TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Rozszerzenia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=89)
-   -   Prosze o pomoc!!!!! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=11171)

coverted 27.11.2004 14:31

Prosze o pomoc!!!!!

Mam wszystkie dodtaki do gry The Sims ale mam problem, ponieważ mam tylko 1 mapkę terenu. Kiedt klikam na przełącznik dalej (tzn.strzałeczkę w prawo) automatycznie gra wraca mi do jedynki. Czy jest jakaś rada aby mieć więcej niż 1 mapkę terenu????? Czekam na odpowiedź! To dla mnie naprawde ważne!!!

Robert 27.11.2004 14:36

Hm....

Ja też miałem taki problem i jak przestałem grać to mi się po 2 dniach naprawiło!
Nie wiem, nic wtedy nie zrobiłem a to się naprawiło! Może i Ty poczekaj...

*SmoczycA* 27.11.2004 18:59

Witajcie :) Jestem nowa ale mniejsza z tym....z kłopotem Waszym ... nie mam bladego pięcia poniewaz nigdy sie z takim przypadkiem nie spotkałam :( Przykro mi ale chciałabym baaaaardzo pomuc :( lecz NIE MOGE :( i PRZEPRASZAM ;( Pozdraffiam :*

Kolorkowa 28.11.2004 14:12

Smoczyca to jest nabijanie postów po co pisać że się nie umie pomóc a co do twojego problemu to mam pytanie masz pirata?? :P

kawaii 05.12.2004 11:48

Tzn. nie masz okolic? A w folderze The Sims też jest jedna okolica? JAk jedna, to radzę pokopiować sobie, będziesz miał(a) dowolną liczbę. jeśli nie wiesz, jak to zrobić, to piszę:
w folderze The Sims jest folder TemplateUserData. Skopiuj go i nowemu folderowi nadaj nazwę UserDataxx W miejsce xx wpisz jakąś cyferkę (2-99, obojętnie, ale nie może już być folderu o takiej nazwie). Jeśli masz tylko UserData1, to możesz nowy folder nazwać UserData2. Możesz tak sobie kopiować i nadawać kolejne numerki. Problem się rozwiąże. TYlko zawsze kopiuj TemplateUserData.

Harimatris 11.12.2004 21:03

A jak wszystko zawodzi - zainstalować od nowa. Najprostrzy i najskuteczniejszy sposób.

C-thru 11.12.2004 21:08

Cytat:

Napisał *SmoczycA*
Witajcie :) Jestem nowa ale mniejsza z tym....z kłopotem Waszym ... nie mam bladego pięcia poniewaz nigdy sie z takim przypadkiem nie spotkałam :( Przykro mi ale chciałabym baaaaardzo pomuc :( lecz NIE MOGE :( i PRZEPRASZAM ;( Pozdraffiam :*

Angela... to nabijanie postow juz mnie poprostu wk****a i to twoje plakanie ze wszystkiego xP
Ah... az sie dziwie ze nikt jeszcze tego nie raportowal... chyba to zrobie :\

Edit-Chyba naprawde najskuteczniejszym sposobem jest zainstalowanie gry od nowa...

kawaii 12.12.2004 01:52

Cytat:

Napisał trasha
Angela... to nabijanie postow juz mnie poprostu wk****a i to twoje plakanie ze wszystkiego xP
Ah... az sie dziwie ze nikt jeszcze tego nie raportowal... chyba to zrobie :\

Edit-Chyba naprawde najskuteczniejszym sposobem jest zainstalowanie gry od nowa...

Najlepiej sobie skopiowac okolicę, to trwa 10 sekund, a z odinstalowywaniem jest tyle roboty...

Maga 12.12.2004 14:14

A masz oryginalne dodatki?

C-thru 12.12.2004 17:35

Cytat:

Napisał kawaii
Najlepiej sobie skopiowac okolicę, to trwa 10 sekund, a z odinstalowywaniem jest tyle roboty...

Eee tam... wcale niema tak duzo roboty...

A jak sie kopjuje okolice? :O

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:56.