![]() |
Najbardziej haniebna śmierć w TS 2
Jaka śmierć w TS 2 jest najmniej godna sima o wielkich aspiracjach?
wg mnie zabicie przez... kosmiczny złom! Kiedy to zobaczyłam spadłam z krzesła! postanowił położyć się na trawie i popatrzeć w gwiazdy... I spadł na niego satelita... |
Ja nie widziałam jeszcze żadnej śmierci oprócz tej ze starości (u Oliwki Widmo), więc nie mogę powiedzieć.
|
ło bosh, satelita lol
Masz mozę fotki, jak to wyglądało? Zgniotło sima i został tylko ślad sima, czy krew czy satelita stała tam cały czas XD |
przez satelite...no tak, widziałam screeny :D:D to jest równie idiotyczne jak poślizgnięcie sie na drabince od basenu...:D:D:D szkoda że nie na skórce od banana
|
Ale serio są takie śmierci! Jak np. upadek z drabinki albo ta satelita! Bo zdeczka ja takich bajerów nie mialam.....
|
Tajemnicza choroba xd ...
Wirus elboa zaraził sławnego naukowca... Pokój jego duszy... |
Sim sobie leży, podziwia gwiazdy nagle taki swist i BAM! Widzisz tylko wystającą rękę sima i dymiący złom. Najgorsze że wtedy jego rodzina spała i nie można go było odratować ... -- " Ale Śmierć (jako Kostucha) jest genialna, jak z Pratchetta (czytał ktoś?) przygląda się, bada, bierze dłoń (myśląc zapewne "no tak, martwy"), notuje coś, pstryka i pojawia się grób. Śmierć wzdycha, zarzuca kosę na ramię i idzie dalej...
(Postaram się spowodowac śmierć pod satelitą i dac screena, ale czuję się jak morderca XD ) |
To musiało być piękne. Jak ja bym chciała to zobaczyć!
No właśnie. Zaraz sobie popróbujemy zasatelizować jakiegoś sima. Może... Kasandrę? Mwahahah! |
Cytat:
|
Super......
Wszystko super !!! Piękna śmierć !!! Napewno ten ,,grup" jest bardzo interesujący ;P
P.S Grób bo groby. ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:20. |