![]() |
Pryszcze
Hej moj nastolatek wczoraj dostal 3 pryszcze. Na czole 2 i na brodzie jednego. Zdarzylo se Wam cos takiego i jak tak to jak ja mam to usunac? I czy mu sie cos od tego nie stanie bo nie wiem od czego one wyskoczyly. Pomocy.
|
Cytat:
|
Naprawdę nastolatki mogą mieć pryszcze? A czy sposub z lustrem jest skuteczny?
|
Cytat:
Jak najbardziej skuteczny. Jak u mojego nastolatka pojawiają się pryszcze, to każe mu yżywać tej maści rano, wieczorem i chyba znowu rano i już ich nie ma. |
Cytat:
|
...
ta pryszcze są:P ale są okropne:P ja tylko raz używam maści a potem wszystko ok...
|
Cytat:
|
Cytat:
a pryszczy Twoje nastolatki nie miały, bo najwidoczniej miały w porządku wszystko z higienią :) |
brudasy z was :P ja nie lepszy :D ale jak mój sm śmierdzi to pod 'zimny prysznic' ;)
|
O boze pryszcze z brudu cos strasznego !! moj sim-nastolatek nigdy nie mial pryszczy :o
|
Cytat:
Cytat:
I to wcale nie jest coś strasznego, tylko nieładnie wygląda :) |
Cytat:
|
O jezu musze sprubowac chce zeby moje dziecko mialo pryszcze DUZO PRYSZCZY
|
Ja gdybym miała TS2 na bank bym nie chciała mieć pryszczy na swoim ulubionym simie, ale mogłabym mieć na jakimś takim nielubianym przez mnie.
|
A ciekawe gdyby tak nastolatka zaniedbać, żeby miał peeeeeeeeełno pryszczy... ciekawe co by to było... :P
|
Cytat:
|
moj sim tez kiedys to mial...ale wlasni enie wiedzialam jak to usunac... :\ ale tera wiem!:D
|
Te pryszcze mogą być nawet fajne :P ale czy ktoś miał kurzajki ? :P
|
Jakby miał tak peeeeeeeeeełno pryszczy to by mu do tyłka weszły i by się załatwiać nie mógł, dostałby zapalenia układu odbytowego i by umarł :P
|
klikasz na lustro i tam jest opcja uzyj masci na pryszcze xP
|
To już powiedzieliśmy natka :D
|
nie chcialo mi sie czytac wszystkich postow xP
|
Cytat:
i nie można zaniedbać Sima na tyle aby miał całą twarz w pryszczach. Trzy, czy cztery to max :) |
Ooooooooo!!! Jaka szkoda! Jagby tak miał na policzkach pełno pryszczy, a na brodzie jeden taki wielki z którego włosy wyrastają... fuuuuuuuuuuj!!!!!
|
Cytat:
Nie no, albo za dobrze dbałam o moje nastolatki gdy już im się pryszcze pojawiły, albo po prostu taki wysyp nie jest mozliwy. Nigdzie też nie spotkałam się z żadnymi screenami, gdzie nastolatek miałby więcej niż 3-4. |
A mój sim nie miał pryszczy, bo miał wszyto z jigieną dobrze :D super , ze już wiecie jak zwalczać te pryszcze ;)
|
Witaj...
Myszka-99(ty stary bywalcu znamy sie od urodzenia)
Witaj na forum!!!!!!!! :witaj: tylko nam tu szybko nie uciekaj :ekout: i nabijaj duzo postow :) :lama: (no lepiej nie zaduzo :evil: ) |
Witaj caro :*:ty:
Ja tam stały bywalec TU nie jestem :) Ale :thx: za powitanko :P nie zbaczaj z tematu :w000t: :devil: |
Moja nastolatki mają zawsze pryszcze 2 razy podczas swojego bytu, gdzieś w połowie i pod koniec tego okresu. To nie zalezy od hingieny, bo przeważnie je kompier z rana, po szkole i wieczoram :P, to zwyczajny trądzik młodzieńczy, raz czy 2 tylko nie miałem :/
|
Cytat:
|
Elo elo
Moi nie mają pryszczy bo jeszcze nigdy nie grałam nastolatkiem. A jak za nim lata dymek zielony to go szybko bviorę do wanny.
|
Te pryszcze namet fajne lol ale po prostu chcialam wiedziec jak je usunac bo mi sie znudzily. No i uzylam mascii jest super znowu superowy chlopak ;) hehe dzieki
|
Gosh.....Mój też nie.Sim-nastolatki to straszne fleje.Z resztą polscy też:P
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja kombinowalam z tym kodem BoolProp TestingCheatsEnabled :D I z Shiftem nacisnelam na cos i mu sie pryszcz pojawil na czole :D Pozniej po tym eksperymentowaniu sprawilam ze sie utopil w podlodze :D jakie te kody sa suuper ;P
|
Każdy nastolatek w TheSims 2 jest w okresie dojrzewania. To jest naturalne. Każdemu nastolatkowi, w każdemu pokoleniu wyskoczą kedyś pryszcze. Możesz się ich pozbyć klikając na jakiekolwiek lustro i wybrać polecenie "Urzyj maści na trądzik", one znikną, ale nie odrazu. Później znów się pojawią i będziesz musiał powtórzyć czynność i tak aż do dorosłości. Możesz też wogóle się nimi nie przejmować. Gdy Sim stanie się dorosłym, pryszcze automatycznie mu znikną. :)
|
co wy gadacie że do 4 się pojawiają!! u mojego nastolatka to przez dwa dni wokoło niego ukazywała się zielona poświata :D to wyskoczyło mu 6!!! ;P
Ale jak wchodził do pokoju to wszyscy od razu "ouuuu!!" krzyczeli i wychodzili z pomieszczenia :( czemu?? :D :P |
Ja mam sposób na pryszcze, zanim nie znikną:
Dziewczyna: Wybieram jej jasny puder i nie widać. Chłopak: Ubieram go w apaszkę (dodatek) |
aa hzsxhs
[QUOTE=Gothica]Musisz wtedy kliknąć na lustro i wtedy UŻYĆ MAŚCI NA TRĄDZIK inaczej nie usuniesz... :) ja aktualnie nie mam nastolatka ale w thesims 2 bez STUDIÓw KTORE MAM teraz to MIAŁAM i wlasnie tak bylo
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:13. |