Cytat:
Napisał MoNiCzKa71
Simsy mi sie niechcą włączyć :( wyskakuje mi okienko:
http://republika.pl/blog_ht_78418/253052/tr/afa.jpg
prubowałam juz instalowac na nowo i simsy i directx i wogle co tylko sie da zreszta nie tylko ja probowalam :( ale mam takie pytanko czy komus z was tez sie tak robilo? :(:(
|
Zrób tak: Start -> Ustawienia -> Panel sterowania
Wybierz "Dodaj i usuń programy". Zobacz, czy na wyświetlonej liście jest jakiś program, który w nazwie ma DirectX. Jeżeli jest to kliknij na "Usuń" i zrestartuj komputer po zakończeniu. Potem zrób to samo i wyszukaj "The Sims 2" i również usuń i zrestartuj komputer.
Potem zrób tak: Start -> Programy -> Akcesoria -> Narzędzia systemowe -> Przywracanie systemu
Zaznacz opcję "Przywróć mój komputer do wcześniejszego stanu" i kliknij "dalej". W kalendarzu pogrubioną czcionką zaznaczone są dni w którym był robiony punkt przywracania systemu. Znajdź punkt przywracania utworzony w czasie pierwszej instalacji DirectX i TS2 (w danym dniu zwróć uwagę na czas). Wcześniejszy powinien być DirectX, ale mogę się mylić. Zaznacz go i kliknij "dalej" i w następnym oknie znowu "Dalej". Komputer sam zrestartuje się i ponownie uruchomi. Trochę to potrwa, ale bądź cierpliwa. Po ponownym uruchomieniu i wyświetleniu komunikatu o przywróceniu systemu zainstaluj najpierw DirectX z płytki, zrestartuj komputer (program sam powinien to narzucić) i instaluj TS2. Powinno zadziałać.
|