TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Problem- Zombie (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=10679)

LindSay 13.11.2004 14:19

Problem- Zombie

W domku moich simów zrobił się pożar, jeden sim się palił, przyszła kostucha. Moja simka poprosiła ją o życie dla sima i grały w "papier, nożyczki, kamień". Niestety, po chwili kostucha coś takiego powiedziała: "Niestety, przegrałeś z kostuchą, ale nie martw się, ożywię twojego sima. Ale nie podniecaj się tak, bo teraz twój sim to zombie...". Po czym kostucha poszła, a sim jest zielony, ma wszystko na czerwono i ma podarte ubranie...Mam pytanko: co taki zombie może zrobić???Czy jest groźny???

koslawy 13.11.2004 14:59

ja pamietam ze chyba mozna go zrobic normalnym simem sprzedajac go (move_objects on) i klikajac na jego ikonke

Lillian 13.11.2004 15:01

Cóż,mój zombie nigdy nie był groźny i nie miał podartego ciuchu.Musisz się przekonać na własnej skórze czy jest groźny.

Eveline 13.11.2004 15:02

Cytat:

Napisał Boa
W domku moich simów zrobił się pożar, jeden sim się palił, przyszła kostucha. Moja simka poprosiła ją o życie dla sima i grały w "papier, nożyczki, kamień". Niestety, po chwili kostucha coś takiego powiedziała: "Niestety, przegrałeś z kostuchą, ale nie martw się, ożywię twojego sima. Ale nie podniecaj się tak, bo teraz twój sim to zombie...". Po czym kostucha poszła, a sim jest zielony, ma wszystko na czerwono i ma podarte ubranie...Mam pytanko: co taki zombie może zrobić???Czy jest groźny???

U mnie taki sim zachowywał się jak wszystkie inne. Nawet rozmansował z jednym z moich simów. Poza kolorem niczym się nie różnił :)

Wampirencja 13.11.2004 17:36

Cytat:

Napisał koslawy
ja pamietam ze chyba mozna go zrobic normalnym simem sprzedajac go (move_objects on) i klikajac na jego ikonke

O NIE! Nie kasujemy zombie!! NIe możemy! Bo nigdy go już nie spotkamy!
Najlepiej pojechać (jeżeli masz zwierzaki) na starówkę i poprosić wróżkę
(taka na żółto ubrana, nie wiem jak się zwie w grze...) aby ożywiła zombie.
Zombie nie jest groźny. No i nie zginie ;) A tak poza tym to jest to zwykły sim !

apes666 13.11.2004 17:46

Tak, on zawsze bedzie zielony :/ chyba że move_objects.. bo to takie.. okropne, zielony człowiek ;/

Ira 13.11.2004 20:31

Wróżka jest na starówce, wiesz taka w kapeluszu i w kanarkowej sukience, poproś by ozywiła tego zombi(np. Ożyw Jacka), chyba że nie masz zwierzaków to pozostaje move_objects on.

Zombi jest nie grożny, może zostać w rodzinie oprócz wyglądu się niczym nie rózni.

patenka 15.11.2004 18:03

Też tak miałam (albo tylko podobnie) i pojecham na starówke do wrózki (miała żółtą suknie i żółty kapelusz) i poprosiłam ją o wskrzeszenie mojego sima.

Sim magiczek 23.11.2004 14:47

Ja też tak miałem mój dzieciak zginął w pożarze i stał się zombi chodził normalnie do szkoły
Jeśli sim ci znowu umrze zanim kostucha pzyjdzie zapisz grę jeśli znowu przegrasz poprostu wyjdź i wejdź do rodziny jeśli będziesz nadal przegrywała po prostu rób to samo

zagrodzka 23.11.2004 15:13

A po co się w to plątac??

;P ;P :O Zombi jest taki sam jak normalny sim. Sama się przekonałam. Nie różni się niczym więcej jak kolorem i już. Jak miałam zombie to i tak mi spalił bo nie umiał gotować. I przyszła kostucha, i jak się ożywi to znów będzie zombie, lub zamieni go z powrotem w zombie, gdy przegrasz tą gre w papier.... itd. ZOMBIE TO NORMALNY SIM!!! :wacko: :wacko: :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:46.