![]() |
Masz brzydkie dziecko? Nic nie szkodzi!
Wiem, ze troche duzo tych tematow zakladam ale moim zdaniem, to co teraz daje jest... jest takie ze mozna sciagnac... A wiec:
Gdy komus urodzi sie brzydkie dziecko (lub zaadoptuje brzydala) mozemy zmienic jego wylad. W normalnym lustrze, niestety ksztaltow twarz zmienic sie nie da ale jak np zmieni sie wlosy lub inne takie to od razu moze byc ladniej. A wiec tu mozecie sciagnac rozne rzeczy dla malych. 1. Butelka (do picia i) taka podwyzszajaca nastroj. Jak obraz. 2. Butelka to samo... 3. LUSTRO do zmieniania wygladu 4. I cos takiego ze mozna zmienic ubranko cos... Nie przeczytalam dokladnie... :P No i zeby nioe marnowac tematu, bede sie tu wyzalac albo dawac inne rzeczy dla malych dzieci. :D |
noto spoko a gdzie je dac znaczy sie gdzie władowac je?
|
Cytat:
|
No nareszcie nie bede musiala znosic tych brzydali xP
|
Wlasnie to mnie najbardziej denerwowalo. Mama ładna, tata przystojny,
a tu bach, dziecko - trol xP I TO MA BYC DZIEDZICZENIE???? Ale ufffff... znalazlo sie lekarstwo!! :D:D:D:D |
Ja nie wiem, ale u mnie się nie rodziły brzydkie dzieci. Znaczy..... dopóki były dziećmi to różnie to wyglądało, ale jak tylko dorosły to były całkiem ładne. Może po prostu trzeba poczekać? A teraz mam bliźniaki jednojajowe :D :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Z tymi bliźniakami to trrzeba mieć po prostu szczęście :D .
Ja mam jedne i nie polecam: ryczą w tym samym czasie. |
Też bardzo długo nie miałam bliźniaków. Fakt, za pierwszym razem trochę przemęczyłam swoją simkę żeby się urodziły. Już od momentu poczęcia nie jadła NIC INNEGO albo ciasteczka albo o ile była pora obiadowa spagetti. Prawda, raz ja włożyłam do dopalacza bo mi wyglądało że szlag ją trafi, ale się udało! Miałam bliźniaki. Tym razem pamiętna wysiłku jaki mnie tamte bliźniaki kosztowały robiłam wszystko żeby nie było bliźniaków. Żadnych przegryzek, broń Boże spagetti. Pilnowałam jej jak nie wiem co i co? Cholera bliźniaki! Tyle że sie cieszę bo po raz pierwszy są jednakowe Ten sam znak zodiaku, te same rysy twarzy Podobne zainteresowania :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:17. |