![]() |
Jak zdobyc tor przeszkód,zestaw do golfa lub stól operacyjny
kto wie jak zdobyc stół operacyjny lub tor przeszkód jedna rodzina w dziwnowie ma taki stó albo tor przeszkód tez jedna z rodzin posiada taki zestaw do golfa widziałem na screenach
|
poniewaz maxis je tam wsadzil :P
nagrody te zdbywa sie porzez uczeszczanie do pracy i osiagniecie pewnego stopnia zaawansowania zawodowego :D |
są to nagrody zwiazzane z pracą :) jeżeli sim ma wysoka posade i.t.t to te prezenty dostaje :DTRudno je zdobyć.Ani jeden nie jest w moim posiadaniu poniewaz ja co innego rozkręcam w simsach a nie ich prace. :)
|
dzieki :) ;-) :-) :-) :-)
|
Cytat:
|
a ja doszlam do ostatniego etapu czegoś tam (facet jest kosmonauta) , i nie dostalam zadnej nagrody .... buuuuu :(
|
Bo nagród sie nei dostaje je sie tak jakby kupuje. są w katalogu nagród aspiracji tylko tych związanych z pracą. JA mam już w posiadaniu maszynke do robienia czekolady i wykrywacz kłamst.
|
ich zdobycie jest mozliwe tylko gdy osiagniesz chyba polmetek kariery zawodowej. nie dostajesz zadnej informaci ze takowy przedmoit otrzymujesz. samemu trzeba sie skapnac
|
Hmmm....Moze ja juz mam jakas nagrode musze to sprawzic..
A nastolatki moga tez zdobywac takie nagrody pracy??....Albo stracy...?? |
nastolatki raczej nie moga zdobywac nagrod bo maj tylko 3 poziomy kariery, a starcy to nie wiem bo moje simy nie sa starcami bo ja tak niechce i pije caly czas eliksyry zycia :)
|
Ja mam tylko zestaw do golfa dostałem o jak byłem przedstawicielem regionu.
|
kod
kod unlockcareerrewards ;P i wszystko gotowe :*
|
Odp: Jak zdobyc tor przeszkód,zestaw do golfa lub stól operacyjny
bo to tak jest że jeśli pracujesz w danej branży to dostajesz nagrodę która jest do tej branży przyporządkowana. jeśli np. kariera "Armia" to możesz dostać tor przeszkód i ten worek treningowy.A ten kod (unlockcareerrewards) odblokowuje wszystkie nagrody i ja w ten sposób pozyskałem krowokwiatka który pożarł już z 7 simów:)
|
wiesz co zrob?? otworz konsolke kodowa i wpisz help wyswietla ci sie wszystkie kody z twojej gry i opis obok :P w zwierzakach wpisalem chyba (bo juz nie pamietam) maxRewards i wszystko bylo odblokowane
:P :* |
Popatrzcie na date to było 3 lata temu :con:
|
ale dla niektórych problem aktualny
|
Mogą chyba tylko dorośli, a starcy nie wiem, bo nie gram nmi, ale jest kod:
unlockcareerrewards :) |
Moniiia przed Tobą napisało to kilka osób. Naprawdę nie ma sensu odświeżać tego tematu.
|
wszystko wyjaśnione
temat zamykam. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:20. |