![]() |
Forumowe VS
Zanim przejde do meritum, przypominam o nowym odcinku "Ellen's Nightmare". Wielu z was czekalo na pierwszy odcinek, ale jak do tej pory niewielu go skomentowalo. Takze, przypominam o nim i zapraszam TU
************************* Wreszcie moglo by sie rzec! Wiele osob nie moglo sie doczekac dnia, w ktorym ujrza ten temat :D Dzisiaj nastapil ten dzien :) Poniewaz nie wszyscy wiedza o moim nadchodzacym projekcie, postaram sie w skrocie o nim opowiedziec. A wiec Forumowe VS (film bedzie mial swoja nazwe, na razie FVS to nazwa robocza ;) ), to film fabularny, w ktorym biora udzial uzytkownicy forum. Postaram sie przeniesc do filmu cechy charakteru uzytkownikow, co by bardziej podkreslic, ze jest to FVS. Zaznaczam przytym, ze film nie bedzie traktowal o forum the sims! Moge natomiast pewne sytuacje, ktore tu zaistnialy przeniesc do filmu i odpowiednio zmodyfikowac, by pasowal do wykreowanej przeze mnie historii :) Uzytkownicy bioracy udzial w filmie beda tez mieli jakis wplyw na przebieg wydarzen zaistnialych w filmie. Podkreslam jednak, ze to ja glownie bede decydowac o fabule :cool2:;)) Jezeli jestescie zainteresowani i chcielibyscie wziac udzial w projekcie, to serdecznie zapraszam. Wystarczy, ze napiszecie post w tym temacie oraz wypelnicie o to formularz Cytat:
3. Punkt odnosi sie do tego, jak czesto chcielibyscie by wasza postac pojawiala sie w filmie. Jest to jednak wasza preferencja nie przywilej, dlatego zaznaczam sobie prawo, by sam zdecydowac o czestotliwosci pojawiania sie waszego sima. Niemniej jednak, wybor opcji okazjonalne nie bedzie kwestionowany. 4. W tym punkcie podajecie swoje cechy charakteru, a nie te, ktore ma posiadac wasz avatar (czyli nie simowe cechy, tylko wasze prawdziwe)! 5. Tak! Do tego filmu chetni moga zglaszac swoich simow! Zanim jednak zabierzecie sie do pracy, przeczytajcie regulamin :wredny: Cytat:
Oprocz regulaminu tworzenia simow, istnieje jeszcze jeden regulamin ogolny :) Cytat:
To chyba wszystko jezeli chodzi o informacje. Komentujcie pomysl, wstawiajcie swoje zgloszenia. Zadawajcie pytania, jezeli macie jakies watpliwosci. Sam projekt prawdopdobnie wystartuje pozna wiosna, ale juz teraz musze powoli przygotowywac podloze pod film. Zgloszenia bede przyjmowac do 27 Stycznia. Po tym czasie, opublikuje liste zaakceptowanych zgloszen a z samymi szczesliwcami, skontaktuje sie poprzez PM w celu podania dalszych informacji. W zwiazku z tym, wszyscy, ktorzy beda chcieli stworzyc simow, niech zaczekaja do 27 Stycznia ;) Nie sadze by zglosila sie taka liczba osob, by zabraklo miejsc, ale lepiej nie ryzkowac. Nie chce by ktos sie napracowal przy simie, ktory ostatecznie nie wystapi poniewaz do filmu sie nie dostal. Mam nadzieje, ze pomysl sie przyjmie. Licze na wasze komentarze! :D * Glosujcie rowniez w ankiecie na miasto, w ktorym powinna rozgrywac sie akcja filmu! Jezeli jest to miasto CC, prosilbym o podanie w poscie linku z wasza propozycja! :) |
Odp: Forumowe VS- Zgłoszenia
OMG OMG OMG Forumowe VS <3 :D
Codziennie zaglądałem na tę założoną przez Ciebie grupę, żeby sprawdzić, czy coś się ruszyło... A tu taka niespodzianka! :D Chętnie wziąłbym udział, ale mam jedno pytanie - będzie trzeba podkładać głos swoim postaciom? :O A co do miasta - wybieram Bridgeport. Tam może się dużo dziać... Oby z tego nie wyszła druga Wawa non stop :D |
O, fajnie! Prawdopodobnie się zgłoszę. :D
Miasto... Nie wiem. :O Muszę się zastanowić. :3 |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Jestm za podkładaniem głosu, wyszłoby śmiesznie, i ciekawiej. Ivona czy napisy są w większości takich produkcji, a to by była oryginalność.
A jeżeli soba, ktora dostala sie do filmu nie bedzie chciala tego zrobic, zawsze mozna go/ja zastopic (nie chodzi o sima, tylo o podkladanie glosu) Bardzo sie ciesze, ze niedlugo (taaaaa) to wystartuje. ;3 Zglosze sie na pewno. :p |
Cytat:
Cytat:
Wazny komunikat. Wlasnie dzisiaj dostalem swoja kopie The Sims 3- Nie z Tego Swiata, dlatego tez materialy z tego dodatku beda zezwolone w kreatorze simow. Niedlugo tez, pojawi sie miasto Moonlight Falls w ankiecie ;) |
No to ja się zgłaszam! :D
1. Nazwa Użytkownika Forum: Pink Panther 2. Płeć: Mężczyzna ;P 3. Występowanie w filmie: może być częste ^^ 4. Cechy charakteru: raczej wygadany, towarzyski, utalentowany pisarsko, lubiący śmiać się i pożartować oraz spędzać czas przy komputerze, ale też ze znajomymi lub rodziną :) A propos komputera, otwarty na różne "nowinki technologiczne" :P 5. Własny Sim: raczej nie ;) (nie umiem robić Simów :P ) 6. Czemu chciałbyś wziąć udział w Forumowym VS?: Gdy tylko dowiedziałem się o tej akcji bardzo mi się spodobała. Na pewno wyjdzie to dość ciekawie i chciałbym, żeby moja postać pokazała się gdzieś w tym Videostory i "odcisnęła trwały ślad na kartach historii FTS" ;P |
Nazwa Użytkownika Forum:Zły chipsik Wrogar
Płeć:Mężczyzna Występowanie w Filmie:Częste Cechy Charakteru:Komputerowiec,Nieśmiały,Ambitny,Tchórz, Gorąca Głowa Własny sim:Nie Czemu chciałbyś wziąć udział w Forumowym VS?:to Ciekawa akcja i chce wziaść udział (: grupa wiekowa sima:Nastolatek Płeć:Mężczyzna |
Z chęcią się zgłoszę, ale te cechy to mają być w końcu moje, czy simowe (w sensie z gry?)
|
Searle, tak jak pisze w regulaminie. Cechy maja byc twoje, prawdziwe. Czyli poprostu masz siebie opisac ;)
|
No, to proszę bardzo:
1. Nazwa Użytkownika Forum: Searle 2. Płeć: Kobieta 3. Występowanie w filmie: Częste 4. Cechy charakteru: zabawna, pomocna, melomanka, infantylna 5. Własny Sim: Raczej nie, chyba, że zdążę naprawić komputer. 6. Czemu chciałbyś/chciałabyś wziąć udział w Forumowym VS?:Już raz moja postać występowała w fotostory, to teraz czas na videostory :) |
a co mi tam xDD
1. Nazwa Użytkownika Forum: alpherainn 2. Płeć: Mężczyzna 3. Występowanie w filmie: częste 4. Cechy charakteru: nieśmiały, optymista, marzyciel, wolący samotność, niezbyt pewny siebie, miły. edit: o! czasami buntowniczy i denerwujący niektórych ludzi xDD 5. Własny Sim: nie 6. Czemu chciałbyś/chciałabyś wziąć udział w Forumowym VS?: Bo jest to ciekawy pomysł, bo chciałbym zobaczyć siebie jako Sima w Videostory, oraz liczę na świetną zabawę z tego powodu ^^ |
Chętnie spróbuję xD
1. Nazwa Użytkownika Forum: Charionette (zezwalam na Cherrie :P) 2. Płeć: Kobieta 3. Występowanie w filmie: Częste 4. Cechy charakteru: Raczej miła, ale bywam wredna i złośliwa. Zabawna, pomocna oraz straszny śpioch ze mnie. Staram się być zorganizowana (idealna cecha do wyśmiania bo moje zorganizowanie kończy się szybciej niż zaczęło xD). 5. Własny Sim: Nie. 6. Czemu chciałbyś/chciałabyś wziąć udział w Forumowym VS?: To świetny pomysł, chciałabym zobaczyć siebie jako sima. A udział w videostory to już w ogóle szał :D |
1. Nazwa Użytkownika Forum: Kędziorek (Kędzia, Kędzior, jak wolisz ;)))
2. Płeć: Kobieta 3. Występowanie w filmie: Częste 4. Cechy charakteru: Z poczuciem humoru, roztrzepana, aż dziw, że dotąd nie zapomniała swojej głowy. Lubi sobie długo pospać, a także często się spóźnia (to pewnie przez to, że wszystko robi na ostatnią chwilę :D). Pomocna, ale nie cierpi być wykorzystywana. Zdarza się, że jej cięty język daje o sobie znać ;) (W 3. os. jakoś łatwiej mi się o sobie pisze xD) 5. Własny Sim: Niestety nie... 6. Czemu chciałbyś/chciałabyś wziąć udział w Forumowym VS?: Jestem bardzo ciekawa tego VS oraz sposobu w jakim przedstawisz użytkowników forum (w tym, mam nadzieję, również mnie :)). Poza tym chcę zobaczyć jak to jest być aktorką xD |
a co mi tam
1. Nazwa Użytkownika Forum: fromyesterday 2. Płeć: Kobieta 3. Występowanie w filmie: Częste 4. Cechy charakteru: jestem strasznie nieśmiała, małomówna, ale otwieram się przed kimś jak go już lepiej poznam. no i do tego często wkurzam ludzi i jestem podobno dziwna :D 5. Własny Sim: Nie 6. Czemu chciałbyś/chciałabyś wziąć udział w Forumowym VS?: Bo to fajna sprawa,nigdy w czymś takim nie występowałam. Zawsze musi być ten pierwszy raz ;p |
1. Nazwa Użytkownika Forum: Cytrynowa Wiśnia
2. Płeć: Kobieta 3. Występowanie w filmie: Częste 4. Cechy charakteru: gadatliwa, lubi siać zamęt i chaos, trochę dziwna i zwariowana, woli raczej działać na własną korzyść, jednakże potrafi poświęcić się dla innych. 5. Własny Sim: Nie 6. Czemu chciałbyś/chciałabyś wziąć udział w Forumowym VS?: Bo lubię wszędzie być. No i to bardzo fajna sprawa, tka naprawdę już dawno od twoich zapowiedzi czekałam na to. No i to będzie takie ciekawe - zobaczyć użytkowników jako simów, przebywających razem xD lubię takie akcje |
a co mi tam, też się zgłoszę
1. Nazwa Użytkownika Forum: Laselight 2. Płeć: kbieta 3. Występowanie w filmie: częste 4. Cechy charakteru: dosyć nieśmiała(ale nie samotnik) i zapominalska. do tego spóźnialska. oprócz tego bałaganiara, maruda, nie lubię się chwalić. no i nie znoszę dzieci, ale za to uwielbiam spędzać czas przy muzyce/komputerze. no i czasami wariuję XD 5. Własny Sim: nie 6. Czemu chciałbyś/chciałabyś wziąć udział w Forumowym VS?: gdyż jestem ciekawa, jak pokierujesz losami mojej osoby, a do tego wiem, że będzie spoko. jestem ciekawa jak to będzie wyglądać, a do tego lubię takie forumowe akcje. jestem też ciekawa, ile osób zobaczymy jako simów. |
1. Nazwa Użytkownika Forum: Qwerty
2. Płeć: mężczyzna 3. Występowanie w filmie: częste :D 4. Cechy charakteru: łatwo się wkurzam, ale nie daję tego po sobie poznać (a przynajmniej tak mi się wydaje), generalnie to mam wahania nastrojów jak kobieta w ciąży, no i wydaje mi się, że jestem dość skrytą osobą, nie okazuję na zewnątrz zbyt wiele emocji (mimo, że wewnątrz miewam prawdziwy huragan). Nie lubię jakiś spędów gdzie jest mnóstwo ludzi, lubię być sam, ale też nie jestem samotnikiem, potrzebuję ludzi wokół siebie. Lubię mieć wszystko pod kontrolą i robić rzeczy samodzuelnie. Jestem perfekcjonistą. 5. Własny Sim: nie 6. Czemu chciałbyś/chciałabyś wziąć udział w Forumowym VS?: ciekawy jestem jak się potoczą losy mojej postaci, jak sobie mnie wyobrazisz, no i generalnie to może być niezła zabawa :3 |
Łał, ale się wszyscy na to teraz rzucili. :O :D
1. Nazwa Użytkownika Forum: Diana 2. Płeć: kobieta 3. Występowanie w filmie: częste 4. Cechy charakteru: z simowych dałabym między innymi Komputerowiec, Szczęściarz, Samotnik, ogólnie jestem spokojną osobą. No i jeszcze jestem uparta, mam swoje zdanie na każdy temat, jestem indywidualistką. Lubię wszystko robić sama. 5. Własny Sim: Nie (na początku chciałam zrobić, ale doszłam do wniosku, że robisz urocze simki i lubię twój styl tworzenia simów. :) Mogę tylko prosić, żeby moja postać była nastolatką/młodą dorosłą? :P). 6. Czemu chciałbyś/chciałabyś wziąć udział w Forumowym VS?: Od początku spodobał mi się ten pomysł, muszę wziąć udział! :D To będzie ciekawe zobaczyć film o userach forum. :3 Edit: Tak teraz myślę, że trochę mało napisałam w cechach charakteru, dopisałam tam teraz troszkę. :P |
1. Nazwa Użytkownika Forum: Sqiera (choć już różnie wołają... ;p)
2. Płeć: kobieta 3. Występowanie w filmie: częste 4. Cechy charakteru: uparta, czasami powiem coś zanim pomyślę, więc bywam też w ten sposób trochę niegrzeczna i dosadna w słowach, godna zaufania, pomocna, towarzyska, wesoła... 5. Własny Sim: Tak 6. Czemu chciałbyś/chciałabyś wziąć udział w Forumowym VS?: Chciałabym wziąć udział w czymś takim, bo jest to coś nowego i jestem po prostu ciekawa jak to wyjdzie. Czuję, że będzie to świetna zabawa :D 7. Grupa wiekowa sima: Młody Dorosły 8. Płeć: Kobieta |
1. Nazwa Użytkownika Forum: Mile
2. Płeć: kobieta 3. Występowanie w filmie: częste 4. Cechy charakteru: Wesoła, bez problemowa, uczuciowa, kocham zwierzęta (mogłabym mieć w filmiku jakiegoś kotka :) ) Czasem zapominam o świecie. Jak w coś wsiąknę to nic nie widzę wokół siebie i brnę do końca. Lubię towarzystwo ludzi i świetnie się bawić. 5. Własny Sim: Tak 6. Czemu chciałbyś/chciałabyś wziąć udział w Forumowym VS?: Liczę na niezły ubaw i lekkie nabijanie się ze mnie. 7. Grupa wiekowa sima: Młody dorosły 8. Płeć sima: kobieta |
1. Nazwa Użytkownika Forum: Lubie
2. Płeć: menszczyzna 3. Występowanie w filmie: (częste/okazjonalne)[*] szczerze, mi to obojętne, twoja decyzja ;p 4. Cechy charakteru:[*] inny niż wszyscy, szalony, roztrzepany, trochę lubiący samotność, ale też przyjazny. często też wszystkiego zapominam i mam wielkiego lenia jak mam coś zrobić (albo mam iść się uczyć pff) 5. Własny Sim: (tak/nie)[*] zaskoczę cie, że tak. wykombinuję jakiegoś niedługo i ci podeślę. 6. Czemu chciałbyś/chciałabyś wziąć udział w Forumowym VS? : czemu chcialbym? do konca nie wiem, ale fajnie by bylo zobaczyc jak ludzie(ty) postrzegaja mnie na forum. ciekawi mnie tez to, czy te zdanie jest takie jakie ja mam. i fajnie zobaczyc simowego siebie w twoim vs 7. Grupa wiekowa sima: ups, nie wiem. może młody dorosły ? nie wiem, ale raczej. 8. Płeć: POPRAWKA, jednak zrobie menzczyzne. |
1. Nazwa Użytkownika Forum: Myrtek
2. Płeć: kobieta 3. Występowanie w filmie: No bo wiesz... ja to taka gwiazda, której nawet krótkie wystąpienie wywoła okrzyki radości u publiczności, ale im większa rola tym większa szansa na rozgłos i zdobycie statuetki akademii. B| 4. Cechy charakteru: Uwielbiam czarny humor, a moją bronią przeciw szerzącej się głupocie jest sarkazm z najwyższej półki. Taka "jajcara". :P Mam wybuchowy charakter i zanim pomyślę to zrobię niestety. Jestem osobą bardzo uczuciową i uwielbiam to okazywać najbliższym. :) Mam czasem odchyły od normy np. uważam się za panią wszechświata, a kilka chwil później przeglądam internet i jestem bliska depresji, co jest częściej komiczne i żałosne niż poważne. Jestem rozważna, lecz także dziecinna. 5. Własny Sim: Tak (Podeślę Ci jutro wieczorem pewnie moją simkę) 6. Czemu chciałbyś/chciałabyś wziąć udział w Forumowym VS?: Chciałabym zobaczyć jak inni poprowadziliby moje losy + występ w takim ogólnodostępnym show to też niezła sprawa i to nie byle kto ma taką szansę! Dodatkowo jest to bardzo nowatorski pomysł i to w wykonaniu naszego forumowego artysty, który odpowiednio zaopiekuje się tą produkcją. :D 7. Grupa wiekowa sima: Młody dorosły 8. Płeć sima: kobieta |
Bardzo dziekuje wszystkim za zgloszenia. Jest ich naprawde sporo! :)
Niemniej jednak licze na wiecej! Pamietajcie, ze termin przyjmowania formularzy uplywa za tydzien, 27 Stycznia o godzinie 23:59! Dodam, ze jest to termin na wysylanie swoich zgloszen. Do kiedy macie czas na stworzenie simow (jezeli macie zamiar wyslac swoich), poinformuje was po zamknieciu rekrutacji ;) |
a co mi tam
1. Nazwa Użytkownika Forum: Apocalypsa [Apo ;p] 2. Płeć: Kobieta 3. Występowanie w filmie: obojętne w sumie ;p 4. Cechy charakteru: uu trudne pytanie :p poczucie humoru, impulsywność, drażliwość, lekka nieśmiałość, upartość, nastrój zmienia mi sie jak pogoda w górach - czasem super wesoła a czasem ponura, komentowanie wszystkiego [jaka to cecha? :d], upierdliwość, czasem złośliwość, nieco zakręcona. lubie dzieci i króliczki. 5. Własny Sim: nie 6. Czemu chciałbyś/chciałabyś wziąć udział w Forumowym VS?: bo chce się pośmiać z samej siebie [i z innych :D] |
1. Nazwa Użytkownika Forum: Katerina
2. Płeć: Kobieta 3. Występowanie w filmie: częste, a co! XD 4. Cechy charakteru: z pewnością mam ogromne poczucie humoru, jak Myrtek uwielbiam czarny humor, wolę towarzystwo laptopa, niż ludzi, ale czasem mam wręcz odwrotnie, jestem bardzo dziecinna, ale tylko w towarzystwie bliskich, strasznie łatwo się rozjarzam, a raczej ciągle jestem rozkojarzona i ciężko mi się skupić i jestem trochę wredna. XD 5. Własny Sim: nie 6. Czemu chciałbyś/chciałabyś wziąć udział w Forumowym VS?: Boże, to będzie musiało wyglądać komicznie. :P |
1. Nazwa Użytkownika Forum: Fallen
2. Płeć: kobieta 3. Występowanie w filmie: fajnie, jakby było częste xD 4. Cechy charakteru: nieśmiałość, wrażliwość, poczucie humoru. Jestem osobą bardzo uczuciową, nienawidzę kłótni i staram się ich unikać, lubię pocieszać i łagodzić spory. Kocham zwierzęta i gdybym mogła, przygarnęłabym każde stworzenie ze schroniska :P Jestem też leniwa i uczulona na głupotę innych ludzi. 5. Własny Sim: nie 6. Czemu chciałbyś/chciałabyś wziąć udział w Forumowym VS?: uważam to coś okropnie ciekawego i chciałabym zobaczyć siebie w Twoim VS, bo wiem, że poprowadzisz to bardzo dobrze :D na pewno byłoby przezabawnie zobaczyć siebie jako sima, szczególnie, że nigdy w takim czymś udziału nie brałam :) |
1. Nazwa Użytkownika Forum: Flo
2. Płeć: kobieta 3. Występowanie w filmie: (częste/okazjonalne)[*] częste! :D 4. Cechy charakteru:[*] szczerość, poczucie humoru, delikatny egoizm, spryt i przebiegłość ( xD ), w stosunku do bliskich osób wyrozumiałość i empatia. 5. Własny Sim: (tak/nie)[*] nie 6. Czemu chciałbyś/chciałabyś wziąć udział w Forumowym VS?: fajnie będzie zobaczyć 'siebie samą' na ekranie, zapewne będzie dużo śmiechu :p poza tym chciałabym mieć swój udział w VS. Poza tym biorąc pod uwagę to, że robisz to ty jestem pewna, ze będzie dobrze wykonane :) pozdrawiam, chlewik <3 |
1. Nazwa Użytkownika Forum: Alcio
2. Płeć: mężczyzna 3. Występowanie w filmie: (częste/okazjonalne)[*] częste ^^ 4. Cechy charakteru:[*] szczery, często walczy o swoje co prowadzi do kłótni, lubi być w centrum uwagi, i lubi się śmiać :D 5. Własny Sim: (tak/nie)[*] nie 6. Czemu chciałbyś/chciałabyś wziąć udział w Forumowym VS?: lubię patrzeć jak ktoś mnie odtwarza, na płótnie, w grach - gdziekolwiek. Miłe uczucie :D lubię Twoje prace, więc wiem, że na pewno film będzie profesjonalny. - nie, nie podlizuję się XD mówię szczerze :) huhuhuhu, czekam :3 |
Macie ostatni dzien (Poniedzialek), by moc wyslac swoje zgloszenia! We Wtorek postaram sie wam podac garsc informacji oraz ustalic termin konferencji GG. Powiedzcie, czy na taka ewentualna konfe sie piszecie?
|
ja się godzę, ale według mnie będzie MEGA chaos :c
|
Spokojnie, na razie was o tym informuje. Jak sama konfe bedzie przebiegac dowiecie sie we Wtorek prawdopodobnie :)
|
Konfa zawsze spoko ;)
|
Jak dla mnie luzik, o ile termin mi będzie pasował ;)
|
Mi konfa pasuje :D
|
pewnie :D
|
Ja tez sie zgadzam, o ile termin bedzie pasował.
|
konfa mi pasuje, tylko coś się z moim GG dzieje, bo bardzo często jest automatycznie Dostępny > Niedostępny > Dostępny xDDD
poza tym - jeszcze tylko godzina konferencji jest dla mnie dość ważna jak coś. |
ja powiem tylko tyle, ze mi pasuje konferencja JEZELI MOJ SIMOWY JA SIE DOSTANIE, bo nie chce mowic, ale niektorzy sie napalaja jak nie wiem co sie tak napala. (oj brzydkie rzeczy mi przychodza do glowki)
|
Lubie, konferencja bedzie dla tych, ktorzy sie dostali ;)
Poza tym, nie widze by ludzie sie jakos szczegolnie napalali :P |
Spoko, konfa może być, byle w jakiejś porze, która będzie pasowała wszystkim, a przynajmniej większości ;)
|
Osobiście rzygam GG, ale jak trzeba... :P
|
Spoko, konfa mi pasuje :) Kiedy będzie wiadomo, kto się dostał?
@down Spoko ;) Dzięki :) |
PP, prawdopodobnie jutro ;)
|
Odbyłaby się raczej w godzinach wieczornych tj. 20, prawda? :O
|
Myrtek, nie. O 6 rano was widze :D
|
Don, w sumie masz rację, zaproponowana przez Ciebie pora bardziej mi sprzyja <3
|
Cytat:
swoją drogą mógłbyś już zdradzić kto się dostał :D |
Myrtek, to swietnie ;)) :D
Cytat:
Hehe, nie tak predko. Zgloszenia wciaz przyjmuje :D Powiem wam tylko, ze 50% zgloszen wybiore ja, drugie 50% wylosuje komputer, takze wierzcie w swoje szczescie :smiech: :P ************ Dziekuje wszystkim za zainteresowanie! Prawdopodobnie jutro podam wam liste szczesliwcow. Ja juz wiem, kto wystapi w moim filmie! :D |
Cytat:
|
Kedziorek, jeszcze nie jestem pewien, wiec niech pozostanie enigmatyczne "jutro" :D
****** Jak wszyscy wiecie, Don to zly i okrutny czlowiek. Dlatego mam dla niektorych bardzo zla wiadomosc, dla innych byc moze swietna. Lista szczesliwcow wyladowala w koszu! Tak, dobrze czytacie. Dlaczego tak sie stalo przekonacie sie juz za chwile. Dla niektorych, jest to druga szansa. Dla innych, ponowna walka o wywalczona posade! Modlcie sie o ponowne szczescie, muahahhaha! :evil::smiech: :D |
1. Nazwa Użytkownika Forum: Libby
2. Płeć: Kobieta 3. Występowanie w filmie: może być częste :P 4. Cechy charakteru: Nie było łatwiejszych pytań? :P Zadziora, spokojna, ironiczna, czasem złośliwa, z poczuciem humoru, miła i dbająca o bliskich, nieprzewidywalna, z masą pomysłów, wymagająca, gdy coś mnie wkurzy, jestem jak tornado, uparta, perfekcjonistka, kreatywna... Chyba tyle ;) 5. Własny Sim: nie mam TS 3, więc nie 6. Czemu chciałbyś/chciałabyś wziąć udział w Forumowym VS?: Lubię brać udział w ciekawych przedsięwzięciach, a to właśnie takie mi się wydaje ;). Dwa razy wzięłam udział w FS, choć niedokończonych. Liczę, że z Twoim VS będzie zupełnie inaczej. Właściwie jestem tego pewna. PS. Kędziorek kazała mi dopisać do cech, że lubię prześladować ludzi :P. |
Wiec na wstepie chcialbym wszystkim podziekowac za zainteresowanie i zgloszenia. Naprawde spodziewalem sie moze z 6, 7 zgloszen, a bylo ich ponad 20! Naprawde niezmiernie mnie taki obrot sprawy cieszy :)
Z posrod wszystkich aplikacji wybralem 14 szczesliwcow. Wybor nie byl prosty, ale wszystkich niestety wziac nie moglem. 50% z was wybralem osobiscie, drugie wylosowal za mnie komputer. Mam nadzieje, ze ci, ktorzy sie nie dostali nie beda sie na mnie gniewac. Jest szansa w przyszlosci, ze beda jakies wolne miejsca. Moze wtedy sie wam bardziej poszczesci. Przyjete zgloszenia wstawilem pod spoilerami, aby troche was potrzymac w niepewnosci :D A wiec... zacznijmy chwile prawdy! :P Zgloszenie nr.1 Spoiler: pokaż Zgloszenie nr. 2 Spoiler: pokaż Zgloszenie nr. 3 Spoiler: pokaż Zgloszenie nr. 4 Spoiler: pokaż Zgloszenie nr. 5 Spoiler: pokaż Zgloszenie nr. 6 Spoiler: pokaż Zgloszenie nr. 7 Spoiler: pokaż Zgloszenie nr. 8 Spoiler: pokaż Zgloszenie nr. 9 Spoiler: pokaż Zgloszenie nr. 10 Spoiler: pokaż Zgloszenie nr. 11 Spoiler: pokaż Zgloszenie nr. 12 Spoiler: pokaż Zgloszenie nr. 13 Spoiler: pokaż Zgloszenie nr. 14 Spoiler: pokaż Jeszcze raz dziekuje wszystkim za zgloszenia! Pamietajcie, ze byc moze znajdzie sie jeszcze pare miejsc, wiec ta lista nie przekresla waszej szansy wystapienia w VS :) Teraz garsc informacji: W zgloszeniach uzylem dla nickow roznych bbcodow. Podkreslone nicki, to zgloszenia, w ktorych user wyrazil chec stworzenia swojego sima. Ostateczny termin na wyslanie postaci przypada na 4 Lutego. Pochylone nicki, to zgloszenia w ktorych, zmianie ulegnie nazwa uzytkownika. W celu ustalenia nowej, skontaktuje sie z uzytkownikiem poprzez PM. Wazna informacja odnosnie waszych avatarow. Ci, ktorzy nie decyduja sie na robienie sima, musza miec na uwadze, ze nie zamierzam zbytnio przykladac sie do wygladu waszych avatarow. Dlatego, ze zamierzam skupic sie na innych, istotnych aspektach. Postanowilem wiec, ze mozecie podeslac mi link do jakiegos sima z internetu, ktorego chcielibyscie wykorzystac jako swojego avatara. Mozecie rowniez poprosic kogos, by wam takiego sima stworzyl. Nie jest to wymagane, ale daje wam taka mozliwosc ;) Jezeli ktos zdecyduje sie na taki krok, prosilbym o napisanie posta w tejze materii. Co do konferencji. Na chwile obecna planuje zrobic dwie konforencje, by podzielic was na dwie grupy. Data 1 29 Stycznia (Jutro), Godzina 20. Data 2 30 Stycznia, Godzina 19. Wypowiedzcie sie, czy ktoras z tych dat wam pasuje, a ja postaram was sie odpowiednio podzielic. To chyba wszystko na dzis. Jezeli cos mi sie przypomni, oczywiscie poinformuje was o tym tutaj :) A teraz cieszcie sie! Gloria i chwala czeka!! :D |
Yaaay, ale się ucieszyłam, jak otworzyłam zgłoszenie pierwsze xd Ogólnie bardzo podoba mi się ten skład, na pewno będzie bardzo zabawnie.
Co do sima z internetu (bo sama trójki nie posiadam), dzisiaj może kogoś poszukam, w razie czego edytuję posta. Obydwie daty mi pasują, ale pierwsza najbardziej. :P |
Ale fajnie! :>
Mi osobiście obie pasują, ale ja jako stary sklerotyk i ofiara nagminnego lumbago, preferuję jutro o 20. :D |
yaaay! ;D
co do sima to poszukam, podeśle na gadu czy coś :) a daty pasują mi obie, jestę nołlajfę więc.. :P |
a co z numerami GG ? podesłać ci czy coś ?
(co do daty i godziny, jestem tego samego zdania co Flop, więc proszę, nie rozdzielaj nas i nie dawaj do innych grup. :c ) |
smuuuuuuuuuuuuuuut :c
|
nie wierze. ze sie dostalam, no ale z dat konferencji bardziej mi pasuje. 30 stycznia o 19.
|
Jak dla mnie obie daty są okej, raczej powinnam mieć dostęp do neta. Nie jestem jednak pewna czy dam radę wejść - jest ostatni tydzień przed feriami i codziennie mamy po kilka testów. ;_;
Okej, poszukam jakiejś simki. ;D |
A czy mógłbyś przybliżyć te "okazje do ostania się jeszcze"? :D
szczerze, to trochę mi zależało i trochę żałuję :cry: xd |
Jeśli o mnie chodzi, pasują mi oba terminy. GG dostaniesz na Prywaciarzu :>
|
Po prostu dziekuje :D mi bardziej pasuje jutro o 20.
|
Łoooo, dziękuję! <3
Data 29 stycznia mi pasuje :) |
CW, na razie nie moge powiedziec :P
ROZKLAD KONFERENCJI 29 Stycznia Pink Panther Charionette Fallen Myrtek Flo Lubie Rudzielec 30 Stycznia Mile18 Sqiera Apocalypsa Perplexite Laselight Diana Searle Uzytkownicy z nickami na czerwono, proszeni sa o przeslanie mi swoich numer GG na PM, lub wyslanie wiadomosci na komunikator z swoim nickiem. Moj numer GG znajduje sie w profilu. Taki rozklad wam pasuje? |
mi pasuje jak najbardziej. C':
|
Mi również pasuje :3
@edit: po aktualizacji jest jeszcze lepiej :D |
Wybacz Don moją osobistą, uzasadnioną niechęć do Perplexite, ale wolałabym być na tej drugiej konfie :sly:
|
Rudzielec, tak lepiej? (zrobilem aktualizacje)
|
o teraz jest idealnie aww. ;3
|
tak, znacznie lepiej, dzięki! :3
@down: czemu nie? :< dupa maryni może być przecież całkiem fajna :wredny: nie no spoko, dogadamy się ;P |
Uprzedzam tylko, ze nie bedziemy sobie gadac o dupie maryni tylko o rzeczach zwiazanych z filmem! Wiec robie to w wierze, ze w takim skladzie latwiej nam bedzie sie porozumiec.
|
będzie lepiej <3 rudzix, oliwka i lubicz to idealny dla mnie skład osobiście, hah :P
no i bez dupy maryni ofc. |
Cytat:
|
Czy ja mogę powiedzieć? Ja bym chciała ze skiera i rudzia? Kocham te kolory. to moja slabosc :D Nic więcej :)
|
Ooo baardzo porządna grupa, wręcz śmiem rzec, że drużyna marzeń! :D
|
Cytat:
Cytat:
|
Dziękuję za przyjęcie mnie! :)
Na konferencji oczywiście bedę :) Zaraz wyślę numer gg. Sima postaram się jakiegoś znaleźć, by odjąć Tobie pracy :) A dlaczego dzielimy się na grupy? |
Cytat:
|
Troche czasu minelo, wiec moze w koncu napisze jak sie ma sprawa z FVS.
Projekt zostal tymczasowo zamrozony. Powodow bylo kilka, ale jeden najwazniejszy (mala ilosc czasu) przewazyla o tej decyzji. Film zapewne kiedys sie pojawi, byc moze pozna jesienia, moze po nowym roku. Niechce dawac konkretnych terminow, by niebudowac niepotrzebnej presji :) Aczkolwiek, jak to u pana Dona bywa, wszystko wlasciwie jest tworem spontanicznym. I tak jak FVS czeka na swoja kolej, tak szykuje pewna niespodzianke, ktora pojawi sie prawdopodobnie w Lipcu. Mam nadzieje, ze sie wam ona spodoba :D |
Odp: Forumowe VS
[IMG]http://i61.************/okolmc.jpg[/IMG] Niespodzianka jest coraz blizej... :D @Update Postanowilem was poinformowac, kto pojawi sie w nadchodzacej niespodziance. Potwierdzona obecnosc maja: -Pink Panther -Charionette -Sqiera Nie oznacza to wcale, ze lista ta jest kompletna ;) |
Ale fajnie :love:
Już nie mogę się doczekać co dla nas przygotowałeś Coś czuję, że to będzie epickie! |
To jestem ja na tym zdjęciu? xD
Coraz bardziej nie mogę się doczekać! :D |
Coś w tym musi być bo moje pierwsze skojarzenie było z Tobą, ale potem pomyślałam "eeee, niee...to nie może być mój syn/kochanek/anyone"
Ciekawe w ogóle czy to będzie miało coś wspólnego z zarysem jaki opisywaliśmy na konfie xD |
Cytat:
Cytat:
|
Czyli reszta "zakwalifikowanych" userów także się pojawi? :D
|
Niestety, ale nie ;)
|
Ach, to szkoda ;)
|
Genesis, a możemy się spodziewać premiery jeszcze latem? :D
Możliwe, że już o to pytałem, nie pamiętam :| @down Woo, to super! :D |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
////////////// |
O co chodzi Myrtku? :)
W niespodziance pojawi sie rowniez... Perplexite :lol2: |
@Genesis - że wreszcie coś wstawiasz! :D
|
Cytat:
Swoją drogą, ten pomysł z krótkimi filmikami może być nawet ciekawszy niż sam serial... :fun: |
Cytat:
|
No skoro będzie tam Perple to nie mogę się doczekać premiery! :D
|
O kurczę, nie mogę sie doczekać! :) Najpierw Ostatnia podróż, a teraz ta niespodzianka - szalejesz Don :P
|
troche szkoda, ze bedzie tylko trojka userów z całej listy no ale dobra :D i tak nie mogę się doczekać, szczególnie jakupa ;D
|
wow :D
Jestem ciekawa jak odzwierciedlisz Perplepxa |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Premiera niespodzianki moze sie opoznic, poniewaz mamy niestety takie upaly, ze niechcialbym swojego laptopa usmazyc :P ;) |
Ja nie wiem jak to się stało, że przeoczyłam tą listę osób... Albo ją dodałeś po tym jak ja byłam w tym temacie, w każdym razie hmm... czekam na ten filmik. :D
|
Cytat:
Maly bonusik [IMG]http://i61.************/10dv445.jpg[/IMG] Wlascicielka simki sie poznaje? :D |
@up: TAK :D (choć to właśnie lodówka, o ile to ona, naprowadziła mnie na właściwe tory!) :P
|
Cytat:
Ale jedzenie nie bedzie motywem przewodnim twojego wystapienia... chociaz... w sumie to bedzie :lol2: XDDD |
Myrtek to Lara Croft? : O
|
Caesum, najwidoczniej, tak Myrtek chciala sie prezentowac :P :D
A teraz pytanie do ogolu. Niespodzianka mi sie nieco rozrosla i obecnie ma gdzies 10 minut. Zastanawiam sie, czy nie podzielic jej na 2 czesci. Jedna miala by niecale 4 minuty i byla by bardziej wstepem, poniewaz wiekszosc smaczkow pojawilaby sie w drugiej. Chcialbym wiedziec, czy dacie rade wytrzymac jeszcze z 1-2 tygodnie (wydanie w calosci), czy moze chcielibyscie juz zobaczyc ta czesc pierwsza? :D |
Pokaż już pierwszą część, a nie pytasz głupio :D Lepiej zobaczyć cokolwiek, bo nie mogę się doczekać! :D
|
Daaaj nam pierwszą część :D
|
|
ahahahah, różowa pantera XDDD
Don jaki przystojny, woah Nysia jaki w**** ahaha, czarny charakter :x "a teraz *****iste reklamy" sikam XD "ogólnie masz wy***ane na sprzątanie" rewolucyjny produkt z czarnobyla XDDDDDDDDDDDD genialne! Myrtek, świetna rola :) Perpleksa to mi szkoda :(( legenda forum uśmiercona w tak podły sposób XD czemu Pantera wchodził tak dziwnie po schodach? w Bridgeport trochę pusto, ale to simsy :C ej czekaj, czekaj :O perpleks powrócił! awww Ogólnie to świetnie Ci to wyszło! Nagrywaj dalej, mam nadzieje, że nie będziemu musieli czekać tak długo jak na ten odcinek. :) |
Oborze, oborze, oborze. CZY TO PRAWDA? PLEPLE POWRÓCIŁ? D: Ratujcie marudniki, offtopy i liczenia do milijonów, fala butthurtu nadchodzi.
*zamyka się w chałupie z płytą Myrtka* Za ten bezczelny cliffhanger powinni cie powiesić. :D |
Br - ICZport xDD
Część o Perlexie mnie roz***ała, serio xDDDDDDD Reklama też wy***ana xDDDDDDDDDD "ta niewidzialna szmata" "rewolucyjny produkt z czarnobyla" XDDDDDDDDDDDDD MEGA! <33333333 Fajnie wyszło xD |
Ja cierpię dolę! :D To było genialne, jak zwykle jesteś najlepszy. Cały filmik prawie wyłam ze śmiechu. Nie mogę przytoczyć tu tekstów bo wiadomo. Świetnie wszystko zgrałeś, jestem pod wrażeniem. Piosenka jaka błyskotliwa :D a reklama ho ho ho. Sama bym chciała mieć taką szmatę. Skiera mnie rozwaliła z tymi implantami i jestem w szoku, że i ja się znalazłam. Dzięki Donuś, to było niesamowite, podziwiam twoje pomysły. Czekam na więcej. :D pozdrowionka Mile cmok :D
|
Ahahah, pozdrawiam z podłogi, gdzie znajduję się od pierwszych minut filmu xDDD
Różowa Laseczka, mmmm, jaki słodki kociaczek :love: To jednak był Pink Panther, wiedziałam :D Ale ja jego gosposią, rly? xD Chociaż w sumie...rolę mam cudowną <3 jestę czarnym charakterę :megusta: Reklama Klining Hed tak bardzo rozłożyła mnie na łopatki, że chyba bardziej się nie da. Jeszcze się z tego śmieję xDD Nowa płyta Myrtka - chcę ją! Ten tekst jest taki głęboki, cudowny...ta muzyka zmieniła moje życie. No i Perplexite - gównoburza is coming :D Ogółem wyszło tak jak się spodziewałam - idealnie :D profesjonalnie i mega śmiesznie. Najlepsze co ostatnio oglądałam. Mam nadzieję, że szybko zobaczymy kolejną część. To ja wracam gwałcić przycisk replay |
O kurka... jestem pod wrażeniem :)
Zestaw Klining Hed chyba sama sobie zakupię. Świetna reklama i taka przemawiająca... Nie ma to jak potęga reklamy... Haha :D O sobie wspominać nie będę, bo nie wypada, ale całość jest świetna i teksty również. Uśmiałam się :D I ten złowieszczy koniec... P.S. Inglisz perfect xD i Biczport... omg xD Absolutnie nie poczułam się urażona, to w odniesieniu do twoich wątpliwości, więc spinaj się i szykuj kolejny filmik :D |
powiem tak...
http://i.imgur.com/O6xTMvl.gif niestety gifa nie wstawie bo zawiera przeklenstwo... xD strasznie mi sie podobało i śmiałam sie jak opętana :pphappy: nie ma co nawet wymieniać co bylo najfajniejsze, bo jedna scena lepsza od drugiej :D edit: a, no i w piosence Myrtka jest fajna muzyka ;P |
HAHAHAHAHAHAHAH xDD
"Klining Hed" xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Już dzwonię xDDD Perple powrócił?! :O [*] ;_; Biedne B-RICZport ;_; Jesteś genialny, świetny filmik xD Ale krótko ;P |
XDD dla mnie bomba
Nie sposób wymienić co mnie najbardziej smieszylo, ale ta niewidzialna szmata rządzi + za to że z Czarnobyla jednak powinna się świecić I szczerze mówiąc szkoda mi perpleksa miejmy nadzieję, że powrót to prawda A klip myrtka przypomina mi spoty wyborcze od e+tr I czekam na więcej A jeszcze ++ za ivone z Rumunii, xDDDD I idę szukać gdzie mogę kupić płytę myrtka, cudowna muzyka na wesele i imprezy <3 Ps. Może mi ktoś zapisać ten numer po ta niewidzialna szmate? |
No no no... Jestem pod wrażeniem! Wciąż śmieję się z tego filmiku mimo że mam aktualnie masakrycznie słaby net i oglądałam wszystko w 144p. :P
Początek niczym wstęp do mega ambitnego filmu (choć ten w sumie taki był) ^^ Laseczka wymiata! Charionette postrach dzielnicy xD Don, muszę Ci powiedzieć, że niezłe ciacho jesteś! I ten plaszczyk... Gdzie można taki kupić? ^^ Rumuńska lektorka wymiata, choć nie zrozumiał ani słowa. Ach, stare poczciwe playstation... Radioaktywna szmata the best! :D Kurczę, zawsze chciałam być sławna. Coś czuję, że zdobędzie ten hit listy przebojów... I teledysk! Świetny reżyser! <3 Nie chcę brzydko wyrażać się na forum, więc powiem, że ivonka w "smutnych sprawach" roz...wala system! :D Wyję ze śmiechu na myśl o tym! Takie poczucie humoru jakie prezentuje Sz.P. Lektor wprost ubóstwiam! :D Sqiera... Niezłe melony :D za hajs z fiafomości baluj! Gównoburza... Cudnie! Tylko... Jakim cudem Rudy mógł ją wywołać, jak spadł z parteru i tragiczną śmiercią pożegnał się z obojętnym światem? No tak, złego to ani diabli nie chcą... :D Powiem tak, Don... Dobra robota! Rządzisz! |
:censored: ile komentarzy xD Postaram sie na wszystko odpowiedziec :D
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziekuje wszyssstkim za komentarze :D Ciesze sie, ze tak bardzo ten filmik wam sie spodobal :) Odnosnie tego filmu i kontynuacji, jak wiecie FVS jest zawieszone a ten film mial byc niespodzianka, wiec de facto kontynuacji byc nie powinno. Nie oznacza to, ze nic sie tu juz nie pojawi, wrecz przeciwnie. Mam pomysly na kilka innych takich filmikow. Tylko ze, fabularnie nie beda one zwiazane z tym co tutaj zobaczyliscie. Przynajmniej na razie takie mam plany. Nie wiadomo czy w przyszlosci nie zdecyduje sie opublikowac kontynuacji tej konkretnej historii. U mnie nigdy nic nie wiadomo ;) edit: A i bym zapomnial o najwazniejszym... :D Spoiler: pokaż |
Oooo, dziękuję za foto <3 byłam wtedy taka piękna i szczupła xD
Tyyy, a może my w tym Nowym Jorku mieliśmy romans :naughty: |
Cytat:
Wszystko mozliwe... moze trzeba by bylo zrobic cos w rodzaju prequela... :D Kolejna niespodzianka prawdopodobnie pojawi sie pozna jesienia. I mysle, ze bedzie to... teledysk :D |
Pewnie teledysk do piosenki Myrtka xD
|
Ogladnąłam już jakiś czas temu, ale musiałam ochłonąć :P
Podoba mi się - może czasami na niektóre żarty jestem za stara i mnie oburzają, ale jest ok :) Świetna postać Charionette! No i mnie również żal się zrobiło Perplexa :( Mam nadzieję, że wróci w wielkim stylu :) Genialne reklamy w telewizji, no i w ogóle ten kanał wymiata! :) No i jaki Ty piękny Don w tym VS :) |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Jest ok i teraz będę się wkurzać, że długo trzeba będzie czekać na kontynujację :P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:45. |