TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forum Awards (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=553)
-   -   Forum Awards 2015 - OGŁOSZENIE WYNIKÓW (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=68000)

Kędziorek 25.02.2015 20:19

Forum Awards 2015 - OGŁOSZENIE WYNIKÓW

Mamy zaszczyt ogłosić zwycięzców tegorocznego Forum Awards:
Zwycięzcom gratulujemy!

Dziękujemy za udział w corocznym Forum Awards. Mamy nadzieję, że wyniki spełniły Wasze Oczekiwania.
Zwycięzców proszę, by w tym temacie wypowiadali się w kwestii koloru rang, które niebawem zostaną nadane. Przypominam, że zdobywca rangi Debeściak może również wybrać sobie kolor nicka.
Tutaj macie tablicę kolorów RGB
http://www.blog.gdaq.pl/2010/01/paleta-kolorow-rgb/
Do zobaczenia za rok :)

Caesum 25.02.2015 20:27

Odp: Forum Awards 2015 - OGŁOSZENIE WYNIKÓW

Wow, dziękuję za rangę Króla Internetu, nie spodziewałem się tego! :D Trochę mi szkoda, że nie udało mi się utrzymać rangi Storytellera, ale gratuluję Liv i w zupełności zgadzam się co do jej wygranej, Miasteczko jest świetnym OJSG. I w ogóle gratuluję wszystkim rang, a w szczególności Paździochowi, który w tym roku trochę zaszalał. :D

Co do mojej rangi, jeśli można to prosiłbym o czerwony kolor, a jeśli nie to wtedy czarny.

EDIT: A więc jednak KRÓLOWĄ jestem? XDDD

@Hefalump: Królowa jest tylko jedna xD Nie podoba Ci się? :D

EDIT2: Nie, jestem zachwycony, zostaw. :D Potem sobie zmienię nick na odpowiedni.

@H: Strach się bać xD

LepkiePaluszki23 25.02.2015 20:29

Jak miło zobaczyć wyniki :)
Pragnąłbym również podziękować wszystkim, którzy na mnie głosowali. W ogóle sama nominacja, była dla mnie szokiem. Do tej pory jestem i chyba zostanę w szoku. Jeszcze raz z całego serca DZIĘKUJĘ WAM. Choć wolałbym wiedzieć, kto na mnie zagłosował, aby osobiście podziękować, ale jeżeli nie można to nie :)
Gratuluję również innym uczestnikom. Kilka moich faworytów wygrało, ale tez niektórych nie.
Jeszcze raz dziękuję :love: :love:
A kolor poproszę ten #cc9966
Macie ode mnie wszyscy wielki uśmiech.
http://i.imgur.com/DoIeWN5.jpg

@Hefalump: Kolor zmieniony :)

@Lepki: Jeżeli można byłoby prosić o zmianę koloru na ten? #5c3317 Proszę najmilej :)

@H: Proszę bardzo :)

Lubie 25.02.2015 20:32

Gratki wszystkim.

Dziękuję za docenienie. Dziękuję za głosy, cośtam cośtam XD

Szkoda, że 50% rang została poucinana :( noale

(a co do koloru rangi, poproszę o 53aa97)

@Hefalump: Done :)

konformistyczny lodzik 25.02.2015 20:34

Kamil jaka świetna ranga! Te ''>'' uuu ;;

Lubie 25.02.2015 20:35

Zostawcie mi to ">" proszę XDD

Malfurion 25.02.2015 20:37

No dzieki za glosy :D W tym roku glosowanie na Videostorytellera, bylo nieco bardziej zaciete (i szczerze mowiac zaskoczyla mnie liczba glosow na Gio, no ale nie bede sie nad tym tematem rozwodzic).

Poprosze #czaaarnom range :)
Gratuluje reszcie ;>

@H: Bardziej czarna nie będzie, sorka :D

@G: no troche lipa, ale ujdzie :lol2: :D

Charionette 25.02.2015 20:46

Gratuluję wszystkim zwycięzcom :D
I dziękuję za głosy oddane na mnie :love:

Hebe 25.02.2015 20:50

Dziękuję wszystkim za głosy (również za te oddane na stylera) :) Miło się poczuć docenionym. I gratuluję całej reszcie zwycięzców, a także wszystkim nominowanym.

Poproszę o rangę w kolorze #2F2F4F :) Przepraszam za zawracanie głowy, ale poproszę o zmianę koloru na #6d6d6d

PS Szlachcic, to co z tym nickiem? :P

@H: Zrobione po raz drugi ;)

@Hebe: Dzięki. Myślę, że już nie zmienię zdania :D

Kędziorek 25.02.2015 21:05

Bardzo dziękuję userom za wszystkie nominacje (byłam aż w 4 sondach :O - mogę dostać rangę Wielka Przegrana? :D), a także za oddane na mnie głosy. Szczególnie dziękuję tym, którzy głosowali na mnie w dogrywkach, to było naprawdę niesamowite :love:

Shiver 25.02.2015 21:08

Bardzo dziękuję za wszystkie głosy i nominacje :love::love::love: Czuję się ogromnie wyróżniony kiedy pomyślę o tych wszystkich wspaniałych simowych architektach, którzy mieli kiedyś tę rangę. Mam nadzieję, że jej podołam (czy coś ;P)
Teraz by wypadalo wziąć się za siebie i coś zbudować... :rolleyes:

Rangę poprosiłbym w #ff3333 i jeśli to możliwe o przesunięcie jej na samą górę (pod redaktorską ofc ;) )

@H: Gotowe :)

Liv 25.02.2015 21:16

Cytat:

Mamy nadzieję, że wyniki spełniły Wasze Oczekiwania.
Nie.
De facto nie do końca.
Cytat:

Szlachcic
Administrator Techniczny
Królowa Internetów
On miał być KRULEM :((
Cytat:

Trochę mi szkoda, że nie udało mi się utrzymać rangi Storytellera, ale gratuluję Liv i w zupełności zgadzam się co do jej wygranej, Miasteczko jest świetnym OJSG
:like:
Cytat:

Napisał LP23
Choć wolałbym wiedzieć, kto na mnie zagłosował, aby osobiście podziękować, ale jeżeli nie można to nie

Ja. Ale jak się na dobre wkręcisz w to towarzystwo, to nie będzie szans na nominację. Nie masz za co dziękować, chyba że samemu sobie :D

Miały być dwie rangi, a jest jedna... :sly: No cóż, przykro, bo 12/26 userów oceniało, moim zdaniem, wg dziwnych kryteriów, ale OK - ich sprawa. Do samego Dziurawca nic nie mam, żeby nie było.
Za znaczną przewagę głosów w Storytellerze zaś dziękuję :blowkiss: i liczę na to, że któregoś dnia wszystkie te osoby, które na mnie głosowały, skomentują któryś odcinek Miasteczka ;) Nie mogę się doczekać! :fun: Fajnie też, że znalazło się kilka osób, które uznały, że to ja jestem najbardziej pomocną userką na tym forum. Bądźmy jednak realistami - nigdy nie uda mi się wygrać Złotej rączki, więc nie trudźcie się w nominowaniu mnie do tej rangi za rok nawet jeśli będziecie mieć ku temu powody ;)

Osobiste gratulację kieruję zaś do Shivera, LP23, KK, Krula i Szefowej :yeaah:

EDIT: #990033 dla mnie. Mogę zmienić zdanie.

@CH: zrobione.
L.: dzięki :)

konformistyczny lodzik 25.02.2015 21:41

Ktoś zapomniał o randze dla Bjork :)

@CH: już nie ;)

@lodzik: oki ;)

Kędziorek 25.02.2015 21:44

Nie zapomniał. Usunęło się... Lub ktoś usunął.. A ja wiem :|

Pink Panther 25.02.2015 22:16

Gratuluję wszystkim, mimo że z paroma rangami się nie zgadzam, jednak wygrała większość moich faworytów :D
I dziękuję bardzo za wszystkie głosy na mnie i za nominacje, które były ogromnym zaskoczeniem, szczególnie w Najlepszym poście :o

Cytat:

Napisał Liv (Post 1849787)
Miały być dwie rangi, a jest jedna... :sly: No cóż, przykro, bo 12/26 userów oceniało, moim zdaniem, wg dziwnych kryteriów, ale OK - ich sprawa.

Widzę skromność Twoją mocną stroną? :derp:

e: A przede wszystkim gratuluję Paździochowi, Shiverowi, Szlachcicowi i Dziurawcowi, którym najbardziej kibicowałem :D

Paździoch Menda Złośliwa 25.02.2015 22:43

łokurdecku, dwie rangeły :derp: pacząc po tym wedle jakich kryteriów mieli nominować debeściaka - tym bardziej nie mam pojęcia jakim cudem go dostałam.

se kurde dyplom wydrukuję i powieszę na ścianie, o!

Debeściak - #cc0033
Śmieszek - najczarniejszy ze wszystkich czarnych, bo reprezentuję czarny humor, HŁEHŁEHŁE

dziękuję i obiecuje być jeszcze bardziej złośliwą mendą

@H: Gotowe :) A nick?

@PMZ: hę? :blink: dobrze wiedzieć. #990033 niech zatem będzie

@H: Tak, to dodatkowa nagroda za rangę Debeściaka ;)

Łezka 26.02.2015 16:52

Witam!

Na wstępie chciałbym pogratulować wszystkim docenionym nominacjami do rang, ale również tym, których owymi rangami nagrodzono. Dziękuję za wyróżnienie jakie mnie spotkało i... Cóż mogę dodać? Serdecznie pozdrawiam Was!

Proszę o ten kolor rangi: #3299CC

@H: Gotowe :)

marandile 27.02.2015 20:21

Kurcze, bardzo się cieszę z wygranej :D Serdecznie dziękuje wszystkim za głosy i gratuluję pozostałym zwycięzcom, rangi w pełni zasłużone ;)

kolorek: #ff6633

@CH: zrobione.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:37.