku, to raczej organizatorki zwróciłyby na to uwagę, nie potrzeba do tego twojej ingerencji. |
my nie mamy dostępu do Waszych dyskusji (ja również - dlatego nie mam chwilowo uprawnień admina), więc chyba uczciwe jest, gdy sytuacja jest klarowna dla wszystkich. skoro nie zmienia się wyniku, to po co Kerbi usunął posta? i dlaczego jego przywrócenie stanowi aż taki problem?
|
Bylo jasno powiedziane, ze nie poprawiamy wynikow. Takze, prosze moj zespol o nie kwestionowanie slusznej decyzji motyki. Grajmy fair
|
W sumie to zadanie prowadzi Cytrynowa Wiśnia, ale jako współorganizatorka chciałabym zwrócić uwagę, że skoro post został usunięty, nie mamy pewności, że jeśli zostanie wstawiony jeszcze raz, wynik się nie zmieni. Co prawda mamy wgląd do działu plemienia Żółtków, no ale zasady to zasady... :P
pewnie nikt mnie nie zrozumiał, ale nie jestem zdolna do myślenia i logicznego formułowania zdań o takiej porze i po takim ciężkim dniu :D |
plosie, mój wynik :3 (zaznaczyłem nicka prostokącikiem, żeby był widoczny xD)
http://imageshack.us/f/266/sqf7.png/ |
aha, jeszcze na potrzeby konkursu zezwalam na wstawianie za dużych obrazków, ale to jedyny wyjątek :)
|
Wstawie wyniki mojej druzyny, jako ze nie wiem, czy beda tu na pietnasta. Gdyby byly jakies watpliwosci, to organizatorki moga sprawdzic oryginalne posty userow z wstawionymi screenami ;)
Flo http://img11.imageshack.us/img11/6972/oma5.png Pink Panther http://imageshack.us/photo/my-images/534/4461.png/ Fallen http://i.imgur.com/sIpj7l4.png Czekam jeszcze na wynik Rawrvery i Everlastinga. |
Przepraszam za post pod postem, ale moglbym prosic o wydluzenie terminu? Tak przynajmniej na 16-17
|
Wcześniej odpowiadałam motyce - nie ma poprawiania wyników. I dziękuję motyce za przywrócenie screena Kerbiego, chociaż i tak miałam zapisany wynik :D
Na prośbę Dona wydłużam czas do godziny 17.00 |
http://imageshack.com/a/img855/4736/2pv7.jpg
Normalnie zabije cie Cytrynowa :D Nie dosc, ze godzine mi sie te puzzle ladowaly (tak, godzine!) i juz na starcie bylem tym zirytowany, to jak zobaczylem ukladanke, to myslalem, ze dostane oczoplasu. XD |
Czy jutrzejsze zadanie może być całodobowe, albo chociaż do 20:00 ? Bo będę w domu późno:noexpression:
|
Fei Long zdobyło 1472 punktów. Zhan Hu 1592 [po odliczeniu screena redmoona] Co oznacza, że Fei Long wygrywa immunitet i nikt z nich nie odpadnie. Dla Zhan Hu mam dwie wiadomości. Zła jest taka, że będzie was o jednego mniej. Dobra jest taka, że morgana rezygnuje z gry i dzięki temu unikacie Rady Plemienia. Cytat:
Jutrzejsze zadanie odbędzie się o godzinie 19.00. Co najmniej jedna osoba z plemienia musi się stawić na jutrzejsze zadanie. Nie musicie tu ogłaszać kto to będzie. ;) |
Ale ono zacznie się jutro o 19, czy dziś o 19, ale potrwa do jutra? Bo troszkę nie rozumiem :C
|
A już miałam nadzieje, że ktoś z buraków odpadnie :D No, ale brawo dla nas :D
|
Cytat:
|
CW, a ile bedzie czasu na wykonanie zadania? I brawa dla nas pomaranczki! :D
|
To nie nasza wina, że jesteśmy ułomni i nie umiemy układać puzli :cry:
|
Gratuluję mandarynom. :D
Co do jutrzejszego zadania, tak jak pisała Cytrynówka - zacznie się o 19.00. Trwać będzie mniej więcej 10 minut. Ciekawe, kto wygra tym razem. :hmmm: |
o kurde :O xD
|
oj tak B) przekazuję pałeczkę muffinie, bo to ona poprowadzi te zadanie D: potrwa więcej niż 10 minut D: |
Cytat:
|
Siemanko :D
Dzisiejsze zadanie jest o wieeele prostsze od poprzedniego - to już napiszę na wstępie, żebyście się nie stresowali. :P Mianowicie, będziecie po prostu losować numerki - od 1 do 24. Wybieracie jedną osobę ze swojego plemienia, która w tym temacie napisze, jaki numer wybiera. Uwaga - gracie o immunitet, a także inne korzyści. Kiedy już osoby zarówno z jednego, jak i z drugiego plemienia wylosują numer, napiszę, co wylosowali. Pod trzema numerami kryją się klucze. Wszystkich jest trzy, jeśli znajdziecie dwa wygrywacie immunitet. Jeśli nie uda Wam się trafić - robimy następną kolejkę, a w następnej losują już inni członkowie z plemienia. Ustalcie między sobą kolejność losowania. Przykładowo: Pierwsza kolejka. W jednym z plemion losuje osoba X, w drugim Y. Żadnej z tych osób nie udaje się wylosować immunitetu. W drugiej kolejce osobę X może zastąpić osoba Z (z tego samego plemienia, oczywiście), a osobę Y osoba W. W trzeciej kolejce w grę mogą wchodzić kolejne osoby z plemienia, lub znów losuje X czy Y. W czwartej - Z i W (lub inne osoby z drużyny). Aż do skutku, czyli do wylosowania immunitetu. Pytania? ;) Mam nadzieję, że wszystko zrozumiałe. c: |
Oczywiście wszystko dziac się będzie w tym temacie, powiedzcie, kiedy będziecie gotowi.
tak, to pierwsze było do ciebie, redmoonie xD |
jesteśmy gotowi, pierwszy pisze redmoon :)
|
Rowniez jestesmy gotowi. Rawrvera do boju! :D
|
Wylosowaliśmy pechową 13. Nie jetem za wcześnie C: ?
|
dalej, rawrvera ;)
|
Osiem.....
|
redmoon - pusty los
rawrvera - pusty los Następną kolejkę prosimy. |
sześć
............. |
wybaczcie, ale ile czasu można pisać jedną liczbę?
|
Teraz jest kolejka f'o, nie wiem co z nia :|
|
niech Flo opuści kolejkę, proszę.
|
Napiszę za nią, jestem po niej w kolejce ;)
22 |
Mroczny Pan Skromności - pusty los
Kerbi - pusty los Następna kolejka :D |
16 :)
|
siedem :)
,.,. |
motyka - pusty los
Fallen - pusty los dajecie, następna kolejka :D |
15
|
11 \\\/\/\//
|
Privilege - pusty los
Don - pusty los następna :P |
Jestem pewien, że pod 23 kryje się coś niezwykłego i wartego uwagi - mam rację? :)
|
hmmm, Qwerty chyba zwiał, wwalę się w kolejkę i powiem 24
|
Pink Panther - pusty los
motyka - pusty los :O następna kolejka poproszę :D |
Siedemnaście.
|
3 ! Znakiznaki
|
rawrvera - pusty los
redmoon - pusty los... następna kolejka =D |
dziewięć
... |
Wybieram 19 :)
|
Mroczny Pan Skromności - jeden z kluczy
Kerbi - także jeden z kluczy nno, wreszcie! W chwili obecnej remis, wygra drużyna, która zdobędzie jeszcze jeden klucz. |
1 :)
|
wybieram 2. :)
|
motyka - pusty los
Fallen - pusty los następna kolejka ;) |
pięć dcfdfds
|
4 ()()()_)_
|
Privilege - pusty los
Don - brawo, podpowiedź do następnego zadania ;) następna kolejka |
21! :d
.,,.,. |
20. Tak ? hjgjhgj
|
szesnaście było
|
Pink Panther - pusty los
redmoon - pusty los cóż za emocje! :D Następna kolejka =D |
osiemnaście
|
Dziesięć.
xx |
Mroczny Pan Skromności - pusty los
rawrvera - pusty los następna kolejka ;_; |
14 :)
|
12 .
|
motyka - brawo, drugi z kluczy!
Kerbi - pusty los Zhan Hu wygrywa immunitet! Fei Long, czeka Was rada plemienia, wysyłacie głosy do godziny 21.00. |
4, 9, 14, 19 - ciąg arytmetyczny, przesprytnie :D
|
Myślałam, że trochę wcześniej na to wpadniecie. :D
Cóż, gratuluję Śliwkom! :P |
Zakrywam treśc, bo zadanie przełożone
|
Fei Long zgłasza gotowość do walki o immunitet!
|
Zhan Hu, jesteście?
|
mam takie pytanie. zrozumiałem to tak, że podasz na początku jakieś opcje do wyboru?
wygląda n to, że tylko ja jestem na forum, zatem muszę wziąć udział w imieniu drużyny xD Szkoda, że transfer danych mam wyczerpany, będzie ciężko być szybkim |
Skoro tak, to mogę zmienić zadanie, chociaż nie do konca mi to na rękę... Jesli przełozyłabym na 19 to ktoś by był?
|
nie mam pojęcia xD
jeśli będą te podpowiedzi to mogę spróbować... |
Nie za bardzo :D Więc zmienić zadanie?
|
to proponuję poczekać jeśli to nie problem. Może ktoś się pojawi
|
Dobrze, więc zadanie przekładam na 19, jesli nadal będzie tylko MPS to zrobię inne zadanie
|
Niech sobie radzą w pojedynkę, skoro nie dali rady się zebrać :P Wybaczcie, ale ja starałem się tak rozplanować dzień, żeby tu być o 18, bo miało być coś na czas. Rozumiem spóźnienia i nie przeszkadza mi przełożenie tego zadania o godzinę, ale jeśli mam tu siedzieć tylko po to, żeby dowiedzieć o kolejnym całodniowym zadaniu, to naprawdę sorry :P Uważam, że to zabieranie czyjegoś czasu.
EDIT: @down: to w porządku :) |
Cytat:
|
Ja się tym zajmę :P
|
No dobra, zróbmy tak: jak już będziecie wszyscy gotowi dajcie znac i zaczniemy :P
|
DajĘ znaĆ :d
Takie spiny leciały o to że nas nie ma a teraz nie ma was :( Nie mam całego wieczora, dawać! |
To my chyba też... co nie? :P
|
Dobrze, cokolwiek by się działo - zaczynamy. Jeszcze raz treść: Ryzykanci oryginalnie nazywają się Survivor i obecnie ma 27 sezonów. Każdy sezon ma coś w rodzaju flagi/loga. Wy dziś będziecie zgadywać z jakiego sezonu pochodzi dana flaga. Będę pokazywać takie coś: http://i.imgur.com/UdA2t4S.jpg to jest z edycji China. Ten kto pierwszy zgadnie wygrywa punkt dla swojego plemienia. Gramy do 4 punktów. Wiem, ze nie jesteście ekspertami, więc podaję te, które się pojawią :D lub nie... One Wordl/Jeden Świat Micronesia/Mikronezja Gwatemala Samoa Fiji/Fidżi Vanuatu palau Blood vs. Water/ulubieńcy kontra bliscy Heroes vs. Villains/herosi kontra złoczyńcy Runda I http://i.imgur.com/oSlzpBf.jpg |
Micronesia
|
sAMOA....TGRTG
|
|
Heroes vs. Villains/herosi kontra złoczyńcy
|
Heroes vs Villains
|
|
Blood vs. Water/ulubieńcy kontra bliscy
|
Blood VS water
|
Blood vs. Water
|
|
guatemala xxxx
|
Guatemala .
|
Gwatemala faf
|
survivor guatemala
|
|
One world xxxxxx
|
One Wordl/Jedne Śiwa
|
one world .
|
survivor one world
|
|
samoa xxxxxxxx
|
samoa .
|
Palulu faewf v
|
samoa
xxxx |
Fallen dobrze się przygotowała, dzięki czemu Fei Long jest dziś bezpieczne! :D Priv, walczyłaś dzielnie, ale nie udało ci się. Zhan Hu czeka pierwsza Rada Plemienia. Do godziny 21.00 wysyłacie do mnie głos z nickiem osoby, którą chcecie wyeliminować. Jakbym jednak nie opublikowała Rady to zrobię to dopiero jutro rano @up - na Samoa było 4 albo 5 edycji xD zdaje mi się nawet, ze ta, która trwa teraz też jest na Samoa... |
wybaczcie moi drodzy, na początku mówiłyście, że zadanie będzie dopiero w poniedziałek, wchodzę na forum, a tu następna rada plemienia, tak się nie robi :)
|
Przepraszam motyka, ostatnio jestem trochę roztrzepana.
Następne zadanie będzie w poniedzialek, najprawdopodobniej będzie całodniowe. |
Kochani, następne zadanie rozpocznie się jutro o godzinie 19.00, będzie całodniowe, także spokojnie, jeśli nie uda Wam się wejść na dziewiętnastą, nic się nie stanie. c:
|
Witajcie, Śliwki i Mandarynki. :D
Przed Wami następne zadanie - jak wcześniej było wspomniane, całodniowe. Macie stworzyć obrazek (500x500). Drużyna, która umieści na nim więcej elementów wygrywa. Może to być wszystko, od drzew, po pieseły, do latających spodków makaronu. Ma to jednak tworzyć wspólną całość i być w miarę czytelne. Nie może latać w kosmosie. :P Pod obrazkiem proszę dopisać ile rzeczy udało wam się zmieścić Prace przysyłajcie do mnie na PW. Powodzenia. =D |
Przejmuję to zadanie! B) To obrazek Zhan Hu http://img14.imageshack.us/img14/1755/1pa7.png A to Fei Long, 327 elementów. http://img20.imageshack.us/img20/5088/efpm.png Specjalnie zrobiłam takie zadanie, bez dokładniejszych zasad. Chciałam abyście trochę pokręcili. Fei Long się to w miarę udało. Brawo! :D Fei Long wygrywa Immunitet i znów każdy z członków plemienia jest bezpieczny. Zhan Hu, znów przegraliście. Znów czeka Was Rada. Głosujecie do godziny 21.00 Następne zadanie odbędzie się jutro, nie będzie całodniowe. Mam pytanie, na która godzinę byście to chcieli? Co powiecie na 20? |
To jest chyba do cholery jakiś żart...
|
a ja wiedziałem że tak się to skończy
ale cóż, gratuluję żółtom |
gwiaaazdki wygraały, łii :D brawo rawrvera :)
|
Ah, ma się ten mózg. :D Fajnie, że się nam znowu udało. :)
|
Cytat:
|
Domyślam się, że tu chodziło o latające w powietrzu przedmioty, a nie o sam kosmos xD
|
też chciałem zwrócić na to uwagę xD
up - a gwiazdy nie "latają"? ;P |
To następnym razem niech organizatorki lepiej precyzują wypowiedź. Ja dalej trzymam się swojego z kosmosem.
|
Cytat:
|
Cytat:
@Up |
Bo wy to może nie macie gwiazdek na rysunku? :D
|
Możecie nam je potrącić. Nie są one pełnym obrazkiem jak u was.
|
Kerbi, racja. :P
Wysłałam mój post zaraz po tobie, więc nie music mi pokazywać, doczytałam. :) |
1.Aby rozwiac wszelkie wątpliwości, Fei Long bardzo dobrze wykorzystało niedociagnięcia tego zadania, o to mi chodziło od początku. Są zgraną drużyną. Cytat:
2. Jutro radzę byc. Już po Radzie dobrze będzie zajrzec. No i którą godzinę wreszcie chcecie? |
Ba, widzę u was nawet rakietę - to dopiero lot w kosmos :P
EDIT: dla mnie 20 jest spoko ;) |
Czy to żart ? My się postaraliśmy i wymyśliliśmy elementy, a oni skopali jeden element. Powinniśmy wygrać chociażby za to, że myśleliśmy....
Co do rady plemienia : ja mogę za godzinę albo teraz |
z tym lataniem to zauważyłabym raczej u was, kotki nyan, rakiety i buki, a za nimi stodoły u nas się chociaż tematycznie trzyma razem, kosmos i ba! mamy nawet księżyc i ludzika z łódką XD
|
Cytat:
Flo: Co nie zmienia faktu że tak naprawdę macie 5 elementów. U nas możecie też zdublowane poodliczać. |
mi obojętnie, na którą godzinę, gdyż i tak nigdy nikogo nie ma
Kerbi - rakieta jest na ziemi :D Flo - bo my jesteśmy artystami, to jest za trudna sztuka dla prostych ludzi :P |
wy sie czepiacie gwiazdek? Byscie zobaczyli moje kamyczki, to bylby dopiero hit internetu :D
|
Priv, chcąc nie chcąc rakieta się kojarzy z kosmosem, nie wiem po co sie tak denerwujecie :\
@up oo tak, droga i kamyczki <3 tego by nikt nie policzył... @MPS chyba dla cwanych ;> |
Cytat:
Koniec sporów! CW w roli prowadzącego ma zawsze rację! Jesli CW nie ma racji patrz poprzednie zadanie. żółtki fajnie pomyśleli @down, dobrze gadasz |
Flo ma rację. Too przecież tylko zabawa :3
|
Cytat:
Miej pretensje do organizatorek, bo się nie sprecyzowały. Miało być jak najwięcej elementów i obrazek miał mieć sens. Nasz jak najbardziej spełnia te dwa kryteria, edit: a ty doszukujesz się jakiegoś drugiego dna, kiedy piszemy o waszym obrazku i chcesz robić jakieś odliczania punktów. :O |
Cytat:
Też byś się zdenerwowała jakbyś poświęciła dużo energii na coś a potem nagle ŁUP organizatorki lecą w kulki że pytanie było tak ułożone ble ble ble. Gwiazdy = integralna część kosmosu. Rakieta = Nieintegralna część kosmosu. |
Cytat:
|
wychodząc z założenia, że cały wszechświat nie ma sensu, wasz obrazek też go nie ma :D
ale to wiecie, tylko moje zdanie, jestem skrajnym pesymistą i nic nie poradzę :< |
Szczerze to my cwaniakujemy już od pierwszego zadania z puzzlami, nie będę mówić o co chodzi, ale tak było i nie mówie tutaj o tym usunięciu wyniku przez Kerbiego. Na początku CW powiedziała, że ta gra nie zawsze jest fair i tego się trzymamy ;p nie było powiedziane, ze grupa np. drzew będzie tym samym elementem, więc nie czepiajmy się gwiazdek XD poza tym moglibycie się czepiać, gdyby tutaj latały owce, albo jakieś ptaki, w tym naszym kosmosie, ale tak to wszystko trzyma się tematyki i 'nie lata w kosmosie' więc.;p
|
Jak dla mnie wasz obrazek też nie ma sensu, bo w życiu nie spotkałam latającego Nyan Cat'a i Buki w jednym miejscu. :)
|
rawrvera :
Cytat:
|
ale gwiazdek to nie ogarniacie, hah xD
|
to nie ogarnia, ten nie ogarnia ;))
To w końcu jest rada, czy nie? Skoro Priv zrezygnowała, to nie widzę sensu [ja w niczym nie widzę sensu, ale cicho] żeby przedłużać |
To po prostu bez sensowe czepianie się szczegółów, moim zdaniem. :)
|
sztuka to jest zrobic i sie nie narobic ;) :D cytat z kosmosem odnosil sie do tego, by praca miala rece i nogi, ale nie bylo tez powiedziane, ze ma byc realistyczna ;) gwiazdki was zmiotly i tyle :P :D
|
ta gra serio jest niesprawiedliwa, tak jak powiedziano na poczatku ;)
skopiowac jeden element, wkleic to samo na cala strone I wygrac nad druzyna ktora zrobila wszystko samodzielnie :O szczeka mi opadla jak to zobaczylam. ale skoro zadanie bylo tak slabo sprecyzowane to nie ma co sie czepiac, ani organizatorw ani zadnej z druzyn, w koncu zrobili co do kogo nalezy I tyle. druzyna fioletowych sie nameczyla zdecyodwanie bardziej, ale jak widac nie o to chodzilo. na szczescie ja juz nie gram, a nawet jakbym grala, to klotliwa nie jestem I odpuszczam. I wam tez raczej radze, nic nie wywalczycie kolejna dyskusja ;) powiem wiecej - nie kloccie sie, bo zwyczajnie nie macie racji. to do druzyny fioletowych ;) |
ja jednak czegoś nie rozumiem ;p organizatorki mówiły, ze gra nie zawsze bedzie fair wiec nie wiem dlaczego się denerwujecie. to ma być tylko zabawa, nikt was nie zabije jak przegracie. skoro jest prosta zasada: kombinować, to zamiast sie spinać lepiej myślcie, liczy sie pomysł ;p
heheheca, konkurs, w którym pozwala się kantować jednak niektórym sie nie podoba ;D |
przestańcie już, liczy się pomysł, ja się fajnie bawiłem w malowanie pierdół i to się liczy :) gratuluję wygranym ;)
|
Od teraz nie stanowicie drużyn. Jesteście skazani tylko na siebie i walczycie tylko o swoje.
Powodzenia :D |
och, wreszcie nie jestem siniakiem <3
|
Teraz wszyscy jesteśmy smerfami <3
|
Hahhahahahahah <3
*Le jestę Papą Smerfę |
Jestesmy zamrozonymi mandarynkami xD
|
mi sie ten kolor kojarzy z sinymi trupami... ;)
|
A już się przyzwyczaiłam do pomarańczowego. :c :D
|
raw, nie placz, nie odmroza nas ;c :D
|
ooo, siny trup jak najbardziej to mnie pasuje.
|
1. Proch wynaleziono w Chinach. h. prawda d. fałsz 2. Pierwszy papier powstał w Chinach. a. prawda e. fałsz 3. W którym roku chińczycy wynaleźli druk? i. 856 r. n.e. m. 90 r. p.n.e. h. 767 r. n.e. e. 868 r. n.e. 4. Pierwsze chińskie opisy taczki pochodzą z: f. II wieku n.e. y. I wieku n.e. d. I wieku p.n.e. j. III wieku p.n.e. p. ok. 1200 r. n.e. 5. Kot został udomowiony w Chinach. o. prawda a. fałsz 6. Chińczycy zaczęli uprawiać ryż około 6000 r. p.n.e. c. prawda f. fałsz 7. Terakotowa armia liczyła: i. prawie 8 tysięcy wojowników l. 1065 wojowników u. prawie 8 tysięcy figur wojowników n. ponad 10 tysięcy figur. 8. Rzeka Jangcy nazywana jest czasami: t. Żółtą rzeką a. Chińską rzeką n. Niebieską rzeką 9. Stolicą Chin jest: k. Tokio b. Szanghaj g. Pekin To wasze dzisiejsze zadanie. Jeśli odpowiecie poprawnie na wszystkie pytania z liter obok poprawnych odpowiedzi utworzy wam się hasło. Wystarczy je podac. Jeśli jednak odpowiesz źle nie możesz się poprawic. Start :) |
To w ogóle jest coś prawdziwego? :|
Mi wyszło HAEDAFUNG xD |
haeyacutg
xxx |
hamyafiag ;P
|
aha, to trzeba tutaj a ja na pw posłałam no dobra
haedafuag |
haeyafutg O___o
|
Cytat:
Tak, hasło to haedafung, a właściwie Hae Da Fung, nazwa waszego nowego plemienia. Pink Panther wygrywa pierwszy Indywidualny Immunitet! Brawo! Do godziny 21.30-21.40 głosujecie na tego, kto ma odpaś, mozecie głosowac na każdego kto pozostał w grze z wyjątkiem Pantery. Jeśli nie wstawię wyników rady zrobię to jutro, co tez wydłuża wam czas głosowania. Nastepne zadanie chcecie jutro? |
Nikt nie napisał, więc myślę, że jutro będzie ok :) Tylko ja mogę tak od 18 do 19:30 gdzieś, więc jakby dało radę, mogłoby być w tym czasie jakoś? Chyba, że masz w planach całodniowe ;P
|
Cytat:
na 18-19.30 nawet by mi pasowalo, ale prosze niech więcej osób się wypowie :) |
mi raczej też pasuje ;)
edit. dupa, zabiliście mnie:P |
Dobra, zadanie jutro o 19.00. Bedzie fajne i przyjemne
|
mam nadzieje, ze zadanie nie bedzie na zasadzie 'kto pierwszy ten lepszy' :P
|
@up: Racja.
CW, powinnaś poczekać, aż wszyscy zrobią ten test i dopiero wtedy wyłonić zwycięzce, żeby każdy miał szansę się wykazać. ;) edit: Widzę, że ktoś już zagłosował na mnie... :P Normalnie strach się bać :P :D |
Cytat:
Co do następnego zadania to ciężko cokolwiek o nim powiedziec :P moge jednak zapewnic, że na zasadzie kto pierwszy ten lepszy nie będzie się opierac. |
Witajcie. Dziś dostajecie ode mnie 500 monet. Będziecie licytowac różne nagrody. Czasami powiem co to będzie, ale czasami nie. Można przebijac o 20. Przykład: jakies coś, cena wywoławcza 40 monet x:60 y:80 Z:100 x:120 licytacja konczy się gdy nikt nie bedzie przebijał dalej, lub gdy cena dojdzie do 500 lub gdy wstawię posta KONIEC LICYTACJI - wtedy ostatnia osoba która przebiła stawkę zdobywa przedmiot. W jednej, a zarazem ostatniej licytacji jest Immunitet. Nie powiem która to będzie :P Za chwilę pierwsza licytacja. Pytania? |
RÓŻOWI TRZYSTA <3
Uwielbiam ten teleturniej xD Co będzie można wylicytować? ;o Jakieś podpowiedzi itd.? |
Czy licytacja może być za 10 minut ? Naprawdę chcę wziąć udział, ale na tą chwilę nie mogę.
|
Cytat:
tak, podpowiedzi, wskazówki, ale może tez bezwartościowe rzeczy @red, licytacji będzie kilka, z pewnością zdążysz. |
te inne przedmioty beda mialy wplyw na gre?
|
Cytat:
|
O której 1. licytacja?
|
To już teraz licytujemy? Czy kiedy powiesz nam, o co licytujemy? :|
|
No dobra, zaczynamy. Don - 500 Fallen - 500 Flo- 500 Kerbi - 500 Pink Panther - 500 rawrvera- 500 formyesterday - 500 Mroczny Pan Skromności - 500 redmoon - 500 Pierwszy przedmiot [jesli można to tak nazwac] Podpowiedź do następnego zadania cena wywoławcza: 40 |
Rozumiem, ze w grze chodzi o to, by wylupic nas z jak najwiekszej liczby monet. Wiec chcialem sie zapytac, czy te inne przedmioty maja jakas wzrtosc w grze, czy sa to zwykle 'pulapki' ;) up, widze ze maja :D
|
Różowy 60!
|
45
xxxxxxxxx |
Cytat:
rawrvera - o 20! |
czerwony 80 !
|
Różowy 100!
|
O szlag, przepraszam cię :O Źle wcisnęłam.
|
czerwony 120 !
|
Różowy 140!
|
160
xxxxxxxxxxxxx |
PAS znakiznaki
|
KONIEC LICYTACJI
raw, nagroda po zakończeniu wszystkich licytacji Don - 500 Fallen - 500 Flo- 500 Kerbi - 500 Pink Panther - 500 rawrvera- 340 formyesterday - 500 Mroczny Pan Skromności - 500 redmoon - 500 nastepny przedmiot: zakryty cena wywoławcza: 20 |
40!
,.,.,././ |
czerwony 60 !
|
Różowy 80!
|
czerwony 100 !
|
Różowy 120!
|
czerwony 140 !
|
Różowy 160!
|
czerwony 180 !
|
Różowy 2 stówki!
|
czerwony 220 !
|
Różowy 240!
|
czerwony 260!
|
KONIEC LICYTACJI!
Don - 500 Fallen - 500 Flo- 500 Kerbi - 500 Pink Panther - 500 rawrvera- 340 formyesterday - 500 Mroczny Pan Skromności - 500 redmoon - 240 redmoon, wygrywasz coś, co w tej grze ma wielką wartośc, choc to nie Immunitet, ty również dostaniesz wiadomośc po zakończneiu Następny przedmiot: podwójny głos na Radzie czyli, jeśli głosujesz na X, to X dostaje dodatkowy głos. cena wywoławcza: 60 |
Różowy 80! :OO
|
czerwony 100
|
120
xxxxxxxxxxxxx |
Różowy 140 monet!
|
donus podbija o 20
|
Więc Różowy daje 180!
|
karbowany daje 200! :D
|
Różowoooo, 220!
Cholerne 30 sekund między postami... |
PASznakiznaki
|
KONIEC LICYTACJI! Don - 500 Fallen - 500 Flo- 500 Kerbi - 500 Pink Panther - 280 rawrvera- 340 formyesterday - 500 Mroczny Pan Skromności - 500 redmoon - 240 Następny przedmiot: zakryty tym razem bez ceny wywoławczej PS. mozecie grac va bank, wtedy automatycznie wygrywacie licytacje, nawet jeśli nie macie 500 monet |
red daje 20
|
Dam 40.
,.,.., |
60
xxxxxxxxxxxxxx Można podwajać swoje stawki? |
a niech będzie 100 ;)
|
KONIEC LICYTACJI Don - 500 Fallen - 500 Flo- 500 Kerbi - 400 Pink Panther - 280 rawrvera- 340 formyesterday - 500 Mroczny Pan Skromności - 500 redmoon - 240 Kerbi wygrywa przewagę w następnym zadaniu Nastepny przedmiot zakryty cena wywoławcza:40 |
daję 60 znaki
|
80 xxxxxxxxxxxxxxxxx
|
podbijam o 20
|
140 :)
|
czerwony daje 160
|
180 znakiiiiiiiiiiiiii
|
200
znaczki |
KONIEC LICYTACJI Don - 500 Fallen - 500 Flo- 500 Kerbi - 400 Pink Panther - 80 rawrvera- 340 formyesterday - 500 Mroczny Pan Skromności - 500 redmoon - 240 teraz masz podjac decyzję. Chcesz zostawic to co wygrałeś, czy zaminiec? Nie powiem co wygrałeś |
O cholera :o
Raz się żyje! Zamiana! |
podbijam o 20 ,,,,, nie nadazam -_-
|
Teraz wybierz jedną osobę, której zabierzesz połowę pieniędzy, [ale ta osoba nie pozostanie z niczym ;)]
|
ja też zamieniam
|
Cytat:
|
Wybacz, redmoon, ale to Ciebie wybieram :D
|
aaaa, to przepraszam xd
E : Pinki ma przerąbane... |
no to teraz pewnie możesz się lekko zdenerwowac, bo oddałeś Immunitet, który dałeś redmoonowi zabierając jego pieniądze :P Pink Panther był bliski zdobycia immunitetu po raz drugi, ale to redmoon wygrywa Immunitet! Gratulacje! Tym akcentem konczymy aukcję survivor. Pozostałe pieniądze możecie oddac na cele charytatywne :P Głosujecie do godziny 21.00. Zaraz porozsyłam nagrody i jeszcze coś tutaj wstawię :) |
Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !
|
Nie wierzę ahahahahahah xD
|
lepiej uwierz :3
pytanie do CW : ja też głosuję czy nie ? |
Tak, głosujesz :)
|
ej, miało nie być na czas :< a bym sobie pograł w awanturę o immunitet :P
|
Cytat:
|
wiem, ale była też informacja, że nie będzie to zadanie typu "kto pierwszy ten lepszy" xD i tym sposobem zasiedziałem się w innym miejscu i przybyłem jak było po wszystkim :P
|
Przecież to była licytacja. :P
|
no właśnie, ale skąd ja mogłem wiedzieć, że będzie licytacja? ;))
pewnie to brzmi, jakbym miał do kogoś pretensje, ale nie mam tylko szkoda, że nie zdążyłem xD Korzystając z okazji, chciałem podziękować wszystkim za grę, chociaż czuję mały niedosyt, spodziewałem się czegoś zupełnie innego :P Cóż, mam nadzieję, że jak już wyeliminujecie wszystkich dawnych "siniaków", to zabierzecie się do uczciwej gry i że gra naprawdę będzie opierała się na ryzyku, jak nazwa sugeruje, a nie na zawieraniu sojuszów i wyszukiwaniu luk [niestety licznych] w regulaminie :D jakby ktoś jeszcze nie skumał, piszę to bo wiem, że dziś odlecę ;P i to dlatego, że należałem do drużyny, która się ze sobą nie zgrała xD Cóż, tak bywa w życie, że niektóre ziarna wyrastają, a inne zostają w ziemi :D |
UWAGA UWAGA!
Mam 1. Zauważyłam, że nieźle sobie radzicie, więc wprowadzam coś, o czym nie wspomniałam w regulaminie [chyba nikt nie będzie za to bił :<] Na forum pojawił się Ukryty Immunitet. Jeśli go znajdziesz wyślij mi jak najszybciej wiadomośc z linkiem do posta w którym on jest. Wtedy jest twój. Kiedy poczujesz się zagrożony razem z głosem wyślij mi oznajmienie, że używasz Immunitetu, wtedy wszystkie głosy na ciebie są unieważnione. Znalezienie go nie jest takie oczywiste i proste :P można zdobyc jednak wskazówki 2. Mam dla was zadanie, ale to po Radzie. Cytat:
Ta gra to sojusze, sojusze i sojusze! A jak ma się ich więcej no to tez jest ryzyko :| |
ja też uważam, że nazwa jest beznadziejna, ale raczej w tym sensie, że z ryzykantami ta gra nie ma za dużo wspólnego :P
|
Ten ukryty immunitet będzie w twoich postach, czy innych użytkowników? :P Dobry pomysł. :)
|
CW raczej nie może grzebać w postach innych, a nawet gdyby jakiś modek jej pomógł to uważam że to by było niemiłe wobec tej osoby :P
taka moja opinia xD |
Dobry pomysł z ukrytym immunitetem. Ale tego zadania po radzie chyba nie opłaca robić.
|
Teraz druga sprawa Do jutra, ewentualnie soboty proszę na moją skrzynkę odpowiedziec na te pytania: 1. Jak myślisz, kto wygra tę edycję? 2. Kto twoim zdaniem jest najlepszym graczem? 3. Kto twoim zdaniem jest najgorszym graczem? 4. Kto jest najmilszym uczestnikiem? 5. Jak sądzisz, kto odpadnie następny, jeśli nie zdobędzie Immunitetu? 6. Kogo z uczestników nie lubisz najbardziej? 7. Z kim widzisz się w finale? [podaj jedną osobę] 8. Kto najbardziej nie zasługuje na finał? 9. Kto według ciebie już dawno powinien odpaść? 10. Jak sądzisz, kto ma największy wpływ na grę? 11. Z kim mogłabyś się zaprzyjaźnić w prawdziwym życiu? 12. Kogo zabrałbyś na bezludną wyspę? 13. Kto twoim zdaniem kontroluje grę? 14. Kto tyko myśli, ze kontroluje grę? 15. Kto najlepiej radzi sobie w wyzwaniach? W odpowiedzi prosze wpisac tylko nick osoby [która pozostała w grze] Do wypełnienia samodzielnego :P Ubiję jak kilka osób będzie miało takie same odpowiedzi! Można wpisac siebie Ja podsumuję to wszystko, jeśli wszyscy dadzą w pierwszym pytaniu osobę X, wtedy X jest poprawną odpowiedzią i wszyscy którzy głosowali na X mają jeden punkt. Was to jednak nie powinno obchodzic, ja pokażę poprawne odpowiedzi i powiem kto ile zdobył punktów. WY po prostu odpowiedzcie :) Nawet w czasie konkursu nie mam uprawnień moda i nie grzebię w innych postach, Charionette załatwia sprawy techniczne :P |
MPS, tutaj się zgadzamy. :)
Ah, mam jeszcze jedno pytanie: czy gdy odkryjemy ten immunitet, trzeba go od razu wykorzystać? |
Ja odpowiem jutro. Jestem wypompowany xd
|
Cytat:
|
Cytat:
UI kryje się w moich postach i jest bardzo nieoczywisty xD do tego na forum ukryłam tez pierwszą wskazówkę :) |
Kiedy i o której będzie następne zadanie? :o
|
Cytat:
|
W każdym z pytań trzeba wpisać jedną osobę, czy tylko w 7? :)
@down: w porządku ;) |
W każdym, w siódmym to podkreśliłam.. I prosiłabym konkretną osobę, a nie rozważania filozoficzne, wasze wypowiedzi nie będą ujawniane
|
Uf... Skończyłam. Powiem wam, ze ciekawych rzeczy się dowiedziałam :> zliczyłam wszystko i jedna osoba zdobyła 10 punktów, to najwięcej [choc dwie osoby były bardzo blisko, miały 9]. To poprawne odpowiedzi [tj. te, które najczęściej padały :P]: 1.Fallen 2. rawrvera 3. fromyesterday 4. Kerbi 5. redmoon 6. redmoon 7. rawrvera 8. fromyesterday 9. fromyesterday 10. Pink Panther 11. Fallen 12. Kerbi 13. Don 14. Pink Panther 15. Pink Panther Flo uzyskała 10 punktów i wygrywa Immunitet! Gratulacje! Głosujecie do jutra godziny 15.00, oczywiście jeśli głosy dostanę wcześniej, to wcześniej wstawię wyniki Rady. Po Radzie dam wam zadanie na takiej samej zasadzie jak dziś, tylko później będziecie jeszcze coś musieli zrobic, ale na to będzie czas, szczegóły po Radzie. |
o jak fajno :)
|
Ja jako najlepszy gracz? Widzicie mnie w finale? :O Wow, dziękuję :D
|
Aha, jeszcze jedno, czasami jak wysyłacie głos dopiszcie np. dlaczego akurat ta osoba :)
|
ja kontroluje? No prosze was :P gratulacje flo :) cw, po co komplikujesz gre? :P
|
Jestem najmilszy, ooo, jak słodko :D I chcielibyście mnie zabrać na bezludną wyspę <3
|
Cytat:
poza tym te dopowiedzenia będą dla mnie, ewentualnie czasami wrzuce do rady anonimowo! :P nasze Rady i tak nie są tak majestatyczne, komplikacyjne [?] i trzymające w napięciu :( no i nie ma takiej fajnej muzyczki w tle <3 |
cw, zawsze moge zrobic simowa adaptacje i bedzie muzyczka xD
|
Cytat:
A moim zdaniem przy każdym głosie powinno być wyjaśnienie, anonimowe oczywiście. :) |
jakbyście pisali wyjaśnienia to by były xD
ja raz napisałem i pojawiło się obok głosu ;)) |
10. Kto kontroluje grę?
Wyszło, że ja. 14. Kto tylko myśli, że kontroluje grę? Też ja. Zawsze spoko :D W sumie ankieta daje trochę do myślenia... :) |
A mogę wiedzieć czemu wedłig was przegram i czemu mnie nie lubicie ? Strzelaliście ?
@up - daje i jeszcze się nie spodziewacie jak da :3 słowa mogą ranić :cry: |
oj reduś, pomyśl trochę ;P
PP, jesteś pewien że tak to wygląda? przyjrzyj się porządnie bo ja tam widzę coś jeszcze ;)) wybaczcie że tak się wtrącam ale musiałem xDD |
Cytat:
wskazówka 2.:szukajka na wiele się nie zda. Przewertuj strony, a może dostrzeżesz coś dziwnego. PS. prosiłabym tych co odpadli, aby jednak się nie udzielali teraz ;) oczywiście motyka może, ale nie w takich luźnych pogawędkach xD |
Do jutra godziny 19.00 proszę do mnie wysłać opisy waszych rywali pozostałych w grze :D np. coś o nim, jego nicku, jak sobie radzi w grze itp. ;)
to będzie pierwsza część zadania. Druga polegać będzie na tym, że każdy będzie miał trzy życia. O godzinie 19 ja będę dawać po jednym z tych waszych opisów, a wy będziecie mieli określony czas aby zgadnąć o kogo chodzi. Wszyscy, którzy odpowiedzą dobrze będą mogli zabrać jedno życie przeciwnikowi, ten kto najdłużej utrzyma się, chociażby z jednym wygrywa, jeśli nie rozumiecie to spokojnie, ja jeszcze później wszystko wyjaśnię. |
Trzeba pisać opis każdego z uczestników ?
|
No, prosiłabym, jeśli nie to chociaż kilku, nie musi to być długie, może być nawet jedno zdanie ;)
|
Fallen - XXX Don - XXX rawrvera - XXX Kerbi - XXX redmoon - XXX Flo - XXX Dzięki za wysłanie opisów, choć nie wszyscy to zrobili. Wszyscy macie dziś po 3 życia. Jak wiecie będziecie zgadywali opisy swoich przeciwników. Ci, którzy wysłali mają przewagę, bo niektóre są ich oczywiście. Wszyscy, którzy zgadną o kogo chodzi mogą zabrać jedno życie komuś innemu. Ten, kto straci wszystkie trzy nie może już brać udziału w grze. Ten, kto najdłużej utrzyma się wygrywa. Czas na odpowiedź to 3 minuty. Za chwilę pierwsza runda Pytania? |
A co będzie można z tymi uzyskanymi ilościami żyć zrobić? :)
|
Cytat:
|
cw, moglabys wydluzyc czas do 10 min? Postaram sie szybko odpowiadac, ale czasem musze troche czekac zanim mi sie strona zaladuhe a niechcialbym przegapic niczego
|
Cytat:
|
Dobra, zaczynamy :) Cytat:
|
podejrzewam, ze chodzi o mnie
|
Cytat:
komu zabierzesz życie? PS. tutaj nie ma zasady kto pierwszy ten lepszy. |
zabieram redmoonowi
|
Fallen - XXX Don - XXX rawrvera - XXX Kerbi - XXX redmoon - XX Flo - XXX Runda II Cytat:
|
Fallen?
I jakby to było poprawne, to zabieram redmoonowi. |
fallen ,.,,,,
|
Fallen - XXX
Don - XXX rawrvera - XXX Kerbi - XXX redmoon - X Flo - XXX oboje dobrze. Raw wybrała,a ty Don? PS. jakbyście pisali od razu to by bylo fajnie ;) |
zabieram tak jak wczesniej. I ok, bede pisac od razu
|
Fallen - XXX
Don - XXX rawrvera - XXX Kerbi - XXX Flo - XXX redmoon wypada jako pierwszy dalej Cytat:
|
Kerbi
zabieram Fallen. |
Kerbi XD
zabieram Flo |
kerbi :D xD zabieram flo
|
Fallen - XX Don - XXX rawrvera - XXX Kerbi - XXX Flo - X następne: Cytat:
|
redmoon
zabieram Fallen. |
redmoon
zabieram Donowi |
redmoon. Zabieram fallen
|
Don - XX
rawrvera - XXX Kerbi - XXX Flo - X Cytat:
|
Kerbi...
cbcxvbxcb |
Kerbi
zabieram Flo |
coś mi mówi, że to o mnie xD
zabieram rawrverze ;) |
kerbi. Zabieram kerbiemu
|
Don - XX
rawrvera - XX Kerbi - XX Cytat:
|
To o mnie :D
zabieram Kerbiemu. |
rawrvera
zabieram rawrverze |
rawrvera. Zabieram kerbiemu
|
Don - XX
rawrvera - X teraz Don może zabrać tylko rawverze, a rawrvera tylko Donowi. Oznacza to, ze Don wygrywa Immunitet i ma szansę 1/5 na wygranie tej gry. Gratulacje! Głosujecie do 21.00 ja muszę już iść, ale ty rawvero nie zostaniesz z niczym za zajęcie 2. miejsca,później coś dostaniesz ;) |
Teraz głosują sędziowie, dobrze rozumiem?
@down To ja już nic nie kumam :D e: Aaaa, czaję! |
Cytat:
|
Jest normalna rada plemienia, prawda?
|
Tak, normalna, ale zbliżacie się powoli do finalu ;p
|
Zapomniałam powiedzieć. Zostaławas już tylko 5., więc następna Rada będzie ostatnią na której będzie można użyć Ukrytego Immunitetu.
A on wciąż bez właściciela :huh::rolleyes: |
Witajcie. Dzisiejsze zadanie będzie proste. BARDZO. No bo kto nie umie liczyć? No właśnie. Dziś będziecie liczyć. Po prostu. To ma być przejrzyste, tylko tyle. Czyli: 1 2 3 4 5 6 7 8... itd. Ten kto do godziny 19.25 naliczy najwięcej wygrywa Immunitet, który jak sądzę, jest dziś ważny. start :) |
1 :| ,.,..,....,
|
Cytat:
|
1
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 |
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241, 242, 243, 244, 245, 246, 247, 248, 249, 250, 251, 252, 253, 254, 255, 256, 257, 258, 259, 260, 261, 262, 263, 264, 265, 266, 267, 268, 269, 270, 271, 272, 273, 274, 275, 276, 277, 278, 279, 280, 281, 282, 283, 284, 285, 286, 287, 288, 289, 290, 291, 292, 293, 294, 295, 296, 297, 298, 299, 300, 301, 302, 303, 304, 305, 306, 307, 308, 309, 310, 311, 312, 313, 314, 315, 316, 317, 318, 319, 320, 321, 322, 323, 324, 325, 326, 327, 328, 329, 330, 331, 332, 333, 334, 335, 336, 337, 338, 339, 340, 341, 342, 343, 344, 345, 346, 347, 348, 349, 350, 351, 352, 353, 354, 355, 356, 357, 358, 359, 360, 361, 362, 363, 364, 365, 366, 367, 368, 369, 370, 371, 372, 373, 374, 375, 376, 377, 378, 379, 380, 381, 382, 383, 384, 385, 386, 387, 388, 389, 390, 391, 392, 393, 394, 395, 396, 397, 398, 399, 400, 401, 402, 403, 404, 405, 406, 407, 408, 409, 410, 411, 412, 413, 414, 415, 416, 417, 418, 419, 420, 421, 422, 423, 424, 425, 426, 427, 428, 429, 430, 431, 432, 433, 434, 435, 436, 437, 438, 439, 440, 441, 442, 443, 444, 445, 446, 447, 448, 449, 450, 451, 452, 453, 454, 455, 456, 457, 458, 459, 460, 461, 462, 463, 464, 465, 466, 467, 468, 469, 470, 471, 472, 473, 474, 475, 476, 477, 478, 479, 480, 481, 482, 483, 484, 485, 486, 487, 488, 489, 490, 491, 492, 493, 494, 495, 496, 497, 498, 499, 500, 501, 502, 503, 504, 505, 506, 507, 508, 509, 510, 511, 512, 513, 514, 515, 516, 517, 518, 519, 520, 521, 522, 523, 524, 525, 526, 527, 528, 529, 530, 531, 532, 533, 534, 535, 536, 537, 538, 539, 540, 541, 542, 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552, 553, 554, 555, 556, 557, 558, 559, 560, 561, 562, 563, 564, 565, 566, 567, 568, 569, 570, 571, 572, 573, 574, 575, 576, 577, 578, 579, 580, 581, 582, 583, 584, 585, 586, 587, 588, 589, 590, 591, 592, 593, 594, 595, 596, 597, 598, 599, 600, 601, 602, 603, 604, 605, 606, 607, 608, 609, 610, 611, 612, 613, 614, 615, 616, 617, 618, 619, 620, 621, 622, 623, 624, 625, 626, 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636, 637, 638, 639, 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649, 650, 651, 652, 653, 654, 655, 656, 657, 658, 659, 660, 661, 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668, 669, 670, 671, 672, 673, 674, 675, 676, 677, 678, 679, 680, 681, 682, 683, 684, 685, 686, 687, 688, 689, 690, 691, 692, 693, 694, 695, 696, 697, 698, 699, 700, 701, 702, 703, 704, 705, 706, 707, 708, 709, 710, 711, 712, 713, 714, 715, 716, 717, 718, 719, 720, 721, 722, 723, 724, 725, 726, 727, 728, 729, 730, 731, 732, 733, 734, 735, 736, 737, 738, 739, 740, 741, 742, 743, 744, 745, 746, 747, 748, 749, 750, 751, 752, 753, 754, 755, 756, 757, 758, 759, 760, 761, 762, 763, 764, 765, 766, 767, 768, 769, 770, 771, 772, 773, 774, 775, 776, 777, 778, 779, 780, 781, 782, 783, 784, 785, 786, 787, 788, 789, 790, 791, 792, 793, 794, 795, 796, 797, 798, 799, 800, 801, 802, 803, 804, 805, 806, 807, 808, 809, 810, 811, 812, 813, 814, 815, 816, 817, 818, 819, 820, 821, 822, 823, 824, 825, 826, 827, 828, 829, 830, 831, 832, 833, 834, 835, 836, 837, 838, 839, 840, 841, 842, 843, 844, 845, 846, 847, 848, 849, 850, 851, 852, 853, 854, 855, 856, 857, 858, 859, 860, 861, 862, 863, 864, 865, 866, 867, 868, 869, 870, 871, 872, 873, 874, 875, 876, 877, 878, 879, 880, 881, 882, 883, 884, 885, 886, 887, 888, 889, 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899, 900, 901, 902, 903, 904, 905, 906, 907, 908, 909, 910, 911, 912, 913, 914, 915, 916, 917, 918, 919, 920, 921, 922, 923, 924, 925, 926, 927, 928, 929, 930, 931, 932, 933, 934, 935, 936, 937, 938, 939, 940, 941, 942, 943, 944, 945, 946, 947, 948, 949, 950, 951, 952, 953, 954, 955, 956, 957, 958, 959, 960, 961, 962, 963, 964, 965, 966, 967, 968, 969, 970, 971, 972, 973, 974, 975, 976, 977, 978, 979, 980, 981, 982, 983, 984, 985, 986, 987, 988, 989, 990, 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000
|
OK. Uznaję ten poślizg czasowy ;) Rawrvera wygrywa dzisiejsze zadanie o Immunitet! Gratulacje! :) Flo, Don, Fallen i Kerbi - dziś ktoś z nich odpadnie. Zaszliście daleko jako jedno plemię. Dziś nastąpi rozłam. Głosujecie do 21.00. |
gratulacje raw. Ja wiedzialem o co chodzi w tym zadaniu, ale piszac z tel nie mialem szans :P
|
NARESZCIE! :D Super, cieszę się. I dzięki Wiśnio za zrozumienie. Mój zegar na komputerze chodzi inaczej niż ten na forum, stąd ten poślizg. :)
|
Następne i najprawdopodobniej ostatnie zadanie jutro o 19.00 |
CW, moglabys przeniesc zadanie na 18? Bo nie bede jutro o 19 :\
|
Mogłabym. Zauważyłam nawet, że o tej godzinie jest więcej smerfów :|
więc zadanie o 18.00 |
Musicie ułożyć w miarę sensowne opowiadanie [NIEKONIECZNIE REALNE, ALE PO PROSTU SENSOWNE] Każde zdanie ma się zaczynać od nowej linijki. Każde zdanie ma się zaczynać kolejną literą alfabetu zaczynając od A (nie wliczają się znaki polskie oraz litery X i Y) aż po Z. Wasza historia ma dotyczyć… Samotnego rekina, który chce latać. Ten kto pierwszy wstawi swoją opowieść wygrywa nietykalność. No i nie musi to być wielkie dzieło literackie start |
Ania obudziła się o 7. rano.
Była bardzo szczęśliwa z tego powodu. Czekała na ten dzień od dawna. Dowiedzieć się miała bowiem czegoś ważnego. Ela, jej przyjaciółka, miała dla niej wiadomość. Flirtowanie miało być tematem jej przekazu. Gadała do siebie o tym przed lustrem, ćwicząc całą mowę. Helena była tego świadkiem. I żałowała tego strasznie. Jakby tego było mało, musiała jej podpowiadać. Kosztowało ją to masę nerwów. Liczyła w myślach liczbę swoich irytacji. Miała w głowie wielką liczbę. Nie chciała się tym nikomu chwalić. Obiecała sobie, że nigdy nikomu nie powie. Powiedziała to jednak Eli, bo nie mogła tego znieść. Rozbiło to ich przyjaźń na dobre. Siedziała potem tylko w kącie i płakała. To była prawdziwa masakra. Udało jej się udobruchać Elę dopiero po kilku godzinach. Wtedy zdała sobie sprawę z tego, co zrobiła. Zepsuła spotkanie Ani z Elą. BOŻE, CO...? "Historia ma dotyczyć samotnego rekina" Antek marzył o lataniu. Był to samotny rekin, mający marzenia. Chciał posiadać tę umiejętność i polecieć do nieba. Dlatego robił wszystko, by mu się to udało. Ewentualnie obijał się, ale niezbyt często. Foki pomagały mu w spełnieniu jego marzenia. Gawędziły z nim o tym całymi dniami. Haczyk miały taki, że chciały nauczyć się tego samego, co on. I postanowiły go wykorzystać. Jednak rekin był sprytny i nie dał się. Kupił fokom woskowe skrzydła, by te poleciały i prędko spadły. Lot ich odbył się następnego dnia. Miały założone na siebie skrzydła. Nie obchodziło ich zdanie innych. One chciały to zrobić. Po prostu czuły, że muszą. Rekin miał jednak inny plan. Sprawił sobie skrzydła z patyków i liści. To było dobre! Udało mu się polecieć za pierwszym razem. Wtedy wszyscy byli zszokowani. Zadziwił nawet foki. |
@up wuprzdził mnie :<
|
Cytat:
czekam nadal, nie poddawać się |
Edytowałem, zobacz :P
|
Kerbi wygrywa Immunitet i ma gwarantowane miejsce w finałowej trójce! Do godziny 19.00 głosujecie. Ta Rada zadecyduje o tym, kto będzie finałową trójką i stanie przed jury, a kto stanie się ostatnim członkiem sądu. To było ostatnie zadanie [tak, mówiłam, że to nie będzie ostatnie, ale muszę tak zrobić xD]. Więcej szczegółów po Radzie. |
Boże, pomyliłam godziny. ;__; Zapomniałam, że ma być o 18 jednak. :c
Gratulacje, Kerbi. :) |
Don, Kerbi, rawrvwera Doszliście najdalej jak tylko można w tej grze. Teraz czeka was tylko jedno – musicie przekonać do siebie sędziów. Motyka, Mroczny Pan Skromności, Pink Panther, redmoon, Fallen, Flo – teraz wszystko jest w waszych rękach. Jeśli macie wątpliwości co do swojego głosu możecie zapytać finalistów o co tylko chcecie. Głosy prosiłabym wysłać do jutra wieczorem ;) |
Żadne zadanie, żadne nic? Mamy po prostu z nimi rozmawiać?
Sędziowie też mogą się naradzać? |
ok, to może... kto chce wygrać? :D
|
A ode mnie pytanie: dlaczego akurat TY zasługujesz na wygraną? ;P
|
ja porozsyłam pytania pomocnicze (pomocne mają być da nas, sędziów XD) :3
E : no yyyyyy. PP mnie wyprzedził |
btw. sędziowie, jakby coś to zapraszam na GG [podane w profilu] albo PM ;))
|
może byś jeszcze wszedł na GG. To by już była pełnia szczęścia ;))
|
hahahah xD jak już gadacie na gadu to zróbcie konferencje i mnie dodajcie :3
|
nie gadamy xD w każdym razie ja nie gadam, bo mam tylko numer Reda :P
|
heh, wolałabym indywidualne głosowanie ;))
przypominam - głos oddajecie na tego, kto waszym zdaniem powinien wygrać ;) |
ahaś xD
w sumie to myślałem o konsultacji, bo może nie wszystko wiem o uczestnikach, może ktoś rzuci inne światło na wszystko i okaże się, że ta osoba jednak jest złym kandydatem na zwycięzcę? :D Aczkolwiek ja się chyba będę trzymał swojego pierwszego zdania ;)) |
Nadal nikt nie odpowiedział na moje pytanie .__. Finaliści, chcecie wygrać, czy nie? ;P
|
nie chcą! w takim razie wygrywam walkowerem, huahuahua :D
|
A jakie bylo pytanie? xD
|
"Dlaczego akurat TY powinieneś wygrać" ;P
|
Poniewaz wytrwalem tu pomimo, ze korzystam z tel co jest sporum uttudnieniem xD Nie no, na sile nikogo przekonywac nie chce, niezaleznie kto wygra i tak zatryumufuja mandarynki :D
|
To i ja odpowiem, a co :P Niech wiedzą, że mi zależy xD
Sądzę, że powinienem wygrać, ponieważ nie "olewałem" tej gry i starałem się pojawiać na każdym zadaniu :) Swoje postanowienie spełniłem i podjąłem się wszystkiego, mimo iż nie zawsze byłem mistrzem. Ale za to zabawa była przednia i to się liczy :D Emocje towarzyszące wszystkim zadaniom (zwłaszcza tym na czas) oraz radom plemienia zapamiętam z tej gry najbardziej. Było fajnie i trochę szkoda, że to już koniec. Poznałem tutaj fajnych ludzi i nawet jeśli przegram, to nie odejdę z niczym. |
Witam państwa. :D
Na początek powiem, że ten konkurs to była dla mnie świetna zabawa. :) Cieszę się i nie żałuję, że się zgłosiłam. Warto było poświęcić na to czas, na pewno wezmę udział w następnej edycji, jeżeli taka zostanie zorganizowana. Przyznam nawet, że zaszłam dalej, niż się spodziewałam. :) Nie znam nikogo zbyt dobrze na forum, więc to była dla mnie okazja do rozpoczęcia ciekawych znajomości. :D Los się do mnie uśmiechnął i natrafiłam na świetne osoby! Nie zamieniłabym plemienia Fei Long na żadne inne. ;) Sądzę, że nie tylko ja tak myślę. :D Dogadywaliśmy się, a to było dla mnie najważniejsze, bo bałam się, że nie złapiemy wspólnego języka. Moim zdaniem byliśmy "drużyną marzeń". :D Niepokonane mandarynki. ;) Przejdę teraz do technicznej strony konkursu, czyli rzucanych nam wyzwań - nie zawsze trudnych, ale na pewno interesujących i wymagających. Starałam się wkładać w nie 100% swojego zaangażowania, czasu i mnie samej. :) Nie zawsze wychodziło mi to idealnie, ale przecież chęci też się liczą, a ja miałam ich bardzo dużo, zawsze w zapasie. ;) Nie mogę zapomnieć o pełnych chwilach emocji, czyli o Radzie Plemienia. :D Zawsze wtedy siedziałam na krześle lekko podenerwowana i myślałam "Kurczę, kto dziś odpadnie? Wołałabym jeszcze zostać!". :D A teraz jestem w finale! Już pisząc to, czuję się zwycięzcą. :D Padło też pytanie: Cytat:
Jak już pisałam, starałam dawać się z siebie wszystko i jeszcze troszkę więcej. ;) Raz wychodziło to dobrze, raz źle, były wzloty i upadki - muszę jednak przyznać, że naliczyłam więcej wzlotów, co niezmiernie mnie cieszy. :) Sądzę, że na miarę moich możliwości, poszło mi dobrze. Pewnie, chciałabym zmienić kilka rzeczy, ale mogę z tym żyć. ;) Bo mniej ważne jest to, w jaki sposób coś robię, ale ile siebie w to wkładam. Dziękuję za uwagę. :) |
Witajcie! :D Dostałam wszystkie głosy. Znam już zwycięzcę. Będę odczytywać głosy po jednym w poście, żeby było napięcie :D przypominam, że wygra ten, kto zdobędzie najwięcej głsów ;3 Pierwszy głos Kerbi |
Drugi głos Kerbi |
Trzeci głos Don |
Pierwszą edycję formowego survivoru i tytuł „Jedyny Ocalały” zdobywa… Kerbi! Gratulacje! po rangę zgłoś się do któregoś z administratorów. Serdecznie dziękuję: Charionette, załatwiła wszystkie sprawy techniczne jak wasze nicki czy działy. Bardzo dziękuję :) Muff! Gdyby nie ona to pewnie bym się nie podjęła tego konkursu, chociaż później tak się złożyło, że sama zaczęłam prowadzić ten konkurs, to początek bez niej byłby ciężki [jeżeli w ogóle by był]. No i dziękuję uczestnikom! Za chęć wzięcia udziału! :D |
GRATULACJEEE! :D
Miło było być sędzią, fajnie, że mogłem zagrać i gratuluję Kerbiemu zasłużonej wygranej :) A teraz specjalnie dla zwycięzcy: http://www.youtube.com/watch?v=ZDl6oWohq7k (bo w końcu jedyny ocalał :D ) Gratuluję też Donowi i raw, zaszliście bardzo daleko, mnie się to niestety nie udało :3 Dzięki CW za organizację takiego fajnego konkursu ;) e-żółw! |
Powiem tylko: Kerbi, a nie mówiłam? :D Gratulacje!!
Wszystko, co chciałam powiedzieć, napisałam już kilka postów wcześniej - naprawdę poczułam się zwycięzcą i odniosłam swój mały-wielki sukces. ;) Dziękuję za świetną zabawę. :D Zaklepuję sobie miejsce w następnej edycji! :D |
:O
Wow... Nie byłem na to przygotowany :D Nie ułożyłem sobie nawet żadnej przemowy, czy coś... xD Chcę bardzo podziękować wszystkim uczestnikom oraz organizatorkom, ponieważ razem ufundowaliśmy sobie kawał świetnej zabawy. Okres, w którym byliśmy podzieleni na dwa zespoły, nauczył mnie mobilizacji do działania, z czym ciągle mam problem. Czułem wewnętrznie, że nie mogę zawieść swojej drużyny i to było moją motywacją :) Cytat:
Cytat:
Taaak, z tych emocji zamknąłem sobie nawet stronę z napisanym postem, więc to u góry jest pisane od nowa XD Nie zmienia to jednak faktu, że jestem cały szczęśliwy i aaachhhh.... :D Dzię-ku-ję. |
niedoceniani sędziowie :(
Gratuluję Kerbiemu wygranej .:) Nie spodziewałem się, że wytrwam aż tak długo XD. Ten konkurs to świetna zabawa, z chęcią się zgłoszę do drugiej edycji. |
Wybacz, redmoon :) Oczywiście, że sędziowie są ważni - przypiąłem was pod "uczestników", ale mogę też podziękować osobno ;) I miło, że się upominasz - o tobie też pamiętam. Byłeś świetnym graczem :D
|
Ja tylko powiem, że jestem pod wrażeniem wyczynu Reda, kiedy PP odpadł :D Naprawdę, nie spodziewałem się, że was tak wykiwa :P
Gratuluję wszystkim uczestnikom, finalistom i oczywiście zwycięzcy :) |
Nieszczególnie śledziłam grę, ale gratuluję zwycięzcy i pozostałym graczom ;)
|
Gratulacje Kerbi! :D
Dziekuje CW oraz Muffshelbynie za fajna gre, moim Mandarynka za swietna i zgrana druzyne. Swietnie sie bawilem i mama nadzieje, ze gdzies w przyszlosci zrobicie druga edycje :D |
Jejku, jak to się szybko skończyło. ;_;
Cieszę się, że się wspaniale bawiliście, w końcu to się liczy. :) Dziękuję wszystkim za udział, dziękuję Charionette za czuwanie nad stroną techniczną, no i oczywiście Cytrynce, która była pomysłodawczynią i główną organizatorką tej zabawy. Gratulacje dla Kerbiego, naszego Jedynego Ocalałego. :D Gratuluję także Śliwkom i Mandarynkom, świetnie sobie radziliście. ;) Pozdrawiam wszystkich ryzykantów. <3 |
Śledziłam ten konkurs z wielką przyjemnością. Szkoda, że tak szybko się zakończył.
Dziwiło mnie to, że tylu biorących w nim udział rezygnowało na własne życzenie i nie traktowało udziału na poważnie. Jeśli się czegoś podejmuje, to się walczy do końca. Gratuluję Kerbiemu zwycięstwa. Uważam, że w pełni na nie zasłużyłeś :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:47. |