![]() |
Różowy pudel
Czy zauważyliście od razu nowego pieska, którego można kupić po zainstalowaniu The Sims Gwiazda - różowego pudla?
|
Ja tak, bo zaraz po zainstalowaniu pojechałam do Sb a potem na starówkę i właśnie wtedy. A tak w ogóle to :witaj: na naszym forum!!
|
Beznadziejna sonda... Ale dobra do nabijania postów... :censor: :bomb: :ranta: :rant: :chair: :dots:
|
Po co robisz tą sondę? Bezsensowna.
PS: przed zakładaniem tematu przeczytaj regulamin |
No nie, bez przesady...! Muszą być tematy do nabijania postów (ale wciąż nie wiem po co to komu, aby mieć jak najwięcej postów...) skoro zewsząd wywalają ludzi z tekstem "nie nabijaj sobie postów".
No i może ktoś był naprawdę pod wrażeniem, że zobaczył różowego pudla? W końcu to nie codzienność, mili państwo! ;) ;) ;) |
Dawno Cie nie było Wampirencja :witaj: :mu:
|
Cytat:
a co do sondy zgadzam sie z wampirencja, widzialam duzo glupsze tematy, ja nie wiem co chcecie, jest normalny, coprawda TS Gwiazda nie jest nowym dodatkiem wiec juz wiekszosc o tym psie wie, ale moze ona chce wiedziec jak wam sie podoba cos nowego. Dla mnie ten pies jest fajny. A zobaczylam go nieodrazu, po jakims tygodniu :P |
Cytat:
to tyle :P a co do tematu: ja na serio nie wiedzialem o tym psie :D |
haha, tez bys chciala co?
"flash finder to forumowicz wcale nie zaczynający od nowa po emerycie... to gość, który bardzo, bardzo dużo udziela się w temacie updates i ooo muszę to mieć - czyli zna bardzo, bardzo dużo stron z dodatkami, pamieta co gdzie jest i zawsze potrafi pomóc w szukaniu dodatkow..." (by koslawy) |
Rany a ja tego pudla to zauważyłem chyba gdzieś po miesiącu przez przypadek :P. Pjechałem sobie na starówke z nudów oglądam sobie koty, potem psy a tu...pudel! Mysle skąd on się wzioł!? A teraz wyznam jeszcze więszką prawdę....nawet nie wiedziałem, że dodatek "Gwiazda" dodaje pudla!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:31. |