TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Documents and settings problem poinstalacyjny (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=11393)

LOSIO 04.12.2004 23:56

Documents and settings problem poinstalacyjny

A więc gdy zainstaluje sims 2, wchodze w gre to nie ma zadnych otoczen, gdy chce jakies dodac to krzyczy ze nie ma takowych w documents and settins... wogle mam wrazenie ze podczas instalacji nie zostalo nic skopiowana z tych okolo 300 MB kture mialy znalezc sie dodatkowo na dysku c... mial ktos podobny problem?? aha dodam ze wczesniej gra dzialala :/

stforek 05.12.2004 00:14

......

Zainstaluj ponownie grę dla bezpieczenstwa wyłącz przed instalacją wszystkie inne programy działające w tle.

LOSIO 05.12.2004 09:57

Gre już przeinstalowywałem pare razy, nic nie daje. Już nie wiem co mam z tym zrobić... grrr.. ;(

LOSIO 07.12.2004 15:25

lulu mój ludu niech chociarz ktoś na to spojrzy!!! pliss...

35C4R00N 07.12.2004 16:34

Cytat:

Napisał LOSIO
lulu mój ludu niech chociarz ktoś na to spojrzy!!! pliss...

Spojrzałem.
Z tego co piszesz nic nie wynika. Nie piszesz jaki masz widows, czy inne programy dzialają normalnie, ...jaki sprzęt ... nic konkretnego nie piszesz.
Jakie pytanie taka odpowiedź.

*dumando* 07.12.2004 17:20

Cytat:

Napisał Sims0maniak
Spojrzałem.
Z tego co piszesz nic nie wynika. Nie piszesz jaki masz widows, czy inne programy dzialają normalnie, ...jaki sprzęt ... nic konkretnego nie piszesz.
Jakie pytanie taka odpowiedź.

Ani jedno z wymienionych by nie pomogło..

Napewno windows z serii NT ( 2000/XP )
co mają inne programy do sims 2? napisala że wcześniej jej działała..
Sprzęt tym bardziej nie gra roli..

tak więc chyba nie jestesmy w stanie udzielić odpowiedzi..

Converse 07.12.2004 18:43

Losio

Cytat:

A więc gdy zainstaluje sims 2, wchodze w gre to nie ma zadnych otoczen, gdy chce jakies dodac to krzyczy ze nie ma takowych w documents and settins... wogle mam wrazenie ze podczas instalacji nie zostalo nic skopiowana z tych okolo 300 MB kture mialy znalezc sie dodatkowo na dysku c... mial ktos podobny problem?? aha dodam ze wczesniej gra dzialala :/
Powodów może być kilka, ale na początek spróbujmy zrobić krzywdę twojej grze.
Zainstaluj grę jeśli już zdążyłeś się jej pozbyć. Teraz przejdź tam gdzie masz katalog The Sims2 (czyli w MojeDokumenty), skasuj go. Uruchom grę. Powinna sama sobie dograć pliki.

Jeśli to nie pomoże, podaj co masz w komputerze :P

I nie pisz posta pod postem.
<:bump:>

LOSIO 07.12.2004 19:35

Cytat:

Napisał *dumando*
co mają inne programy do sims 2? napisala że wcześniej jej działała..

Heh nie napisała tylko napisał... Uważałem że pisanie systemu oraz konf. nie miało celu więc tego nie zrobiłem skoro wcześniej gra działała...
Sory za 2 posty pod żąd ale temat przepadł by inaczej w zapomnienie... :D
DZIAŁA!!! AIR stokrotne dzięki... szczerze mówiąc to jak mogłem na to sam nie wpaść? Gra uruchamiała sie przez niecałe 10 min. ale zrobiła wszystko od nowa :D
:ty:

Primek111 07.12.2004 21:07

Super że ci działa!!!!!!!!

uper że ci działa, ja właściwie nigdy czegoś takiego nie miałem, więc się nie odzywałem, a skoro ci działa to gratuluje i życze przyjemnego vgrania w The Sims2~~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!

MarekS 08.12.2004 00:23

Na 99% instalowałeś na jednym koncie użytkownika, a próbujesz odpalic z konta podrzędnego. Pogadaj czule z nadzorca Twojego kompa. :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:53.