![]() |
No właśnie?Co wolicie?Piękne pelargonie na energie słoneczna,czy też upiorny korzeń problemu?Sprawdźmy!
|
Mam pytanko: co to jest ta rośllina na energie słoneczną?? Nigdy o niej nie słyszałam (ja nieczytam opisów roślin i rzeczy więc może w tym problem).
A ten korzeń problemu?? __________________________________________________ _ Martek |
Lolówno! Przecież jest jeszcze fasola, kryształy i wogóle jeszcze pełno żeczy z Uroczysk! Nie wiem po co taka SONDA-FLONDRA!!!!!
|
nie rymuj ,bo i tak ci to nie idzie.A mi mchodzi o POMOCNIK MAGICZNEJ FASOLI, a nie o KRYSZTAŁY!Chyba jest różnica, no nie?! :angry:
|
No być jest różnica ale ja nadal nie znam tych roślin... może mi ktoś wyjaśni oki??
|
Po co te rośliny??
|
Pelargonie! :D
|
Po co?Po ty by fasola rosła!
|
Irma , coś ci się chyba z avem stało , bo taki jakiś... -_-
|
Pelargonie na energię słoneczną ;) ^_^
|
Wiec tak ja chyba bede musial napisać sprostowanie ... btw. pelargonie na energie słoneczna, korzeń problemu to nie sa zadne rosliny ktore pomagaja rosnac magicznej fasoli (Irma_Lair)... Maciek S. - te rosliny sa praktycznie po nic .. wyrastaja gdy duzo czarujesz ... gdzies na dzialce po pewnym czasie da sie je zauwazyc ... jedynie przydaje sie magiczna fasola ( po niej wchodzi do nieba i tam bierzesz składnik magiczne fasole ). Irma_Lair, Magi ma racje po co sonda z takimi ubogimi rzeczami, moglas juz dac chociaz magiczna fasole ... ale i tak by było zamało ... Magi na przyszłość nie złość sie tak, nie musialas na nia najeżdzać tak odrazu ... :) Pozdrowionka
|
Sondy nie mogę już edytować...a co do avantara,to go sama zrobiłam,to mój pierwszy i trochę mi rzeczywiście nie wyszedł.
|
Cytat:
|
Wiesz Medi nie przypuszczała bym...
AVRIL! |
mi się tam wszystko podoba co wyrasta - zawsze to jakieś urozmaicenie ogródka - i świadectwo że sie dużo czaruje na danej parceli :D
|
Bardziej mi sie podobaja pelargonie....Przynjamniej sa ladne..
|
Jak i większości!
|
Mnie sie bardziej podobają pelargonie. Ale nie wiem czemu zagłosowałam że wszystko mi sie podoba :huh:
|
Mi bardziej podoba się korzeń, choć też zagłosowałam na wszystko. Jest dziwny, ale i odmienny. I to prawda, zawsze jakieś urozmaicenie ogródka
|
Najbardziej lubie magiczną fasole :P Ha ha! Ale wszystko jest fajne! Korzeń problemu pasuje do mrocznej scenerii, a fasola i pelargonia (tak mi sie wydaje) pasują do normalnej działki!
A najbardziej lubie kryształy (zwłaszcza fioletowy - najbardziej przydatny). Teraz mówie serio. :blink: |
Mi najbardziej podobają się Pelargonie na energię słoneczną ^_^
|
najbardziej lubie peralgonię a nie lubie korzenia bo umie wyrosnąć na wejściu do domu
|
Mi się podoba wszystko! :D Każda rzecz mi pasuje do ogródka!
A swoją drogą,ciekawe do czego służy ten korzeń? :huh: :blink: |
Najbardziej podobają mi się pelargonie. One zawsze upiększają mi ogród ^_^
|
Cytat:
|
może ona nie zna kodo move_obiecs? :blink:
|
ja najbardziej lubie pelargonie. sa sliczne.
|
Przeciwności : śliczne Pelargonie i szere i brzydkie korzenie. Może mają coś ze sobą wspólnego..........przeciwności się przyciągają(a ja się dziwiłam, że zawsze rosły w tym samym czasie ^_^ )
|
Mi się podobają i pelargnie i korzemnie. Najgorsza jest fasola. <_<
|
Mi korzeń problemu bo mi tylko on wyrosnął
|
Cytat:
Pelargonie na energie słoneczna rosna jak duzo czarujesz tak samo jak fasola i kryształy. |
na jednej swojej działce mam 4 korzenie, 3 pelargonie, chyba 7 kryształów(w tym dwa białe)i z 6 fasol :huh: a najwyższa przestała mi rosnąć i nie moge po niej wejść. Mam też małą hodowlę smoków :D pokażę kiedyś :D
edit: nie mam zdjęć z roślin i kryształów ale mam zdjęcia innych rzeczy z tej działki o której mówiłam :) Hodowla smoków :) http://black.www.w.interia.pl/haber1.jpg I mikroplantacja muchomorów :P http://black.www.w.interia.pl/haber2.jpg |
co tu za gupotki
wiecie ten temat to.............śmiech czy niemożna spytać o coś więcej
P.S co to za pelargonia na słońce ???? ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:28. |