![]() |
Ludziki Shivera
http://i.imgur.com/veuGxkQ.png Spis odcinków (w spoilerach) Odcinek 1 Odcinek 2 Odcinek 3 Odcinek 4 Odcinek 5 Odcinek 6 Inne (głównie budowle) H&M Klub Nowy dom Celiny i Adama Restauracja Domek jakiśtam *** Heloł :D Ostatnio sporo gram sobie w dwójeczkę, więc pomyślałem, że może warto podzielić się tym z Wami. Nie liczcie na poematy, to będą raczej tylko fotki z krótkimi opisami. Pierwszy odcinek to trochę takie randomowe fotki, więc nie ma tutaj specjalnej fabuły, to głównie przedstawienie rodzinki ;) Spoiler: pokaż I to by było na tyle :) W następnym odcinku skupię się na Adamie i Celinie, wrzucę fotki z ich studiów. Mam nadzieję, że się podobało c: No i chciałbym wytrwać i wrzucać tutaj coś chociaż raz na jakiś czas, więc komentarze mile widziane ;) Aaaaa, i niech ktoś da mi znać czy może zostać ta nazwa tematu, bo tak samo się nazywał mój temat z simami z czwórki - jest już zamknięty, sooo... |
Odp: Ludziki Shivera
Sympatyczna rodzinka. Adaś stał się moim faworytem i bardzo chętnie poznam jego historię :) Tylko rodzeństwu coś piegów ubyło ;) Bentley jest cudowny. Muszę chyba pomyśleć nad dalmatyńczykiem dla którejś z moich rodzinek. Fajnie, że zostały pokazane zdjęcia z przeszłości. Będę zaglądać :D
|
Fajnie się zapowiada. Nie wiem czy tylko ja uważam, że kolorowe zdjęcia byłyby lepsze? Ogólnie fajnie się zaczyna. Raczej admini nie powinni do nazwy swojego nosa wsadzać xD Skoro tematu nie ma, to go nie ma :) Bardzo mi się podobają twoi simowie. Czekam na kontynuacje :)
|
Shiverku! Szymonku :D
Potrafisz tworzyć piękne simy i masz gust co do dodatkó z neta! Świetna grafika! Aż zazdroszczę! :) Czy mogłabym liczyć na zdjęcia domku rodzinki, której nazwiska nie potrafię zapamiętać? :3 Nie mogę się doczekać losów Twojej rodzinki, bo spodobał mi się ciekawy sposób zaprezentowania simów. :fun: |
Te skiny! Te oczy! :wub: :fun:
Fajna rodzinka, cudny pies i zachwycający (jak zwykle) domek :love: Tylko narzeczona Adasia mi się nie podoba :P Czekam na akcję. |
O nie! Splagiatowałeś nazwę swojego własnego tematu, co teraz?! :D Luzik, jest git :P
Fajne przedstawienie postaci, świetne nazwisko mają, powaga :love: :D Zobaczymy co też tam nimi wymodzisz ;) |
Ciekawa jestem, co tutaj wymodzisz :P. Zapowiada się niezła rodzinka.
Fajny dalmatyńczyk :). A nazwa tematu może zostać. Mi nie przeszkadza :). |
Łał, nie spodziewałem się takiego odzewu! Dziękuję za wszystkie komentarze :)
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Szkoda tylko, żę jego dni dochodzą już końca :( Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Szału nie ma z tym domem, uwierzcie mi ;) Ale może jak ich przeprowadzę (niedługo) to coś fajnego wymyślę i wstawię :3 Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Gdzieś kiedyś usłyszałem to nazwisko i bardzo mi się spodobało :) Tak godnie brzmi :P Cytat:
Dodam tylko, że raczej nic wielkiego się nie będzie działo, moje simy mają nudne życie :P Ale postaram się dodać trochę dramaturgii kiedyś tam :D Ktoś jeszcze się pokusi o komentarz? :3 |
Ja się pokuszę!
Zapowiada się ciekawie, z niecierpliwością czekam na kontynuację. |
Mam wrażenie, że wybranka Adama jest niebezpiecznie podobna do jego matki :D Ogólnie, to w twojej rodzince najbardziej zaciekawili mnie seniorzy rodu, ale nie skreślam nowego pokolenia, będę śledzić ich losy ;)
|
Muse, Lion - dziękuję za komentarze :) No to lecimy z pierwszym "prawdziwym" odcinkiem c: Spoiler: pokaż Mam nadzieję, że nie przysnęliście ;) Chociaż w sumie ostrzegałem, że wiele się nie będzie działo :P |
Adaś! <3 Fajnie, że planuje zostać architektem, życzę mu powodzenia :) I fajnie, że układa mu się z Celiną. Ślicznie razem wyglądają i z chęcią zobaczyłabym ich potomstwo w późniejszym czasie. Ta ich koleżanka jest przezabawna ;) I nie dziwię się jej, że i jej podobał się Adam. Śliczny dom :love:
|
Cytat:
ACRa masz? :D A Celina przypomina mi troszkę moją Grację :D Cytat:
Cytat:
Cytat:
No i przy okazji został bez jednej części ubrania, a Celina poszła w jego ślady i tak oto... Cytat:
Pierwszy raz widzę coś takiego :O (przypominam, że gram w ts2 bez przerwy od prawie 8 lat :|) Cytat:
Ale wielka chałupa! :O I Ty mówiłeś coś o szybszym działaniu gry...? No i taka pustka w otoczeniu :< |
Trochę słabo z tymi komentarzami :( Weźcie się postarajcie bo następnego odcinka nie będzie :P
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A czemu pytasz? :3 Cytat:
Cytat:
No może nie osiem lat, ale mniejsza o to. Cytat:
Cytat:
Dziękuję Wam za komentarze, liczę że ktoś jeszcze się skusi ;) |
Czyje ja OJSG widzę :)
Simom na pewno będzie dobrze się mieszkało w twoich domach. Simowie są śliczni i każdy na swój sposób inny (no ale Celina ma już całkowicie inną urodę) Na mój gust ma za duze usta i ogólnie. Ale rozumiem. Czekam na następny odcinek/relacje. :) |
Dziękuję LP23! :) :love:
Celina rzeczywiście nie jest pięknością, ale w sumie to bardzo ją lubię :3 Nie mam jeszcze nowego odcinka, ale za to zabrałem się za te pustki w otoczeniu i zacząłem budować moim simom parcele publiczne. Wrzucę Wam to tutaj bo to w sumie czysto takie użytkowe i nie chce mi się z wpisem na blogu fatygować :P Miejscowy H&M: http://i.imgur.com/x0N8xto.png Jeszcze nie skończyłem, ale chyba jest całkiem okej, co? C: |
ale super ;o moje parcele publiczne są żałosne, to jest świetne :D
|
Świetny jest ten H&M! Prezentuje się o wiele lepiej od tych gotowych z gry, choć sam jestem leniem i zawsze właśnie je wstawiam do miast, ale to się wytnie :P
Co do odcinka, to muszę przyznać, że Celina już mi nie przypomina tak bardzo swojej teściowej. Jest dość specyficzna, ale ma w sobie jakiś urok ;) Ich ulubiona koleżanka po prostu mnie zniszczyła :D Jestem ciekawy dalszych losów pokazanej pary! |
Już pokochałam Twoje ludziki. Alfred ciachooo, niech simowy los obdarzy go długim życiem. Wcale nie uważam, że Celina nie pasuje do rodziny. Stanowią z Adamem dobraną parę.
Zdjęcia bardzo dobrej jakości a historia zapodana lekko, ze smakiem i z jajem :D aż chce się tu zaglądać. Ja też nie spotkałam się nigdy z obawą cuchnącego sima :O Świetny skin, nie mogę nie spytać skąd go masz. Sklep bardzo mi się podoba, podobnie jak inne Twoje projekty. Czekam na ciąg dalszy! |
Dziękuję za komentarze! :)
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cieszę się, że się podoba c: I za reputację też dziękuję <3 Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wracam z nowym odcinkiem, yay! :) Ten jest trochę dłuższy (prawie 80 zdjęć także radzę uzbroić się w cierpliwość przy ładowaniu), ale też sporo się dzieje także myślę, że będziecie zadowoleni ;) No i jest trochę dramaturgii na końcu (słabej bo słabej ale zawsze) Spoiler: pokaż Na dzisiaj koniec, komentujta! :P W następnej części skupię się na Luizie, ale może coś od rodzinki też wstawię ;) |
Wiedziałem, kiedy wejść na forum :D
Naprawdę mega ciekawy odcinek i jestem pod wielkim wrażeniem domu, który zbudowałeś dla swoich simów! Cizia jest super, też lubię dwójkowe papugi, ale Lulu - ona to już w ogóle jest urocza :wub: Ślub Adama i Celiny wyszedł bardzo klimatycznie, polubiłem ich jako parę. Cytat:
Wątek z Luzią trochę mnie zaskoczył, jestem ciekawy, co teraz z nią będzie. I jakże realistyczne zdjęcia, gdzie matka uśmiechnięta i szczęśliwa, bo dziecko wróciło, a dziecko obrażone na cały świat :P Niektóre z twoich podpisów naprawdę mnie rozwalają :rofl: |
Papuga :D
Ach ta codzienna rutyna :) Podobają mi się pomieszczenia w domku, a przynajmniej to co widać, to mi się podoba ;P Cytat:
Hm... Muszę pójść w ślady Celiny i również zastanowić się nad moimi wizytami w toalecie. Podejrzewam, że spędzamy tam podobną ilość czasu. Ach te kłopotliwe tematy :) Na szczęście młodzi są postępowi i absolutnie się nie krępują. O jaaa.. Liliana i Alfred :lovers: Super są te regał z tyłu za uczącą się Luizką. I Bentley! Co za słodziak. Szkoda, że odszedł z tego świata :( Mam nadzieję, że teraz jest jeszcze szczęśliwszy. Poza tym śliczny ślub <3 Teściowie Celinki trochę wczorajsi, ale cóż... Niecodziennie baluje się na ślubie jedynego syna :) Lulu jest kochaniutka. I nagle okazuje się, że życie psa też potrafi być fascynujące ;P Będzie bobo :D Cudownie, kocham simowe dzieci. Mam nadzieję, że niedługo dowiemy się co nieco o maluszku :) Zęby Celinki są co prawda kanciaste, ale przynajmniej równe i białe ;P Luiza mnie zaskoczyła :O A nie mówiłam, że rebel z niej? Tak swoją drogą nie wiedziałam, że simy mogą uciec z domu. Adam vs Luiza i atak powietrzny Cizi :D Haha, wojna na wszystkich frontach! Wątek Luizki jest intrygujący i już nie mogę się doczekać następnej części! |
Cizia... Fajny ptak! :>
Świetny domek :love: Cytat:
Aczkolwiek nadal śmieszy i nie mam Ci tego za złe :D Cytat:
Moi simowie tez bardzo żywiołowo reagują na rozmowy na temat bara-bara xD I od małego wykazują sporą wiedzę na ten temat xD Dowody kiedyś :D[*] dalmatyńczyku :( Cytat:
Ale śluuuuub :love: Alfred się podekscytował? Ja Ci mówię, że to alkohol zaczął z niego tak intensywnie wyparowywać! Nowy psiak <333 Czyżby labrador? Cytat:
No czo ta Liska? :< Biedaczka :< Jaką ma trójkątną twarz :( Ale czemu ona jest taka anty? Dlaczego nikt z nią nie porozmawiał?! :(( Cytat:
Nie zapomnij w następnym odcinku wspomnieć, co się wykluło Adamowi i Celinie! PS: jeszcze a propos tego śmierdzenia simów... Screen z mojej gry zrobiony PRZEDWCZORAJ: http://s20.postimg.org/eve33rmf1/STINKY_DATE.jpg :O Moja gra nie przestaje mnie zaskakiwać... |
No, ładnie... Co z tą Luizą? Jakiś opóźniony okres buntu? Cizia faktycznie wyczuła moment i robi nalot xD. Pytanie tylko po czyjej stronie była :P.
Adaś zostanie ojcem - fajnie :). Ciekawe jak sobie poradzi z małżonką. Fajne zdjęcia ze ślubu i dom :D. Szkoda Bentleya :(... ale Lulu też jest cudna :). Sklep H&M zapowiada się ekstra :)! Do następnego ;)! |
Zdecydowanie najlepsze OJSG na forum ;) Świetni simowie, są charakterystyczni a nie wszyscy tacy sami jak u niektórych ;) Zdjęcie kiedy Adam uczy się z jakąś simką mnie przeraziło, bo dopiero teraz, po tylu latach zorientowałem się jaki jest wzorek na tej sukience :D Ich nowy dom jest naprawdę genialny, w życiu nie wpadłbym na taki pomysł :D
Mam nadzieję, że udostępnisz tego H&M'a? ;) Aaaaa, i jeszcze bardzo fajnie gospodarujesz teren wokół domów :D Ogółem same ochy, achy, 10/10 itd. ;) |
Dziękuję bardzo za komentarze! :love:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale rzeczywiście trochę się gra na tej parceli tnie, nie wiem czy nie będę musiał rodzinki przeprowadzić :( Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mnie też szkoda Bentleya (o mało bym nie zauważył jak umiera, całe szczęście, że kostuchę przyuważyłem! :O), ale Lulu lubię chyba jeszcze bardziej :love: Tak to labrador (no tak mi się wydaje w każdym razie :|). A Cizia to takie miłe urozmaicenie ;) Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale rzeczywiście całkiem fajnie to wyszło :) Cytat:
No ale recolory robią swoje ;) Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Też nie wiedziałem, że mogą uciekać (znowu nie planowane, zresztą ze zdjęciem podobnie :P). Jak mają na czerwono kontakty z rodziną to wtedy to robią. A jak wrócą to ryczą przez trzy dni ;)) Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Chociaż w sumie nic dziwnego, że mi to tak nagle przyszło do głowy, musiałem gdzieś coś takiego wcześniej przeczytać :P Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nic nie obiecuję, ale może kiedyś go tutaj wrzucę do pobrania ;) Cytat:
http://i.imgur.com/KZ3BFwS.gif Cytat:
Cytat:
Chociaż czasami wolę tego nie wiedzieć, bo wiadomo jaką jakość mają niektóre tekstury Maxisa :rolleyes: Cytat:
#oryginalność Jeszcze raz bardzo dziękuję za wszystkie komentarze :) Ktoś jeszcze? ;) E. Nowego odcinka jeszcze nie mam (szkoła mnie wykańcza), ale w ramach piątkowego czilałtu dalej zapełniam otoczenie. Tym razem klub nocny :3 (jakieś pokraczne mi to wyszło noale...) http://i.imgur.com/Z0iv85H.png |
Smutłam jak dalmatyńczyk zmarł :<
Zdziwiłam się jak zobaczyłam Lulu bo mam takiego samego psa w simsach, pierwszy jakiego adoptowałam po ściągnięciu zwierzaków :D (i zaczęłam na nim od razu testować wszystkie psie opcje;d) Rozwaliło mnie to wywracanie oczu przez simów xD Na drugą stronę xd Śliczna Luiza :3 I podziwiałam dom, bo bardzo ładne wnętrza ;3 I fajnie przedstawiony ślub, ja to przeważnie tylko daję na simie opcję Weź ślub i tyle ^^ |
Matko, co tej Luizie? Może powinna pójść do psychologa? :unsure: Dobrze, że ją znaleźli bo ją chyba najbardziej lubię.
Celina ma okropny strój ciążowy :( Biedny piesek, że też nie miał kiedy umierać. No, ale lepiej dzień przed niż w dzień ślubu. O ile się nie mylę, to używasz moda na oświetlenie. Jak Ci się sprawuje? :) Aj matko, szkoda że tego ślubu nie zrobili wcześniej tylko prawie jak nastała noc. Zrobili chociaż zdjęcia ślubne? Jakoś ładnie przerabiasz zdjęcia. Zdradzisz swój sekret? :P Szkoda, że otoczenie jest takie puste.. Patrząc na tą pustkę w oddali, można poczuć smutek Lulu mi się nie podoba, mam nadzieję że ją oddadzą. Albo sama ucieknie.. Dom jest ładny, ale nie wygląda przytulnie. Brakuje mi w nim takiego rodzinnego ciepła. Ale czy relacje miedzy członkami rodziny są ciepłe :D |
Nie wybaczę Ci tego, że nie wysłałeś Luizy na studia... Pomęczyłaby się trochę, ale przynajmniej zdobyłaby wykształcenie.
Mam dziwne przeczucie, że dziecko popsuje relacje między Adamem i Celiną. Wszystko jest takie och i ach, że aż mam ochotę przerzucić się na semi-realistic. |
Dziękuję za komentarze! :love:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie robię simom zdjęć ślubnych (chociaż może powinienem zacząć...) Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Udało mi się w weekend trochę na raty pograć, żeby Wam coś wrzucić, enjoy! Jeszcze ze spraw organizacyjnych: dodałem w pierwszym poście spis odcinków, a te będę od teraz wstawiał w spojlerach. Zdjęć jest sporo i spowalniają przeglądanie jeśli się chce szybko zajrzeć i nie czytać odcinka, więc to chyba będzie najlepsze rozwiązanie ;) Spoiler: pokaż |
Widzę, że Luizka rozpoczyna własne życie :D Ma ładne mieszkanko, a porozrzucane po pokoju ciuchy baaardzo przypominają mi mój własny pokój ;) Widzę, że trochę zaszalała na tych zakupach. Jak tak dalej pójdzie to chyba będzie musiała znaleźć sobie jakąś robotę. Jej! Sandały ze skarpetkami! Osobiście uważam, że to bardzo wygodne ;)
Luiza coś za bardzo szaleje. Obawiam się co może z tego wyniknąć. Zdjęcie czarownicy jest mega <3 Lu, nie wiesz, że bliźnich trzeba kochać a nie życzyć im źle? Oj, nieładnie. Leon! *-* Śliczna z nich para ;) Mam nadzieję, że będą żyli ze sobą długo i szczęśliwie xD Ooo.. Luiza znalazła sobie pracę, w końcu :D O nie! Leoś! :< Małofiejowie są świetni xD I miło popatrzyć na tak kochającą się parkę jak Adaś i Celina. Stary pokój Luizy coś jakiś taki strasznie wyplakatowany ;) O jaaaa!! Jakie cudne bliźniaki! Alan i Kuba skradają całe show *-* Nie mogę się doczekać aż zobaczę ich jako nieco większe maluchy <3 |
Według mnie twarz Luizy wyglądała ładniej przed metamorfozą, ale to oczywiście kwestia gustu i dostosowania wyglądu do charakteru (bo nowy chyba lepiej go odzwierciedla) ;)
Myślę, że Luiza i Leon mogą być całkiem fajną parą. Jakby nie patrzeć, oboje muszę się trochę ogarnąć :D No ładne rzeczy, potrawy przypalać, powieści pisać, a ogródkiem się zająć, to nie ma komu! Ale też fakt, że mimo wszystko to nie zadanie dla ciężarnej, choć z drugiej strony na pewno lepiej by jej było na świeżym powietrzu, niż przed komputerem... Nienawidzę, gdy gra mi pokazuje powiadomienie o dwóch maluchach! :D Ale za to granie w pełnej chacie często bywa ciekawsze. Podoba mi się wnętrze twojego klubu nocnego! |
Spóźnione, ale szczere!
Weeeeź - Liska ma ŚLICZNE to mieszkanko *_* I wcale nie jest mikroskopijne xDD Ooo, jej brat jest jej sąsiadem?! :D Śliczny sklep :love: Liska w nowych ciuchach tez wygląda oszałamiająco :> Osobiście wolę Luizę z dłuższymi włosami i bez takiego upiornego makijażu. Nazwa klubu... Biorąc pod uwagę to, jakie kolory dominują wewnątrz, moja propozycja to Fuksja albo Viola :D Zazdroszczę Ci takich fajnych parcel publicznych :( Haha, już na tym zdjęciu pan barman zwrócił moją uwagę swoją niecodzienną aparycją xD http://i.imgur.com/Dp2PLXF.png - oświeciło ich! :fun: Też lubię te miny simów, gdy siedzą przy barze :D Biedna dziewczyna! :( Ahaha, girl next door :D Urodziwy ten Leon, aczkolwiek ma gigantyczne to oczy xD I nie wydaje mi się być odpowiedni dla niej! Tym bardziej biedna Liska! :( Ahaha, Leon, idioto skończony!!! :(( Mam nadzieję, że L. przejrzy na oczy! http://i.imgur.com/KWXfmgW.png - FEUER FREEEEEEI!!! Biedny pies :(( Przynajmniej mieli pewność, że kotlety nie były surowe w środku :fun: Cytat:
No cóż, Adaś poczuł się dzieckiem :D Chciał się przekonać jak się będzie czuł jego pierworodny kiedyś :D http://i.imgur.com/sJIKWqf.png - CZTERECH DOROSŁYCH DOMOWNIKÓW :facepalm: http://i.imgur.com/WQhyNyo.png :O:O:O U mnie w grze sim Kuba ma zielone oczy :D |
Ładne te mieszkanko Luizy i wcale nie takie mikroskopijne, choć ciekawi mnie gdzie ma łazienkę.
Luiza ten Leon nie jest ciebie wart :(( Kawał świni z niego :(( Słodkie dzieci z Alana i Kuby, choć ciekawi mnie, który odziedziczy duże usta po mamie :D Czekam na następny :) |
Przeglądałam już kiedyś historię Twoich simów, ale nie miałam wtedy czasu napisać komentarza. Wiedz jednak, że już tutaj byłam :D
W drugim odcinku moją uwagę zwróciła uroda Celiny, jest taka męska ;P Widać to szczególnie na tym zdjęciu: http://i.imgur.com/Adm48hs.png W trzecim ogromne wrażenie wywarły na mnie paskudne spodnie Liliany. Wygląda jakby miała w nich pieluchę i to pełną ;P http://i.imgur.com/ZNkgPGK.png http://i.imgur.com/xUm3moa.png Nowy piesek rzeczywiście jest bardzo uroczy. Mieszkanko Luizy jest przytulne. Luiza po metamorfozie wygląda na simkę z charakterkiem :D Barman rzeczywiście ma dość osobliwą urodę, ale na pewno ma bogate wnętrze ;P Leon to prawdziwe simowe ciacho. Zawiodłam się, gdy zobaczyłam go obściskującego blondynę. Może chociaż Luiza zajdzie z nim w ciążę? Mieliby piękne dzieci :D Ciekawe czy bliźniaki będą do siebie podobne? Skarpety (zwłaszcza białe) do sandałów to klasyka, nie ma się z czego śmiać ;P |
Dziękuję za komentarze! :blowkiss:
I witam nowego czytelnika :) (chociaż wydaje mi się, że chyba komentowałaś już pod pierwszym odcinkiem, Irbis :|) Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Łazienka jest, 2x3, na tym zdjęciu widać do niej drzwi, to te po lewej ;). Cytat:
Cytat:
Cytat:
Włosy nie są wcale o wiele krótsze, powiedziałbym, że mają porównywalną długość do tych poprzednich ;) Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A jeśli chodzi o ciążę... Nie potwierdzam ani nie zaprzeczam ;P Cytat:
Cytat:
Cytat:
Trudno jest tak szczegółowo odpowiedzieć na każdy komentarz, musiałbym ze trzy strony napisać, ale doceniam wszystkie spostrzeżenia, fajnie spojrzeć na własną grę z innej strony :) Chętnie dawałbym reputację za komentarze, ale pewnie to nie jest za bardzo dozwolone, sooo :( I przepraszam za taką długą przerwę, postaram się wrzucić niedługo jakiś nowy odcinek. Nie miałem głowy do grania ostatnio ;) |
Cytat:
Dodam jeszcze coś na temat Celiny. Od początku z kimś mi się kojarzyła, ale nie wiedziałam z kim. W końcu mi się przypomniało, chodzi o tego pana: http://sueterryvoices.com/images/news/rob-downton.jpg No czyż nie jest podobna? ;P http://i.imgur.com/Adm48hs.png Korzystając z okazji, zapraszam Cię do mojego tematu z opowieściami z życia moich simów. Link w sygnaturze. :smile: |
Ojjj, teraz już chyba nie dam rady spojrzeć na Celinę normalnie :O :D
Na pewno do Ciebie zajrzę i postaram się dodać komentarz c: Dzisiaj odcinka jeszcze nie mam, ale w zamian coś budowlanego ;) Przed Wami przyszły nowy dom dla Celiny, Adama, dzieciaków i Lulu :) Ahhh, no oczywiście na pierwszym zdjęciu nie ma sufitu, jak ja kocham tę grę -,- http://i.imgur.com/0YDdzN2.png http://i.imgur.com/5qreiyk.png EDIT: Nowy odcinek! :) Składa się w większości ze zdjęć dzieci i mojej bezradności w utrzymywaniu ich w dobrym stanie, no ale... :rolleyes: Spoiler: pokaż Komentujta :D |
OOOOO!Odcinek! :D
Cytat:
Domowa sauna! Ale CO (czyt. czad) :D I jacuzzi! :D Bogate te Twoje simy! Ej, ale to wszystko przecież na kredyt :| #fcklogic No i tak się dziwię - dwójka małych dzieci, a ci się zabawiają jak nie w saunie, to w jacuzzi :P Adaś ma oczy z tyłu głowy! :O (kto to widział cofać nie patrząc w tylną szybę! Kto mu dał prawo jazdy?! :(() Ahaha, i to "mieć niemowlę", gdy rodzice ledwo ogarniają swoje obecne potomstwo :love: Ale potworki :rolleyes: Dziedzicem wielkiego nosa zostaje... Kuba! :D Przy bliźnaikach w wieku małych dzieci więcej czasu?! Przecież to jest horror xD Co zresztą widac na załącoznych wyżej obrazkach :D Cytat:
Nie wiedziałeś, że simy lubią odwiedzać swoich przyjaciół/krewnych od czasu do czasu? :D < przerwa na sernik > < koniec przerwy na sernik > Dzieci i zwierzaki :wub: Celina miała czas, żeby nauczyć ich wyliczanki?! :O Cytat:
Cytat:
Tym biednym dzieciakom musisz zrobić operację plastyczną - aż żal na nie patrzeć :( Alfred i Liliana wyglądają kwitnąco :wub: Ale serio... Liliana wygląda PRZEŚLICZNIE :love: @down: Cytat:
|
Śliczny dom <3
Miałeś niezłe urwanie głowy z dzieciakami xD Ale chyba się opłaciło, nie? Adam i Celina nie próżnują. Niech tylko uważają, bo bliźniaki przecież nie odchowane, a jak widać nie zawsze sobie z nimi radzą ;)) Adaś ma fajowe auto xD Sama bym takim jeździła <3 Cytat:
Bliźniaki nie takie znowu najgorsze. A nuż cię zaskoczą i wyprzystojnieją z wiekiem? Poza tym Kuba i Alan wydają się niezmordowani! No... Przynajmniej do czasu :D Lulu z Alanem :wub: Alfred i Liliana pięknie się zestarzeli <3 Alan jak widzę wyróżnia się i zamiast pysznego ciasta zdecydował się na zabawę z Cizią :D Lubię tego sima <3 Taka lampa to może sporo kosztować xD Swoją drogą u mnie w simsach też mi ją dzisiaj podrzucili xD |
Dzięki dziewczyny! :blowkiss:
Cytat:
:D:D:D Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ktoś jeszcze skomentuje? :3 |
Co tak cicho tutaj? :(
Odcinka nie mam, ale za to moje miasteczko doczekało się prawdziwej restauracji, więc czemu by się nią nie podzielić? :) Powstała w budynku starej remizy strażackiej. Nie skończyłem jeszcze wnętrza i zastanawiam się co zrobić na dachu... Więcej stołów chyba nie ma sensu, bo i tak nigdy nie będą zapełnione. Może bar? Liczę na pomoc ;) Zakochałem się w parcelach 1x2 :love: Ta akurat czeka na zmniejszenie :P http://i.imgur.com/M7bGD4Q.png O, jeszcze gdyby ktoś był zainteresowany to udostępniłem bryłę domu Celiny i Adasia na MTS :3 #shamelessselfpromo |
W skinach to się zakochałem, gdy zobaczyłem je u pewnej osoby (a raczej w 1 OJSG jakie na tym forum zacząłem czytać :) )
Ty tak ładnie budujesz, że brak mi słów. Czuję się beztalenciem. Ty wychowujesz 2 dzieci. Ja naraz przez pewien mod wychowywałem 4 niemowlaków i wyszły na ludzi. Bogaci ci twoi simowie. Tylko czekać aż im się noga powinie i komornik. Ja czasami od wyku niemowląt w simsach mam ochotę przestać grać (kilka razy nawet wyłączyłem grę). Ładny samochód. To jakiś recolour czy inny samochód? :) Dziecko w pragnieniach rodziców to jeszcze nic. Gorzej jak babcia lub dziadek maja Mieć 20 lub 10 wnucząt. A ja bym wygląd dzieci zostawił. W prawdziwym życiu nie zrobimy sobie ładnego nos lub kości policzkowych. Nikt nie jest tak idealny (a przynajmniej ja nie znam). Alan to śliczne dziecko :) To w domu Adama nie ma ogrzewania podłogowego? :O http://i.imgur.com/q7zd5Uz.png Leżę i nie wstaję XD Celina wygląda jak góralna. Brakuje cytatu "Hej ho a tu mamy góry". Dom mają oni w miarę czysty. Więcej butelek brudnych widziałem :) Staruszkowie <3. Czemu oni nie mieszkają z Adamem i Celiną? :( Dzisiejsze dzieci tylko biegają i rozwalają wszystko dookoła :(( O zakurzona lampa. Niech Liliana i Alfred życzą sobie młodości :) Ta restauracja jest moim zdaniem jakaś dziwna (w sensie dach). Domek na MTS dawno pobrałem, a nawet skomentowałem :) To można zmniejszać parcele? Jak? :O Czekam na następny odcinek :) |
Oooo, ładniusio :D Drzwi do garażu wyglądają bardzo oryginalnie :D
No, mini barek na dachu nie byłby złym pomysłem :> Albo po prostu taras widokowy - postaw tam teleskop i będzie git :D @up: http://bootstrap.modthesims.info/download.php?t=384656 |
Piękna restauracja ^^ Czekam na zdjęcia wnętrza :P
Dom Celiny i Adasia oczywiście też się świetnie prezentuje ;) |
Cudo *-* Nie wpadłabym na pomysł przerobienia remizy na kawiarnię xD Pomyśl jakie szalone imprezy mogłyby się tam odbywać, haha :D
|
Heloł, heloł! :D
Przede wszystkim, bardzo dziękuję za komentarze :) Jak mi się zawsze miło robi :love: Odcinek się szykuje (!!!), a w międzyczasie mam dla Was mały sneak peek tego co przygotowuję do udostępnienia na MTS :) Straszny moloch mi z tego wyszedł, no ale nic nie poradzę na tę moją tendencję do przesady :rolleyes: http://i.imgur.com/9lTsT55.png Lepki, pozwolisz, że odniosę się do Twojego komentarza przy odcinku? Tak będzie bardziej logicznie imo ;) |
Tak :)
Twoje domy są takie piękne *-* |
Helooooł! :D
Wracam z nowym odcinkiem! Ale najpierw Lepki ;) Cytat:
Chociaż ja chyba nie potrafię moimi simami w biedzie żyć :P Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzięki za komentarz :) Dzisiaj skupiamy się na Luizie, sporo się u niej zadziało ;) Od razu uprzedzam, że niektóre zdjęcia są nieco przypadkowe, bo trochę się odzwyczaiłem od ich robienia w trakcie gry. No i pewnie zauważycie, że mam kompletnie nierealistyczne odstępy pomiędzy grupami wiekowymi simów, naprawdę nie umiem tego zgrać, więc zignorujcie to proszę :P Spoiler: pokaż Wiem, krótko jest :( Komentujta! :D |
Piękny burdel.
Biedna Liska :( Ale może po narodzinach dziecka się ogarnie? :( Dobrze, że rodzina jej tego nie będzie utrudniać. W sumie nie spodziewałam się takiej ich reakcji :D I młoda mama w domu :love: No, to teraz się na pewno ułoży :D Ciekawe, co się wykluje :) Brunoooo :love: Wydawało mi się, że on to wykapana mama, ale skoro mówisz, że przystojniak po tatusiu... Niewielki dom i sklepik? :O Wow. No z zewnątrz wygląda O WIELE lepiej. Nie postarałeś się :P Tak, Bruna ;) Alinie Tomeczek ładnie w długich włosach :> No i widzę, że znalazłeś sposób na zmianę wyglądu wszystkich możliwych miastowych :fun: http://i.imgur.com/SbmIJbk.png Hahahaha xDDD Jeszcze powiedz, że wyskoczyły jej inne, bardziej "prywatne" pragnienia z nim związane :| Żeby maluch miał ten brązowy strój, to mógłby zostać misiem Brunatnym :fun: Te zdjęcia naprawdę napawają optymizmem - ale czemu Liska się śmieje, gdy jej synek zamiast robić pierwsze kroczki, przewraca się? :| Rozumiem to w przypadku "pełnych" rodzin, gdzie rodzice mają czas na pracę i wychowywanie, no ale, kurczę, ona jest sama :| Tak, tak, wiem, animacje itede, ale Ty cykasz fotki :D Brązowe włosy lepiej współgrają z zielonymi oczami :) NIE. LISKA. ZOSTAW. LEONA. :(( Cytat:
Gdzie jest opis jakiejś jego reakcji na wieść, że ma syna?! http://i.imgur.com/piyiBmW.png - biedne dziecko :( http://i.imgur.com/Q2Sb9ix.png - simy nie mają może jakiegoś faszyn from Simraszyn? xD Byłoby idealnie! :D Na ostatnim zdjęciu widać, że Bruno jest synem Leona - to spojrzenie! |
Wspaniale, że Luiza w tym trudnym okresie swojego życia miała na kogo liczyć. W spokoju i otoczona opieką mogła doczekać narodzin słodkiego syneczka :)
Świetnie zrobiłeś nowy dom Luizy, zaniedbany i/ale uroczy. Luiza okazała się świetną fryzjerką już przy pierwszej klientce, gdy z włosów do ucha zrobiła włosy do ramion :D syn był dla niej o wiele ważniejszy niż ojciec - powinno być "niż jego ojciec", no chyba że miała na myśli swojego ojca ;P Ciekawe czy Leon wrócił do niej bo po prostu za nią zatęsknił, czy też zapragnął być idealnym ojcem, a może bał się płacenia alimentów? ;P |
Dziękuję za komentarze, ale liczę na więcej, dwa to zdecydowanie za mało! :P
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Generalnie to miało być tak, że on widział Luizę z brzuchem (w końcu byli sąsiadami jakby nie patrzeć) a potem z dzieckiem (gdzieś tam w mieście) i sam wywnioskował, że to jego, więc sobie wszystko wewnętrznie ogarnął zanim się dowiedział "oficjalnie". Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wymyślcie sami :P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:50. |