![]() |
EA rozdaje the sims 2 + dodatki na originie
Przepraszam, że przeszkadzam, ale TEN KTO NIE MA THE SIMS 2 PODSTAWY I WGL;. THE SIMS 2 TO MOŻE OTRZYMAĆ TO ZA DARMO :D
http://simstruelife.pl/News:ILOVETHE...tkich_23.07.14 |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Właśnie sobie w ten sposób dodałam TS2 :D Jestem happy ! :D
|
Ooo, zaraz roześlę wiadomość znajomym. :D
|
oo jejku <3 dostałam je! <3
|
@UP, Demo czy dwójkę?
Ja mam i tak Origina zainstalowanego, więc sobie odblokowałam tą kolekcję TS2. Jak ja mam wszystko na płytach, co prawda mam obrazy na dysku, ale zawsze to płyta, to może wygodniej będzie instalować Originem. Dzwonić do EA to mi się nie chciało, ale skoro wystarczy sobie wpisać w Originie to I-LOVE-THE-SIMS, to czemu nie skorzystać... Tylko się zastanawiam jak to jest z wersją cyfrową, czy mody\CC\stare zapisy będą działać? |
ej, mega, szkoda ze pierwsza fajna rzecz, jaka robi ea od dawna dotyczy ts2 a nie 4 : D
sciagam sobie wlasnie ultimate collection z origin za darmo. gralam w dwojke baaardzo dawno temu, bardzo krotko i to tylko w podstawe, z tego co pamietam, wiec to dla mnie zupelnie nowa gra, yay! bedzie mi brakowalo pewnie najbardziej otwartego swiata i postepu historii, ale wszyscy tak zawsze zachwalaja ts2, ze moze przymkne na to oko i poznam, czemu zawsze sa o tym najlepsze opinie :pphappy: |
Cytat:
|
dwójkę <3 i teraz czekam na demo <3
|
Oo, dzięki za info, dzięki Wam mam dwójkę choć płyty już dawno odsprzedałam, a teraz na Originie widnieje do pobrania i może jutro sobie w nią pogram. :D Szkoda, że z demo The Sims nie ma takiego kruczka... a może? :)
|
Jak jest z tą dwójką, jeśli nie mam tylko 2 dodatków i chcę je zainstalować z Origin? Muszę wszystko odinstalować i ściągnąć? :|
|
Letown, szczerze? Nie mam pojęcia.. Ale chyba bedziesz musiał zrobić tak, jak mówisz..
|
Weee! Juz pobrałem Ultimate Collection z Origina. :) Mam nadzieję, że kiedyś EA zrobi podobną promocję na jedynkę :)
Cytat:
Stare zapisy działają bez problemu. |
Letown, musisz usunąć to co masz z The Sims 2 bo jak zainstalujesz Pełną Kolekcję z Origina to automatycznie instaluje wszystko. Jak masz jakieś mody czy sejwy to sobie je po prostu skopiuj gdzieś i potem wkleisz do gry.
Ja z The Sims 2 mam bardzo dobre wspomnienia, do dziś zachowały mi się tylko 3 dodatki, podstawy nie miałem więc nie mogłem pobrać Ultimate. Dlatego jak wczoraj zobaczyłem info, że każdy teraz może to oczywiście pobrałem i zacznę sobie znowu przypominać dwójeczkę:) Najbardziej w stosunku do trójki będzie mi przeszkadzać to, że wszystkie twarze miastowych simów są podobne, brak cech i brak tylu umiejętności co w trójce :P |
Super! Ściągnę sobie jutro bo przy moim Internecie zaraz zużyję cały transfer danych. :D
|
Ja mam teraz całą kolekcję zainstalowaną z płyt i nie chce mi się przeinstalowywać TS2. Skoro mam to już na koncie Origina, to muszę to ściągnąć do tego 31 lipca, czy niekoniecznie? Wkrótce zmieniam kompa więc nie chce mi się teraz babrać jakimikolwiek instalacjami... :P Zwłaszcza dużymi...
A Dema nadal nie ma... |
Cytat:
|
Re: The Sims 4 - komentarze do newsów
Ja nie miałam ani jednej części, gdyż zwyczajnie sprzedałam je w momencie wejścia trójki, wpisałam kod I-LOVE-THE-SIMS i mam wszystko :) miłe zaskoczenie. Wracam do 2-jki, bo kaprysów naszej kochanej trójki mam dość. :)
|
Cytat:
W sumie to przebiegłe, ale całkiem pomysłowe, żeby niektóre warzywa były dostępne tylko w jednym świecie, w sumie zmusza nas to do podróżowania między nimi, więc korzystania z wow, nowej fajnej opcji ;d I póki co wierzę im, że będzie dużo simów na parcelach~ |
Cytat:
Dzięki. Mam tylko nadzieję, że na nowym kompie TS2 mi pójdzie, bo znowu je polubiłam. Ciekawe jak się ustawia AntiLiasing na Radeonach... bo nie będę miała karty NVIDII, a wygładzanie krawędzi w opcjach gry nie daje żadnego efektu. Co do Dema, to ja sprawdzam co parę dni, ale jakoś tak uważam, że dostanę to razem z resztą użytkowników. Mam jednak cichą nadzieję, że skoro dodałam do Origina TS2, to może firma sobie o mnie przypomni :P |
EA rozdaje the sims 2 + dodatki na originie
Jeśli ktoś nie ma a chce posiadać... Albo jeśli płyty są porysowane...
Do 30 jest na to rozwiązanie! Wystarczy postępować według instrukcji w linku. http://help.ea.com/en/article/how-to...te-collection/ czyli prościej mówiąc - odpalamy origin, klikamy w górnym menu na origin, klikamy pierwszą pozycję - "Wykorzystaj kod produktu.." i wpisujemy Cytat:
|
Odp: EA rozdaje the sims 2 + dodatki na originie
Już o tym trąbiłem :)
Ja już miałem przed tym całym kodem i wielu tutaj innych też ;) |
nie mogłam znaleźć, i uważam że ta wiadomość zasługije na swój osobny temat. :)
Wydaje mi się że nawet jeśli ma się płyty warto tą wersje cyfrową zdobyć, chociażby dla wypadku zarysowania się płyt. Dlatego o tym napisałam. Aż specjalnie przypomniałam sobie login i hasło. |
Ja już grę mam i gram sobie :)
|
ile wam się sciągało ?
|
4 godziny, ściągałem dwa razy 3
|
A akcesoria też są wliczone w to?
|
Cytat:
|
@Kędziorek - dzięki za info:). A wie ktoś może ile to wszystko łącznie zajmuje miejsca na dysku? Bo mam wolne 185 GB i się trochę obawiam..
|
Cytat:
|
12,57 gb :)
Ja miałam wolne 16 GB, także nie ma sie co przejmować.. Musiałam oczyscic troche kompa :D |
Miłe zaskoczenie,tak szczerze powiem że trójka już mnie dobijała swoją optymalizacją.Napęd mi nie działa więc czemu nie miałabym skorzystać z tej oferty :D.Tak się zapytam,jak to jest z instalacją dodatków z neta?nie wiem czemu ale nawet warsztat nie chce mi działać :|
|
@Archaical
Body Shop powinien znajdować się w folderze Origin: dysk, na którym zainstalowany jest Origin > folder Origin > Origin Games > The Sims 2 Ultimate Collection > Fun with Pets > SP9 > CSBin > TS2BodyShop.exe |
Dziękuję :) a jak jest z instalowaniem dodatków z internetu w przypadku UC ? nie wiem do jakiego folderu mam je wrzucić żeby działały poprawnie :|
|
Czy ktoś może mi wyjaśnić co to są te CC, UC i te inne? Bo to się pojawia coraz częściej a ja nie wiem o co chodzi :P.
|
CC - dodatki z neta, UC - Ultimate Collection, czyli Pełna Kolekcja TS2 dostępna na Origin :)
|
@Kędziorek dzięki wielkie :) jesteś bardzo pomocna. No za jakieś 2 h będę u babci i zacznę ściągać sobie grę. Mam nadzieję, że mi komputer nie wysiądzie bo mam netbooka i wgl cud że mi teraz działają simsy.
|
Cytat:
|
Czy wy też dostaliście "The Sims 3: Pokolenia" do pobrania w prezencie? :P
|
A ja mam z tą grą problem
przy tworzeniu nowego sima wyskakuje komunikat "działanie programu zostało zakłócone aplikacja zostanie zamknięta" grę przeinstalowywałem nic nie pomogło |
Cytat:
|
Cytat:
Probowałam w 2 różnych miastach i próbowałam wejść w istniejącą rodzinę żeby ominąć tworzenie sima - również to samo:( Cytat:
|
Cytat:
naprawiłem ten problem jeżeli masz laptopa to w opcjach nvidi przełącz grafikę zintegrowaną na dedykowaną |
Koleżanka mi linka podesłała, fajne :) Już się ściąga.
W TS2 już dawnooo nie grałam, zamierzałam płyty sprzedać, ale taka oferta, no cóż, instaluję, a płyty może kiedyś uda się sprzedać :rolleyes: |
No to tylko ja dostałam te "Pokolenia"? A tak swoją drogą to dziwne bo prawie każdy ma problem z Ultimate Collection nawet jak mają dobre komputery, a ja mam netbooka z Windows 7 Starter i mi wszystko pięknie działa :P. Żadnych błędów z "Aplikacją..." i wgl..
|
Również nie mam błędów. Jedyne co, to długi czas wczytywania jeszcze w ekranie startowym. Myślałam, że to problem, bo wtedy w menedżerze zadań jest napisane "brak odpowiedzi" dla aplikacji simsowej, jednak mimo wszystko po dłuższym czasie się ładuje. Jestem zadowolona z UC, mimo że brakowało mi jedynie CW i kilku akcesoriów. :)
|
Filleable myślę, że to długie wczytywanie się ekranu startowego jest tylko w tych kilku pierwszych uruchomieniach gry i powinno się za każdym razem szybciej ładować (u mnie tak jest :)).
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:49. |