![]() |
Wirus i lekarstwo
Jak się wygra w aspiracjach (tych z pracy) taki przyrząd do robienia lekarstw (kariera naukowca) to tam można zrobić jeszcze wirusa. Czy wiecie co można z nim zrobić oprócz wyżucenia go na śmieci ? :D
|
no wlasnie hehe moze ja chce np. zakatrupic sąsiada hehe
|
Właśnie, moi nie mogę z nim nic zerobić....może czeba dojść do wprawy>?
|
Tam sie zasadniczo robi lekarstwa. Nie ma opcji zrob wirusa :-) I potem te lekarstwo albo lykasz albo mozesz sprzedac. Jak lykasz to mozesz zachorowac na tajemnicz chorobe. Taki wyskakuje komunikat, albo... mozesz sie wyleczyc z juz nabytych chorob. Ja przestalam robic te lekarstwo bo za czesto mi chorowal
|
Tam JEST wirus. Trzeba mieć tylko max. poziom logiki.
|
Cytat:
|
ba! wesoło... ale jak na razie niezależnie od tego czy wirus został stworzony czy nie zawsze cierpiał mój sim-odkrywca. I gdy się udał dokogoś (np. przechodził ulicą) to wyskakiwały komunikaty ze "sim X zachorował na tajemnicza chorobę...(itd)" ... i tak do wszystkich simów. Mam teraz zarażone pół okolicy. Ale wesoło jest :)
|
a ja mam pytanie czyyy to sie da wyleczyć? jeszcze nie wynalazłam wirusa, ale maszynę świeżo dostałam i zanim się zacznę bawić, to chciałabym wiedzieć, czy jest na to coś :D
|
Cytat:
albo standardowo - dużo wypoczynku i relaksu (jakby to było takie proste :\) |
Dziwne. U mnie przy max logiki wirusa nie było. Ale fakt, leczyło się tą tajemniczą chorobę jak wszystkie inne w simsach leżeniem i wypoczynkiem
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:12. |