![]() |
Co wolą simy? miłość......a może dobrą pracę???????
Moim zdaniem w The Sims 2, jedną z ważniejszych rzeczy jest łóżko, nie tylko do spania...................wiecie o co chodzi!!!!!!!!!!!!! Wiadomo, że sim jest też dumny, gdy zarabia dużo pieniędzy. Rodzice młodych simów na pewno zadowoleni nie są, gdy ich dziecko ma dziwne kolory............. The Sims 2 to super gra!!!!!!!!!! Ale kiedyś się znudzi....................................
|
ekhm jakoś cie nie rozumiem... to nie nabijalnia postów dla twojej wiadomości...
a więc tematy o tym były... :\ |
Więc najpierw WITAJ NA FORUM. My już wiemy, że TS to wspaniała gra. Chyba dlatego tutaj jesteśmy, bo ją lubimy... Takie temaciki już były, ale poszukaj ich sobie i poczytaj :P Chyba wiesz jak to się robi :D A może Ci napisać ?? Pozdro for you!
|
Nie, dzięki!
Cześć!! Nie trzeba, poradze sobie, ale dzięki!!
|
:down:
No to tak no...no a no fajnie...ykhym....super temat... :O ....
a ja niewiem co sie dzieje ze zawsze gdy chce miec dziecko to simka zapada w ciaze :O Od razu :O serio :O No wiecie za pierwszym razem... |
Nienaturalne
Mi też udaje się za pierwszym razem. To takie yyy... Nienaturalne.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jakby to powiedzieć.. moja koleżanka zrobiła mnie i męża (męza ? ja nie chcę męża, będę żyć na kocią łapę) i on jest impotentem - starał się 30 razy i nic mu nie wyszło :D
|
a moze nie chciala :D
|
Mi wychodzi w łóżku. W wannie nie chcą:lovers:
|
Mi też wychodzi w łóżku, w wannie, w przymierzalni szkoda tylko, że nie można pod prysznicem. ;)
|
W The Sims 2 Czy W Ts1 MoŻna To RobiĆ W Wannie??!!!!!
|
Cytat:
|
Aha jeśli o to chodziło to sorki. Że w jacuzzi to akurat wiem.
|
A gdyby ona spróbowała seksu w jacuzzi, to możebym wreszcie zaszła w tą cholerną ciążę ?? bo ona powwli traci nadzieję na zachowanie naszej rodziny..
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Moja simka kiedyś nie mogła zajść w ciąże starałam się raz...drugi..trzeci i wkońcu urodziła synka.Dobraz zapisałam gre i ide do innej rodzinki potem wracan do tej samej a ona w ciąży :O .I tak cały czas przez wiele dni jest nadal w ciąży i nie rodzi:O .
|
Zrobilem taki test, z jakimi Aspiracjami Simki najczescie zachodza w ciaze:
Rodzina - 10 na 10 badanych Wiedza - 8 na 10 badanych Bogactwo - 8 na 10 badanych Popularnosc - 7 na 10 badanych Romansowanie - 4 na 10 badanych Bezplodnosc moze byc spowodowana Pragnieniem romansowania. Sam mam Simke z ta Aspiracja i za Chiny nie ma ochoty zajsc w ciaze. Probowalem juz sporo razy i nic :(. |
:mu:
a mój sim gnije w domu z dwójką dzieci (synek nastolatek, córka małe dziecko) a żona chodzi do pracy (kariera- armia) Syn powstał za pomocą jaccuzi, a córka za pomocą przymierzalni. Mi się jeszcze nie zdarzyły bezpłodne simy aczkolwiek w jednej rodzinie czekałam czekałam ale się okazało, że to dlatego, że nie poczekałam , aż jej brzuch urośnie ;s |
W tych Twoich badaniach troszeczkę się nie zgadza. Moja simka ma apirację ,,rodzina" i dopiero po 20 razie urodziła dziecko, natomiast jej siostra która ma ,,romansowanie" zaszła już po 2 dniu po ślubie :D
|
mi sie udaje za pierwszym razem, jak zrobią "gorące pocałunki" i potem no wiecie to mi simka zapda w ciąże :D
|
Cytat:
|
Moja ulubiona simka miala ciaze 3 razy(serio, 4 razy rodzila bo jeszcze blizniaki!)
i z pierwsza musiala starac sie 2 razy. Jarka zabrala opieka spoleczna bo nie chcial chodzic do szkoly:( ale byla zona taty go adoptowala:) |
Cytat:
|
Cytat:
No chyba, ze była mowa o "jedynce" ;P JAK TO "w przymierzalni" można zajść w ciaże? Jeszce tego nie opatentowałam :D |
Ja tam wolę to pierwsze. Lubię jak mi się rodzi dziecko. A kasę i po prostu dodaję... Tak jest prościej... :D
|
Cytat:
Jak sim jest w przymierzalni to kliknij na nią drugim simem i powinno być coś w rodzaju "baw się" albo coś podobnego(też nigdy nie próbowałam) EDIT: Chociaż nie, właśnie byłam na mieście z moimi simami i jest normalnie bara bara i postaraj się o dziecko (a gdy już skończy :) simy, które stały obok przymierzalni wiwatują... :D ) |
Cytat:
a przed opcja "postarak sie..." kazalas simom sie przytulic? |
Niewiem czemu ale ostatnio u mnei w lozku jest samo bara-bara z nei ma postAraj sie o dziecko! Ten tak miliscie kiedys?
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:50. |